Cine News , Κινηματογράφος

Ταινίες κάτω από τ' αστέρια στα 4 θερινά σινεμά της Λευκωσίας

Αποχαιρετούμε τον Αύγουστο με θερινό σινεμά

Δημοσιεύτηκε στις 25 Αυγούστου 2021

Η Λευκωσία αποχαιρετά τον Αύγουστο παρακολουθώντας ταινίες κάτω από τα αστέρια, στα θερινά τα σινεμά! 

Σινεμά στη Φανερωμένη 
Με τους ήχους της κουβανέζικης μουσικής και την ταινία - ντοκιμαντέρ του Βιμ Βέντερς, «Buena Vista Social Club» (1999), το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου ρίχνει την αυλαία των καλοκαιρινών του προβολών, αυτή την Πέμπτη 26 Αυγούστου. Ο διάσημος σκηνοθέτης ακολουθεί την ομάδα ξεχασμένων παλαίμαχων μουσικών, οι οποίοι ενώνουν τις δυνάμεις τους μετά από παρότρυνση του Ράι Κούντερ και ταξιδεύουν για πρώτη φορά έξω από τα σύνορα της χώρας τους, δίνοντας συναυλίες σε Ευρώπη και Αμερική.
Στην αγγλική και ισπανική γλώσσα, με ελληνικούς υποτίτλους | Διάρκεια: 105'
Παραγωγή: Γερμανία - ΗΠΑ - Βρετανία - Γαλλία – Κούβα
Σκηνοθεσία: Βιμ Βέντερς
Πρωταγωνιστούν: Οκτάβιο Καλντερόν, Γιοακίμ Κούντερ, Ράι Κούντερ, Ανχελ Τέρι Ντομές, Ιμπραΐμ Φερέρ, Ρομπέρτο Γκαρσία, Κάρλος Γκονζάλες, Ομάρα Πορτουάντο, Σαλβαντόρ Ρεπιλάντο, Κομπάι Σεγκούντο, Μπενίτο Σουάρεζ
>> Είσοδος ελεύθερη. Όλες οι προβολές ξεκινούν στις 21:00, ενώ οι πόρτες εισόδου θα ανοίγουν από τις 20:30.
Περισσότερες πληροφορίες: https://bit.ly/3B9OMzO

Θερινό Σινεμά «Λευκωσιάζω»
Το Δίκτυο Εθελοντών «Λευκωσιάζω» επιστρέφει ξανά στη Λευκωσία με δύο τελευταίες δωρεάν κινηματογραφικές προβολές στο Αμφιθέατρο Πλατείας Ελευθερίας στην καρδιά της πόλης. Όσον αφορά στο πρόγραμμα, την Τετάρτη, 25 Αυγούστου θα προβληθεί η ταινία The Upside (Η θετική πλευρά της ζωής) (2017), ενώ την Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου, η ταινία Lassie Come Home (2020). Όλες οι προβολές είναι δωρεάν και αρχίζουν στις 21.00.
>> Πληροφορίες και κρατήσεις: 96995603.
Μάθε περισσότερα εδώ.

Διάβασε ακόμαΜια πριβέ εμπειρία θερινού σινεμά, με γευστικό street food, σε μυστική τοποθεσία

Open Air Plaza Cinema
Ταινίες κάτω από τα αστέρια βλέπει από την Πέμπτη 1η Ιουλίου η Λευκωσία, στο θερινό σινεμά που λειτούργησε φέτος για πρώτη χρονιά! To Open Air Plaza του Nicosia Mall, που στήθηκε σε συνεργασία με τα Rio Premier Cinemas, μας κρατά συντροφιά για όλο το καλοκαίρι! Μαζί με τα Rio Premier Cinemas, το αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο, έκανε αυτό που υποσχέθηκε πραγματικότητα, προσφέροντας νότες απόλαυσης και δροσιάς στην πιο ζεστή εποχή του χρόνου, τηρώντας παράλληλα όλα τα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19. Μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα προβολών, που περιλαμβάνει νέες διεθνείς κινηματογραφικές ταινίες, παιδικές ταινίες και πολυσυζητημένες πρεμιέρες, το θερινό σινεμά του Nicosia Mall, άνοιξε τις πόρτες του στις αρχές Ιουλίου, κάνοντας τις νύχτες μας ακόμη πιο incredible. 
>> Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε online στο  https://www.riopremiercinemas.com.cy και στα ταμεία των Rio Cinemas στο Nicosia Mall. 
>> Και κάτι ακόμα. Το εισιτήριο για το Open Air Cinema, κάθε Τρίτη είναι €7!
>> Για το πρόγραμμα προβολών μπορείτε να ενημερωθείτε στο https://www.riopremiercinemas.com.cy και https://www.facebook.com/riopremiercinemas

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΘΕΡΙΝΩΝ ΠΡΟΒΟΛΩΝ
Oι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας και το «θέατρο ένα» σε συνεργασία με τον Όμιλο Φίλων Κινηματογράφου Κύπρου ενημερώνουν το κοινό για την έναρξη του φετινού Μαραθωνίου Θερινών Προβολών που πραγματοποιείται, όπως κάθε καλοκαίρι, στον μοναδικό θερινό κινηματογράφο της Λευκωσίας «Κωνστάντια». 23 χρόνια από την έναρξή του, ο Μαραθώνιος Θερινών Προβολών αναβιώνει προς μεγάλη ικανοποίηση των κινηματογραφόφιλων, τον καλοκαιρινό κινηματογράφο «Κωνστάντια», έναν από τους ωραιότερους παλιούς κινηματογράφους της πρωτεύουσας και παραμένει ένας από τους πιο σημαντικούς θεσμούς του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας τόσο στον τομέα του κινηματογράφου, όσο και στον τομέα της αναβάθμισης της κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής του τόπου. Οι φετινές επιλογές ταινιών έγιναν, όπως πάντα, με γνώμονα την ποιότητα, τη διεύρυνση της κινηματογραφικής παιδείας του κοινού και τη ψυχαγωγία. Κάτω από τα αστέρια και το φεγγάρι του καλοκαιρινού ουρανού και με τη νοσταλγική ατμόσφαιρα του θερινού κινηματογράφου, ο θεατής θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα μοναδικό πρόγραμμα ταινιών, ένα πολιτισμικό ψηφιδωτό από όλες τις γωνιές της γης, με ταινίες που διακρίθηκαν με μεγάλα βραβεία. Όλες οι ταινίες είναι κατάλληλες για άτομα άνω των 18 ετών.
ΔΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΔΩ
Οι προβολές θα πραγματοποιούνται μέχρι και τις 12 Σεπτεμβρίου, κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, στις 21.00.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close