Shopping , Τα καλύτερα της Κύπρου

Σ΄αυτό το μαγαζί θα βρεις αντίκες, παλιά αντικείμενα εποχής και retro διακοσμητικά

Άσε που εδώ θα σου κάνουν και το παλιό... καινούριο!

Δημοσιεύτηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 2021

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι τα καινούργια έπιπλα, σκεύη και λοιπά διακοσμητικά αντικείμενα ομορφαίνουν ένα χώρο… Όμως μια εντυπωσιακή, αρχοντική, καλοδιατηρημένη αντίκα κερδίζει πολύ περισσότερο τις εντυπώσεις και τον θαυμασμό των επισκεπτών, αφού το μάτι τους ασυναίσθητα ή εσκεμμένα αφουγκράζεται και εξετάζει για ώρα τις πάντα εντυπωσιακές λεπτομέρειες και ο νους ταξιδεύει στην εποχή και την ιστορία που «κουβαλά» μαζί του ένα τέτοιο κειμήλιο. 

Τις καλύτερες αντίκες θα τις βρεις στο “Antiques Mall”
Τις καλύτερες και πιο εντυπωσιακές αντίκες λοιπόν θα τις βρεις στο… mall της αντίκας! Το “Antiques mall” είναι ένα τριώροφο κατάστημα στον Κόρνο και αποτελεί χωρίς υπερβολές το ναό της αντίκας και των vintage αντικειμένων. Εκεί θα βρεις κλασικά αντικείμενα με μεγάλη ιστορία, από κρεβάτια, μπαούλα, κονσόλες, ντουλάπες, τραπέζια και καρέκλες μέχρι βάζα, κορνίζες και σερβίτσια… πραγματικά κομψοτεχνήματα! 

Ειλικρινά υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να διακοσμήσεις το σπίτι σου με ιστορικά και παραδοσιακά έπιπλα και αντικείμενα μιας άλλης εποχής, που προσδίδουν και με το παραπάνω αρχοντιά και αίγλη σε ένα χώρο; 

Και ας μη μιλήσουμε για την ανθεκτικότητά τους, που δε μπορεί να συγκριθεί καν με τα σημερινά έπιπλα και αντικείμενα, καθώς εκείνα φτιάχνονταν κυριολεκτικά στο χέρι, ένα προς ένα και όχι μαζικά. Αντιλαμβάνεται κανείς επομένως την προσοχή, την προσπάθεια και την υψηλή τεχνοτροπία που απαιτείται για την παραγωγή τους και κατ’ επέκταση ότι κάθε κομμάτι καθίσταται μοναδικό και δύσκολα να υπάρχει άλλο ακριβώς το ίδιο! 

Πολύ περισσότερα από ένα απλό κατάστημα με αντίκες 
Φυσικά το “Antiques mall”, όντας ο απόλυτος ναός της αντίκας και των αναπαλαιωμένων αντικειμένων, δε θα μπορούσε να είναι απλώς ένα κατάστημα με αντίκες και vintage δημιουργίες…

Είναι παράλληλα και ένα μέρος όπου μπορείς να πάρεις τις δικές σου αντίκες και να τις δεις να… μεταμορφώνονται σε κάτι «νέο» ή μάλλον πιο σωστά κάτι διαφορετικό και πολύ πιο εντυπωσιακό, πάντα όμως διατηρώντας τη μοναδικότητα ενός παλιού αντικειμένου με μεγάλη αισθητική και συναισθηματική αξία. 

Διαθέτεις αντίκες – κειμήλια συναισθηματικής αξίας από γονείς και προγόνους που όμως υπέστησαν ζημιά ή «δεν γλίτωσαν αλώβητα» από τη φθορά του χρόνου και θες να γίνουν… σαν καινούργια; Μήπως πάλι διαθέτεις κάποιες καλοδιατηρημένες αντίκες αλλά σκοπεύεις να κάνεις ανακαίνιση στο σπίτι σου και δεν ταιριάζουν πλέον με αυτό που έχεις στο μυαλό σου και θες να τις τροποποιήσεις – αναβαθμίσεις ή να τις συντηρήσεις δίνοντας τους μια νέα όψη ή απλώς είσαι προνοητικός και θες να τις συντηρήσεις σε καλή κατάσταση; 

Ό,τι και αν έχεις στο μυαλό σου, όποιος και αν είναι ο λόγος που θέλεις να αναπαλαιώσεις και να τροποποιήσεις τα «παλιά» και συνάμα ανεκτίμητης αξίας αντικείμενα που έχεις στη διάθεσή σου, το βέβαιο είναι ότι στο “Antiques Mall” θα βρεις τους πλέον ειδικούς, που θα σου προσφέρουν το πιο άρτιο και επιθυμητό αποτέλεσμα! 

Κόρνος, επ. Λάρνακας.
Τηλέφωνο
: 22105170
FacebookAntiques Mall Cy
Instagram: Αntiques mall cy
Websitehttp://www.antiquesmallcy.com/

 


Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close