Eating News , Εστιατόρια

Νέα εμπειρία καφέ VERTUO στην Κύπρο

Η Nespresso επαναπροσδιορίζει τον Καφέ. Ξανά

Δημοσιεύτηκε στις 01 Σεπτεμβρίου 2021

Η Nespresso καινοτομεί ξανά και παρουσιάζει σύστημα Vertuo στην Κύπρο, ικανοποιώντας τη ζήτηση των καταναλωτών για εξαιρετικό καφέ σε μεγάλου μεγέθους κούπες.

Χρησιμοποιώντας την πρωτοποριακή τεχνολογία Centrifusion ™ και μια νέα σειρά κάψουλών σε διαφορετικά μεγέθη, η Vertuo προσφέρει υψηλής ποιότητας καφέ για μεγάλη ποικιλία μεγεθών φλιτζανιών, ώστε οι καταναλωτές να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους ρόφημα, με όποιο τρόπο θέλουν, με μια μόνο κάψουλα. 

Με το πάτημα ενός κουμπιού, το σύστημα χρησιμοποιεί τεχνολογία barcode για την αναγνώριση της ποικιλίας καφέ που παρασκευάζεται και προσαρμόζει αυτόματα τις παραμέτρους εκχύλισης - όπως ο χρόνος έγχυσης, η θερμοκρασία του νερού, ο ρυθμός της ροής, η ταχύτητα περιστροφής και το μήκος φλυτζανιού – ακριβώς στα επίπεδα που επιλέγουν οι coffee experts για κάθε μείγμα, δημιουργώντας έναν σκούρο καφέ με γεμάτο σώμα, πλούσια και απαλή κρέμα.

Από την 1η Σεπτεμβρίου θα είναι διαθέσιμη στην κυπριακή αγορά η Vertuo Next σε 5 διαφορετικά χρώματα καθώς και 34 νέοι καφέδες σε 4 διαφορετικά μεγέθη καψουλών για παρασκευές ροφημάτων σε μικρή και μεγάλη κούπα. 

Οι διαθέσιμες επιλογές περιλαμβάνουν κάψουλες για απόλαυση ροφημάτων Mug  (230ml), Gran Lungo (150ml), Double Espresso (80ml) και Espresso (40ml). Ειδικότερα οι ποικιλίες Double Espresso είναι ιδανικές και για Freddo με μια κάψουλα!

Ο Βάσσος Κ. Ηλιάδης Γενικός Διευθυντής της Vassos Eliades Ltd δήλωσε: «Εισάγοντας το σύστημα Vertuo στην Κύπρο επεκτείνουμε τις επιλογές καφέ στο σπίτι,  ικανοποιώντας παράλληλα τις ανάγκες των καταναλωτών σε ολόκληρη τη χώρα για υψηλής ποιότητας καφέ και σε μεγάλα φλιτζάνια, χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση. Με τη Vertuo, η Nespresso συνδυάζει εξαιρετικό καφέ πλούσιο σε γεύση και σώμα, με βιώσιμη ποιότητα, καινοτομία και ευελιξία, προσφέροντας αυτό που πιστεύουμε ότι είναι η πλήρης εμπειρία Nespresso».

Η εταιρεία δε, τηρώντας την δέσμευση της για βιωσιμότητα και στη σειρά Vertuo, δημιουργεί κάψουλες  από αλουμίνιο, ένα αέναα ανακυκλώσιμο υλικό, το οποίο προστατεύει προσεκτικά τη φρεσκάδα, την ποιότητα και τα αρώματα των καφέδων. 

Ταυτόχρονα, οι μηχανές καφέ Vertuo Next συσκευάζονται σε ένα πλήρως ανακυκλώσιμο πακέτο κατασκευασμένο από 99,5% ανακυκλωμένο υλικό: ανακυκλωμένο, χυτευμένο χαρτί και φύλλο χαρτιού για προστασία της μηχανής από γρατσουνιές. Επιπλέον, όπως όλα τα συστήματα Nespresso,  είναι εξοπλισμένα με λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας ή αυτόματη λειτουργία απενεργοποίησης για ελαχιστοποίηση της κατανάλωση

Το νέο σύστημα Vertuo, οι ποικιλίες καφέ και τα αξεσουάρ του θα είναι διαθέσιμα στις Nespresso boutiques και online. 

Για περισσότερες επισκεφθείτε το site www.nespresso.com.cy

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close