Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το νέο, απίθανο κάμπινγκ της Κύπρου, στήθηκε σε μία μοναδική τοποθεσία

Το “Aphrodite Family Eco Camping” δεν έχει καμία σχέση με το camping που είχες στο μυαλό σου

Δημοσιεύτηκε στις 18 Αυγούστου 2021

Το καλοκαίρι οδεύει προς το τέλος του - τυπικά τουλάχιστον γιατί ουσιαστικά το καλοκαίρι στην Κύπρο διαρκεί πολύ περισσότερο – και εσύ αναζητάς την ύστατη στιγμή μια ιδιαίτερη, εναλλακτική και άκρως μαγευτική εμπειρία διακοπών προτού ο Αύγουστος μας αποχαιρετίσει; 

Κανένα πρόβλημα, σου έχουμε μια τρομερή ιδέα που είναι βέβαιο πως θα σε εντυπωσιάσει! Θα πας για… camping, με όλες όμως τις ανέσεις που θα σου προσέφερε και ένα τυπικό δωμάτιο ξενοδοχείου. Εάν παραμένεις κάπως διστακτικός να σου αναφέρουμε ότι το camping που θα πας, βρίσκεται σε μια υπέροχη τοποθεσία στην περιοχή του Ακάμα, δίπλα από τα περίφημα λουτρά της Αφροδίτης και σε απόσταση αναπνοής από τις καταγάλανες θάλασσες της περιοχής.

Θα πας λοιπόν στο “Aphrodite Family Eco Camping”, έναν πολύ μοντέρνο κατασκηνωτικό χώρο που διαθέτει όλες τις ανέσεις για ξέγνοιαστες και άνετες διακοπές, διαμορφωμένο όμως παράλληλα με πολύ σεβασμό και προσοχή προς τον φυσικό πλούτο της περιοχής! 

Όπως μας πληροφορούν και οι ίδιοι οι δημιουργοί του « Το Aphrodite Family Eco Camping είναι το φτάσιμο σε ένα όνειρο 11 χρόνων, ένα όνειρο από μια ομάδα ανθρώπων που με τα ίδια τους τα χέρια, με ιδρώτα και τεράστιους κόπους και με γνώμονα πάντα την υψηλή περιβαλλοντική συνείδηση το έκαναν πραγματικότητα. Προσεχτικές παρεμβάσεις σχεδιασμένες από ειδικούς και εργασίες που έγιναν σχεδόν εξολοκλήρου χειρωνακτικώς από ανθρώπους της περιοχής λειτουργήσαμε υπό το πλαίσιο αυστηρών περιβαλλοντικών προτύπων και διεκδικούμε τον τίτλο ECO. 

Στόχος μας είναι να αναδείξουμε τον τόπο μας σεβόμενοι κάθε αρχή της οικολογίας, της διατήρησης και προστασίας του φυσικού πλούτου της περιοχής μας. Διδάσκοντας τον τρόπο όπου άνθρωπος και φύση μαζί μπορούν όχι απλά να συνυπάρχουν σε πλήρη αρμονία, αλλά δημιουργώντας αμοιβαίες ωφέλειες από αυτήν ακριβώς τη συνύπαρξη στον ίδιο χώρο. Αυτή την γνώση, αυτό το δίδαγμα θέλουμε να πάρουν μαζί τους οι επισκέπτες μας, οι κατασκηνωτές μας! 

Στον κατασκηνωτικό μας χώρο, ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να αφομοιωθεί με τον φυσικό πλούτο του τοπίου, τόσο της θάλασσας όσο και της χερσαίας περιοχής του Ακάμα, να απολαύσει το μαγευτικό ουρανό μακριά από τα φώτα και το θόρυβο της πόλης, το ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα και τη μοναδική ανατολή του ήλιου, να γευτεί τα απλά και γνήσια τοπικά προϊόντα σε ένα εξαιρετικό και ασφαλές οικογενειακό περιβάλλον». 

Το “Aphrodite” διαθέτει όλες τις απαραίτητες παροχές και ανέσεις για τις καλύτερες καλοκαιρινές διακοπές: εστιατόριο, αναψυκτήριο & καφέ, mini market, πλυντήρια, δωρεάν wi-fi, παιδική χαρά κ.ά. 

Αν λοιπόν ψάχνεις αυτό το διαφορετικό, μια ιδιαίτερη εμπειρία διακοπών για εσένα και τους φίλους σου ή την οικογένεια σου που θα σας μείνει σίγουρα αξέχαστη, τότε το “Aphrodite Family Eco Camping” θα σε περιμένει για να σου αποδείξει ότι το camping μπορεί να είναι πολύ καλύτερο από αυτό που έχεις στο μυαλό σου… 

(99 932363) Λουτρά της Αφροδίτης, Νέο Χωριό, Πάφος

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close