Shopping , Τα καλύτερα της Κύπρου

MATH skincare: Η καθημερινή φροντίδα που σίγουρα έχεις ανάγκη!

Τα must της περιποίησης

Δημοσιεύτηκε στις 16 Αυγούστου 2021

Ο κόσμος της ομορφιάς είναι μαγικός και συναρπαστικός συνάμα! Όλες μέσα στα χρόνια έχουμε κατασταλάξει στη δική μας beauty routine, η οποία απαρτίζεται από αρώματα, κρέμες, αιθέρια έλαια, προϊόντα μακιγιάζ και πολλά άλλα beauty items, που καθημερινά μας χαρίζουν μια αίσθηση φρεσκάδας και λάμψης. Προϊόντα που μας βοηθούν να είμαστε και να δείχνουμε υπέροχες, λαμπερές και ξεκούραστες κάθε στιγμή της ημέρας! 

Και επειδή λοιπόν το ταξίδι στον κόσμο της ομορφιάς είναι μια συνεχής αναζήτηση, καμία μας δεν εφησυχάζεται πότε και όλες ψάχνουμε να βρούμε ένα ακόμα προϊόν ή εκείνη τη σειρά καλλυντικών που θα ολοκληρώσει ή θα συμπληρώσει μοναδικά τη συλλογή μας και θα μας χαρίσει την πολυτέλεια που ψάχνουμε.

Και ειδικά, την περίοδο μετά το καλοκαίρι, οπότε αφηνόμαστε στην καθημερινή έκθεση στον ήλιο, η ανάγκη για περιποίηση είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Κάνε λοιπόν restart και δώσε έμφαση στην περιποίηση του προσώπου σου, με εξειδικευμένα καλλυντικά και καθαρές φόρμουλες που προσφέρουν στοχευμένα αποτελέσματα.

Με άλλα λόγια βάλε τη MATH skincare στο νεσεσέρ με τα απαραίτητά σου!

Τι πρέπει να ξέρεις για τα MATH skincare
Πρόκειται για μινιμαλιστικές, καθαρές φόρμουλες καλλυντικών περιποίησης προσώπου που αναπτύχθηκαν από επιστήμονες... και απευθύνονται σε κάθε γυναίκα, με οποιοδήποτε τύπο δέρματος... ενώ στο άμεσο μέλλον πέρα από τις φόρμουλες αυτές (σε μορφή σέρουμ, ορούς, κρέμας) σχεδιάζουν να λανσάρουν στην αγορά και συμπληρώματα διατροφής για υγιές δέρμα.

Πιο συγκεκριμένα, τα προϊόντα MATH SCIENTIFIC αναπτύσσονται σε πιστοποιημένο εργαστήριο του Κέντρου Φυσικών και Καινοτομικών Επιστημών στην πόλη Βίλνιους της Λιθουανίας. Ένα εργαστήριο όπου εξειδικευμένοι επαγγελματίες χημικοί με εμπειρία στην ανάπτυξη αποτελεσματικών προϊόντων περιποίησης προσώπου, χρησιμοποιώντας τον πιο ενημερωμένο, και ιδιαίτερα ευαίσθητο επιστημονικό εξοπλισμό καθώς επίσης και ακατέργαστα, ποιοτικά υλικά.

Αυτοί είναι και μερικοί από τους λόγους για τους οποίους τα προϊόντα MATH SCIENTIFIC λειτουργούν από την πρώτη έως την τελευταία σταγόνα.

Γιατί όμως να προτιμήσεις αυτά τα προϊόντα;  
Πρώτα από όλα γιατί φτιάχνονται από εξειδικευμένο προσωπικό, αε άριστες συνθήκες, με πρώτες ύλες ανώτερης ποιότητας. Ακολούθως, γιατί οι άνθρωποί της εμπνέονται από την ηρεμία, την απλότητα και την καθαρότητα της φύσης... και δημιουργούν ό,τι καλύτερο για το δέρμα σου...

Με απλά λόγια φύση και επιστήμη – ισχύς εν τη ενώσει. Εξάλλου, η καθαρή, μη επιθετική και αποτελεσματική σύνθεση επιστημονικών σκευασμάτων επιτρέπει στο δέρμα μας να επιστρέψει στη φυσική του κατάσταση, όπου όλα λειτουργούν άριστα και μόνο προς όφελός μας -όπως θα έπρεπε.

