Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Το πιο EPICό street food party θα γίνει τον Σεπτέμβριο στη Λευκωσία

Στις 16 Σεπτεμβρίου στη Λευκωσία θα στηθεί ένα μεγάλο υπαίθριο πάρτι με φαγητό ποτό και μουσική

Δημοσιεύτηκε στις 05 Σεπτεμβρίου 2021

Η Λευκωσία στις 16 Σεπτεμβρίου υποδέχεται το φθινόπωρο με ένα πεντανόστιμο και επικό συνάμα street party, σε έναν από τους αγαπημένους της δρόμους. Η πρόσφατα ανακαινισμένη οδός Στασικράτους θα λειτουργήσει ως ένα μεγάλο υπαίθριο πάρτι με φαγητό ποτό και μουσική από τους κορυφαίους DJs του νησιού.

Ο λόγος για το Epic StreetFest Nicosia, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου από τις 19.00 μέχρι τα μεσάνυχτα. Συμμετέχουν: Carlsberg, Leon, The Old Souls, That’s Y Αll Day Bar, Dreads & Tatts, Burger by Moondog’s, The Potbelly, Serial Griller Bar & Grill, Moshi Moshi και Παγωτά Παπαφιλίπου.

Καταστήματα στην οδό Στασικράτους θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι το βράδυ ενώ χώροι εστίασης και μπαρ θα σερβίρουν τα προϊόντα τους όπου είναι δυνατόν και τηρουμένων των πρωτοκόλλων του Υπ. Υγείας, στα νέα πλακόστρωτα πεζοδρόμια.

Όλα τα έσοδα από τις ενοικιάσεις των περιπτέρων φαγητού και ποτού θα δοθούν στο πολυδύναμο κέντρο του Δήμου Λευκωσίας στηρίζοντας άπορα παιδιά στα σχολεία του κέντρου της Λευκωσίας.

Στον χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργήσει walk-in εμβολιαστικό κέντρο, αλλά και κέντρο ενημέρωσης υπέρ του εμβολιασμού των νέων.

Την εκδήλωση στηρίζει η Ελληνική Τράπεζα. Συνδιοργανωτής είναι ο Δήμος Λευκωσίας.

Η είσοδος στο foodhall του streetfest θα είναι δυνατή ΜΟΝΟ σε εμβολιασθέντες ή/και άτομα που έχουν νοσήσει τους τελευταίους έξι μήνες, μετά από σχετική ταυτοποίηση.

κεντρική φωτο: by Willy Thuan

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close