Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

O φετινός Αύγουστος θα είναι αλλιώς, στα 30 υπέροχα beach bars της Κύπρου

Τα παραλιακά στέκιαπου θα φτιάξουν το καλοκαίρι σου

Δημοσιεύτηκε στις 10 Αυγούστου 2021

Οι πιο ζεστές ημέρες του καλοκαιριού, μας έχουν ήδη χτυπήσει την πόρτα και εμείς δε μένει παρά να ικανοποιήσουμε το αίσθημα της χαλάρωσης και της αναζωογόνησης που απαιτεί ο οργανισμός μας, καταφεύγοντας σ' ένα από τα πιο αγαπημένα μέρη μας... κάθε καλοκαίρι! Μα φυσικά τη θάλασσα, η οποία απλώνεται απ΄ άκρη σ' άκρη του νησιού.

Καταγάλανα νερά, χρυσή αμμουδιά, πολυτελή beach bars, κατάλληλα για all day long ξεκούραση και απολαύσεις γεύσεων και αρωμάτων, τα οποία με τη δύση του ηλίου μετατρέπονται στα καλύτερα hot spot διασκέδασης, σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε σε όλο το νησί! Από τη Λεμεσό μέχρι το Μακένζι, από τον Πωμό μέχρι την Αγία Νάπα και από το Λατσί μέχρι τον Πρωταρά. 

Columbia Beach
Εδώ θα βρεις ένα καλαίσθητο, μοντέρνο περιβάλλον, καλό φαγητό, signature cocktail και ψαγμένη μουσική. 
Στο πιάτο: Επιλογές για καφέ, brunch, μεσημεριανό και βραδινό. Επίλεξε από burgers, pasta και θαλασσινά, με δημιουργική ματιά, μία αξιοσημείωτη επιλογή από sushi, από τα οποία ξεχωρίσαμε τα Kraken (€19) με γαρίδες tempura, chives καπνιστή πάπρικα και καλαμάρι tempura. Ιδιαίτερη αναφορά στο ολοκληρωμένο vegan menu που διαθέτει. 
Στο ποτήρι σου: Σερβίρει από καφέ και φυσικούς χυμούς, μέχρι ευφάνταστα signature cocktails και κρασί. Αν είσαι λάτρης του gin σού προτείνουμε το NYX (€12), από το μενού με τα signature cocktails. 
(25321500) Προμαχών Ελευθερία 6, Άγιος Αθανάσιος, Λεμεσός. Δ-Κ 09:00-02:00.

Aplostra Restaurant Beach Bar 
Υψηλής αισθητικής χώρος, με design στοιχεία, πλήρως εναρμονισμένα με τον περιβάλλοντα χώρο, έγινε ο λόγος που η Λεμεσός κατέβηκε ξανά στις δυτικές παραλίες της πόλης. 
Στο πιάτο: Φρέσκα ψάρια, γευστικά κρέατα στη σχάρα και ιδιαίτερες σαλάτες. Δοκίμασε το Tuna Teriyaki (€25) σε σάλτσα από μέλι και teriyaki. 
Στο ποτήρι σου: Μεγάλη ποικιλία από καφέδες, smoothies, δροσιστικά mixtures και signature cocktails όπως το ιδιαίτερο Berries Shaker (€10).
(96799125) Lady's Mile, Λεμεσός. Δ-Κ 08.00-22.30 (κλείνει η κουζίνα). 

La Isla 
Προσεγμένη αισθητική, ενδιαφέρουσα κουζίνα και κυρίως άφθονη διάθεση για γλέντι και διασκέδαση. 
Στο πιάτο: Στο μενού θα βρεις μία μεγάλη ποικιλία θαλασσινών εξαιρετικές πάστες, εύγευστα κρέατα και δροσερές σαλάτες (με σήμανση για αλλεργίες). Ξεχωρίζει το ταρτάρ σολομού. 
Στο ποτήρι σου: Από καφέ μέχρι signature cocktails, με τη δική του sangria να έχει γίνει πλέον το σήμα κατατεθέν του. 
(25310310), Αμαθούντος 17, Λεμεσός. Δ-Κ 09.00-02.00. 

