23-29 September 2021
Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

Spirit Untamed

Μια επική περιπέτεια που βασίζεται στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά animation

Δημοσιεύτηκε στις 11 Αυγούστου 2021

Η Λάκι ανακαλύπτει τη δύναμη της φιλίας όταν η ζωή της διασταυρώνεται με ένα άγριο άλογο, τον Σπίριτ. Όλα ξεκίνησαν επιδή η μικρή Λάκι Πρέσκοτ είναι ξεροκέφαλη και δεν αντέχει τους κανόνες και τους περιορισμούς, όπως ήταν και η μαμά της. Η Λάκι μεγάλωνε κάτω από το άγρυπνο μάτι της Κόρα, της θείας της, που θέλει μόνο το καλό για τη μικρή της ανιψιά αλλά δεν ξέρει πως να της το προσφέρει. Η Λάκι αναγκάζεται λοιπόν να αφήσει την πόλη για να μετακομίσει στην εξοχή. Όμως εκεί θα δεθεί αναπάντεχα με τον Σπίριτ, ένα άγριο άλογο και το αποτέλεσμα θα είναι η ζωή της να αλλάξει δραματικά.

Όταν κάποιοι μοχθηροί κλέφτες που αρπάζουν άγρια ζώα και τα καταδικάζουν σε μια ζωή αιχμαλωσίας και σκληρής εργασίας θα απειλήσουν την αγέλη του Σπίριτ, τότε η Λάκι θα στρατολογήσει τις νέες της φίλες για να τους σταματήσει και όλα μαζί τα κορίτσια θα ξεκινήσουν μια μεγάλη περιπέτεια ζωής, διάσωσης και αυτοθυσίας. 

Η πεισματάρα αλλά και τρυφερή Λάκι ξεκινάει με τις φίλες της με μπόλικη γενναιότητα για την μεγάλη περιπέτειά τους. Ο στόχος τους είναι να σώσουν το υπέροχο άλογο που έχει δώσει νόημα και αίσθηση σκοπού ζωής στην Λάκι και που την βοήθησε να ανακαλύψει μια κρυφή σύνδεση τόσο με την κληρονομιά της μητέρας της όσο και με τις μεξικάνικες ρίζες της - κάτι που δεν περίμενε ποτέ.

Η ταινία "Spirit Untamed" θα προβληθεί μεταγλωττισμένη στα ελληνικά. 

 


 

 

ΣΚ 12.00

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close