Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ο Θεοδόσης θα σου ετοιμάσει μεζεδάκια και τον 15αύγουστο

Η ταβέρνα του Θεοδόση στην Δευτερά, θα έχει υπέροχα μεζεδάκια

Δημοσιεύτηκε στις 12 Αυγούστου 2021

Εάν θα μείνεις στην πρωτεύουσα την Κυριακή 15 Αυγούστου, τότε πρέπει να πας για αυθεντικό, κυπριακό μεζέ στην Ταβέρνα του Θεοδόση. Βρίσκεται στο χωριό Πάνω Δευτερά στεγασμένη σε ένα γραφικό, διατηρητέο πλίνθινο κτίσμα με πανέμορφη, πετρόκτιστη αυλή, που διατηρεί πολλά παραδοσιακά αρχιτεκτονικά στοιχεία.

Η ταβέρνα θα παραμείνει ανοικτή όλη την βδομάδα μέχρι και την Κυριακή 15 Αυγούστου επί ευκαιρία της μεγάλης γιορτής της Παναγίας Χρυσοσπηλιώτισσας στο χωριό Δευτερά όπου βρίσκεται το ιστορικό σπήλαιο που στεγάζει τον Ιερό Ναό.

Μεζέδες σχάρας, σπιτικά μαγειρευτά της ημέρας, πλούσιες μερίδες, καθώς και όλων των ειδών εκλεκτά μεζεκλίκια με ειδική παραγγελία, όπως: κεφαλάκι αρνίσιο, καραόλους κοκκινιστούς, μανιτάρια του βουνού, αγρέλια με αβγό, 'κκελέ του βου', συκωταριά αρνίσια, γουρουνόπουλο στον ξυλόφουρνο, κουνέλι στιφάδο, σούβλες και πολλά άλλα, που ικανοποιούν τις γευστικές προτιμήσεις ακόμα και των πιο απαιτητικών μερακλήδων!

Πολλές επιλογές και για τους φίλους χορτοφάγους, αλλά και για όσους αγαπούν τα παραδοσιακά γλυκά, όπως σπιτικό, φρεσκότατο γαλακτομπούρεκο, ραβανί και γλυκά του κουταλιού.

Αυτές είναι μόνο κάποιες από τις επιλογές της υπέροχης ταβέρνας, που άλλωστε χρονιά τώρα αποδεικνύει τι σημαίνει καλό φαγητό!

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close