Ο συνδυασμός των συστατικών που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας μας βοηθούν στη δημιουργία συνθηκών που θέτουν το δέρμα μας στη ζώνη βιολογικής άνεσης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάθε κύτταρο αναγεννάται επιτυχώς χωρίς να βιώνει άγχος. Το δέρμα φαίνεται φρέσκο, λείο, ζωντανό, νεανικό.

Θα την παρατηρήσετε την μακροπρόθεσμη αλλαγή με τα μάτια σας... και τότε, θα τα ξαναπούμε! 

Η δική σας ρουτίνα ομορφιάς
Στο online shop της MATH θα βρεις προϊόντα που καλύπτουν τις δικές σου ανάγκες. Η γκάμα των προϊόντων της εταιρείας, περιλαμβάνει από serum και ορούς, μέχρι cleanser (καθαριστικά), κρέμες και έλαια για κάθε τύπο δέρματος, κάθε ηλικία και κάθε ανάγκη.

Εσύ απλά ακολούθησε τα σωστά βήματα: Καθάρισε, ενυδάτωσε και αναγέννησε την επιδερμίδα σου! 

CLEANSE
Το MATH Deep Cleanser με την αποτελεσματική του φόρμουλα που περιέχει γλυκολικό οξύ καθαρίζει απαλά αλλά και σχολαστικά τους πόρους του προσώπου και ρυθμίζει τη φυσική ισορροπία λιπαρών ουσιών χωρίς δυσάρεστες ξηρές επιδράσεις. Πες αντίο στα νεκρά κύτταρα του δέρματος και τις λεπτές ρυτίδες και δες το δέρμα σου να είναι πιο φωτεινό και υγιές από ποτέ! 

RECOVER
Ένα ουσιαστικό βήμα για νεανικό δέρμα είναι η σωστή αποκατάσταση. Ο ορός αποκατάστασης MATH με προβιταμίνη Β5 διεγείρει τη διαδικασία αναγέννησης και ενισχύει την ενυδάτωση του δέρματος. 

ILLUMINATE
Το MATH Oil Complex - ένα πραγματικό επιστημονικό θαύμα φυσικών φυτικών θησαυρών - βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας και παρέχει μια ζωντανή λάμψη. Νιώστε τη διαφορά μετά από λίγες μόνο ημέρες χρήσης.

Αφήστε το δέρμα σας να νιώσει την αγάπη και τη φροντίδα που έχει να προσφέρει το MATH.

Καλλυντικά με πολλά πιστοποιητικά!  
Τα μπουκάλια των MATH Skincare εμφανίζουν στη συσκευασία τους με υπερηφάνεια τα σήματα των διαθέσιμων πιστοποιητικών τους. Ανάμεσά τους τα:
Certified Vegan (για προϊόντα που δεν περιέχουν ζωικά προϊόντα ή υποπροϊόντα και δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα), 

- The MADE SAFE certificate (που πιστοποιεί ότι τα προϊόντα που αξιολογούνται κατασκευάζονται από μια μάρκα που αγωνίζεται για μια υγιή και βιώσιμη αγορά. Αυτό το πιστοποιητικό διασφαλίζει επίσης ότι δεν χρησιμοποιούνται γνωστά ή ύποπτα τοξικά συστατικά -καρκινογόνα, βαρέα μέταλλα, τοξικοί διαλύτες, διάφορες τοξίνες με επιβλαβείς επιπτώσεις στην υγεία, φυτοφάρμακα υψηλού κινδύνου και άλλες επιβλαβείς ουσίες- σε τέτοια προϊόντα).

EWG ( Environmental Working Group ) VERIFIED, ένα άλλο πιστοποιητικό που θέτει εξαιρετικά υψηλές απαιτήσεις για την ασφάλεια και την ποιότητα των προϊόντων για την προσωπική υγιεινή, τα καλλυντικά και τα προϊόντα καθαρισμού. Διασφαλίζει ότι το προϊόν δεν περιέχει καμία από τις χιλιάδες ουσίες που η ομάδα των τοξικολόγων, χημικών και επιδημιολόγων της EWG έχουν προσθέσει στη λίστα με τις επικίνδυνες ουσίες. Επιπλέον, αυτό το πιστοποιητικό εγγυάται τη διαφανή λειτουργία της μάρκας και τις καλές πρακτικές κατασκευής.

Approved by ECOCERT Climate Commitment Αυτή η εκτίμηση δίνεται σε προϊόντα που παράγονται χωρίς αντίκτυπο στην κλιματική αλλαγή και χωρίς να αφήνουν βαθύ οικολογικό αποτύπωμα στο περιβάλλον. Στόχος αυτής της σήμανσης στα προϊόντα είναι να βοηθήσει τους καταναλωτές να μειώσουν τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου αποφεύγοντας "ανεύθυνα" προϊόντα.

