Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Τις Κυριακές θα τις περνάμε (πλέον) στην ύπαιθρο

Τον Σεπτέμβριο επαναλειτουργεί η υπαίθρια Τοπική Αγορά Παραγωγών Λάρνακας στον Αγιο Θεόδωρο.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Αυγούστου 2021

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ η Αννα Κοσμά, Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας, η Τοπική Αγορά Παραγωγών, η οποία υποδέχθηκε για πρώτη φορά τους επισκέπτες της τον περασμένο Μάρτιο, με ολόφρεσκα τοπικά προϊόντα, που καλλιεργούνται, εκτρέφονται και πωλούνται από τους ίδιους τους παραγωγούς της, παραμένει κλειστή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού».

Πρόσθεσε όμως πως «η αγορά θα ανοίξει και πάλι την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021 και ακολούθως κάθε Κυριακή, από τις 09.00 μέχρι τις 14.00, στον υπαίθριο χώρο του Συλλόγου Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας στον Άγιο Θεόδωρο. Προγραμματίζεται ότι η αγορά θα έχει τον Σεπτέμβριο περισσότερους παραγωγούς και ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία τοπικών προϊόντων, όπως ολόφρεσκα λαχανικά και φρούτα από τους γεωργούς της, κυπριακά κοτόπουλα από τους πτηνοτρόφους της, γλυκά του κουταλιού και μαρμελάδες, βότανα, τσάγια, αιθέρια έλαια και πολλά άλλα από τα χέρια των ίδιων των γεωργών της».

Σύμφωνα με την κα. Κοσμά, «ο Σύλλογος Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας στηρίζοντας τη διοργάνωση της τοπικής Αγοράς Παραγωγών Λάρνακας ετοιμάζει για τους επισκέπτες της παράλληλες δραστηριότητες στον ίδιο χώρο, όπως επιδείξεις μαγειρικής τέχνης, παρασκευής παραδοσιακών εδεσμάτων, παραδοσιακή μουσική και χορό αλλά και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους".

Κυριακές στην Ύπαιθρο
Από τις 5 Σεμπτεβρίου λοιπόν και κάθε Κυριακή θα υπάρχουν διαφορετικές εκδηλώσεις στο χώρο της Τοπικής Αγοράς Παραγωγών Λάρνακας στον Άγιο Θεόδωρο. Αγγειοπλαστική, χειροτεχνίες, εκδηλώσεις γαστρονομίας και πολλά άλλα για μικρούς και μεγάλους!

Ραντεβού κάθε Κυριακή στην Τοπική Αγορά. Ψωνίστε, απολαύστε τον καφέ σας στο παραδοσιακό καφενείο και γνωρίστε την παράδοση και την κουλτούρα του τόπου μας!

Σημειώνεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα διάθεσης των ίδιων προϊόντων άρχισε να λειτουργεί στη διεύθυνση www.topikiagora.com.cy . Έτσι το κοινό θα μπορεί να παραγγείλει τα προϊόντα της αρεσκείας του ηλεκτρονικά και να επιλέξει είτε να παραλάβει την παραγγελία του την Κυριακή από την Τοπική Αγορά, είτε να του αποσταλούν στο σπίτι με μεταφορική εταιρεία. Ακόμα οι πελάτες της αγοράς μπορούν να εξυπηρετηθούν κατά τη καλοκαιρινή περίοδο, όπου υπάρχει η δυνατότητα διάθεσης των συγκεκριμένων προϊόντων, με τηλεφωνικές παραγγελίες στο 99151358».

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close