- The FAIR FOR LIFE standard (Fair Trade) Ένα πιστοποιητικό κοινωνικής και περιβαλλοντικής ευθύνης για γεωργικά προϊόντα, τρόφιμα, κλωστοϋφαντουργικά, βιοτεχνικά, καθαριστικά και καλλυντικά προϊόντα. Η ουσία αυτού του προτύπου είναι η δίκαιη συμπεριφορά των παραγωγών, των μεταποιητών, των εισαγωγέων και των εξαγωγέων, των εμπορικών σημάτων και των διανομέων. Αυτές περιλαμβάνουν δίκαιες (υψηλότερες από την αγορά) τιμές αγοράς πρώτων υλών, σύστημα προστασίας των παραγωγών σε περίπτωση κρίσης, ασφαλείς και αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας σε όλη την αλυσίδα εφοδιασμού (ανεξαρτήτως χώρας), ενίσχυση της αυτονομίας των παραγωγών και προώθηση φιλικών προς το περιβάλλον, πράσινων γεωργικών πρακτικών.

- The Organic farming Europe certificate Το πιστοποιητικό Βιολογικής Γεωργίας στην Ευρώπη, το οποίο δηλώνει ότι τα προϊόντα είναι βιολογικά, είναι πολύ γνωστό στους Ευρωπαίους αγοραστές. Το πράσινο λογότυπο στη συσκευασία του προϊόντος σημαίνει ότι τουλάχιστον το 95% των συστατικών γεωργικής προέλευσης είναι βιολογικά. Τα κύρια κριτήρια για την απόκτηση αυτού του πιστοποιητικού είναι: προστασία του κλίματος και του περιβάλλοντος, διατήρηση της γονιμότητας των καλλιεργήσιμων εδαφών, φροντίδα για τη βιοποικιλότητα, σεβασμό στην καλή διαβίωση των ζώων και τους φυσικούς κύκλους, μη χρήση συνθετικών και χημικών προϊόντων, απουσία ΓΤΟ, διαφανή και επισήμανση φιλική προς τον καταναλωτή.  

ECOCERT COSMOS ORGANIC Απονέμεται σε οικολογικά και φυσικά καλλυντικά. Τα βασικά κριτήρια για την αξιολόγηση του προϊόντος με αυτό το πιστοποιητικό είναι: οι φιλικές προς το περιβάλλον και την ανθρώπινη υγεία διαδικασίες παραγωγής και επεξεργασίας, ανακυκλώσιμες συσκευασίες, ανάπτυξη της έννοιας των «πράσινων χημικών», υπεύθυνη χρήση των φυσικών πόρων, σεβασμός στη βιοποικιλότητα, απουσία συστατικών πετρελαίου - parabens, αρώματα, συνθετικές βαφές, απουσία ΓΤΟ. Το πιστοποιητικό χορηγείται κανονικά εάν το 95% ή περισσότερα από τα συστατικά του φυτά είναι βιολογικά και το τελικό προϊόν περιέχει τουλάχιστον 20% βιολογικά προϊόντα (10% στην περίπτωση προϊόντων που πλένονται). 


Τα συστατικά των καλλυντικών αυτών, εμπνέονται από τον πλούτο της φύσης και της παγκόσμιας βιοποικιλότητας, για να παραχθούν δεν γίνονται πειράματα σε ζώα, ενώ περιέχουν μόνο φυσικά συντηρητικά κι αρώματα... Ωστόσο τα επιτεύγματά τους δεν τελειώνουν εδώ, καθώς έχουν πετύχει κι άλλα πολλά σημαντικά επιτεύγματα.

Έχουν αναγνωριστεί ως τα The most recommended cosmetics in Lithuania in 2021 (δηλαδή τα καλλυντικά με τις περισσότερες συστάσεις στις Λιθουανία για το 2021), καθώς επίσης έχουν αναδειχθεί και στα top 12 πολλά υποσχόμενες μάρκες στην Ευρώπη για το 2021.

Υποστηριζόμενα από τη γνώση και εμπνευσμένα από τη φύση, τα καλλυντικά MATH είναι ο καθημερινός συμμαχός σου για υγιές δέρμα, όμορφο και λαμπερό! 

Μάθε περισσότερα, στο www.mathskincare.com.cy και στο https://www.facebook.com/mathskincare.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close