Malindi Beach bar    
‘Ντυμένο’ στα λευκά, με γαλάζιες λεπτομέρειες, προσφέρεται για χαλαρά πρωινά και μεσημέρια ή ρομαντικά βράδια δίπλα στο κύμα παρέα με καλό φαγητό. 
Στο πιάτο: Ποικιλίες κρεατικών, θαλασσινών, πάστες, burger και ευφάνταστες σαλάτες. Δοκίμασε το νέο χειροποίητο μπιφτέκι γαρίδας, Prawn lover burger (€15.80), με τραγανά κομματάκια μπέικον, αβοκάντο και ανάμικτα πατάτακια.
Στο ποτήρι σου: Εκτός από καφέ και διάφορα refreshments, θα βρεις μια αξιόλογη λίστα κρασιών και signature cocktails.
(25379500) Αμαθουντος 194, Λεμεσός. Δ-Κ 08.00-01.00.

PlusSea Lifestyle Bar
Με την αλμύρα της θάλασσας να διαχέεται σε όλο το χώρο, τις ζεστές αποχρώσεις του κόκκινου, τα χειροποίητα ξύλινα έπιπλα και τις άνετες ξαπλώστρες, σε υποδέχεται σε ένα χώρο που θυμίζει Μαρόκο. 
Στο πιάτο: Φρέσκα θαλασσινά, εύγευστα κρέατα, sushi, vegan επιλογές και ανεπανάληπτες πάστες. Ξεχωρίζουμε το ριζότο άγριων μανιταριών (€16.5) με morels και porcini. 
Στο ποτήρι σου: Απολαυστικός καφές και φρέσκοι χυμοί, μια αξιόλογη λίστα κρασιών, από Κύπριους και ξένους παραγωγούς, αλλά και signature cocktails όπως το δροσιστικό Nutty Greek (€8). 
(25634995) Λεωφ. Αμαθούντος 5, Λεμεσός. Δ-Κ 08.00-22.00 (η κουζίνα).   

Nissos Beach House
Ένας πλήρως ανανεωμένος χώρος, που θυμίζει νησί της Ελλάδας, εκλεπτυσμένος, με άνετες ξαπλώστρες και έπιπλα, που σου δίνουν μια αίσθηση προσεγμένης πολυτέλειας.  
Στο πιάτο: Δημιουργική κουζίνα που βασίζεται σε διεθνείς γεύσεις, με πρώτες ύλες φρέσκα ψάρια και κρέατα, αλλά και δροσερές σαλάτες. 
Στο ποτήρι σου: Καφέδες, smoothies, signature cocktails και ποικιλία από σαμπάνιες.  
(99949157) Lady's Mile, Λεμεσός. Δ-Κ 09.00-21.00.

Gazebo Mare
Νέα είσοδος στο παραλιακό μέτωπο της πόλης, το Gazebo Beach Bar, το οποίο ήρθε στη θέση του Marina Beach Bar. Με μοντέρνο και minimal design, θα προσφέρει μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία μακριά από όσα έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Το Gazebo Mare, διαθέτει είναι ένας πανέμορφος χώρος, με στυλάτα έπιπλα, ξαπλώστρες πάνω στην παραλία, άνετα gazebo και μία πισίνα που κερδίζει τις εντυπώσεις! Όσο δε για το μενού, εδώ θα απολαύσεις μια γαστρονομική εμπειρία υπογεγραμμένη από την πολυβραβευμένη ομάδα της PNS, καθώς επίσης και κοκτέιλ που φτιάχνονται από τους πιο δημιουργικούς bartenders! Το μόνο σίγουρο είναι ότι το design και η αισθητική του θα κλέψουν τις εντυπώσεις κάθε επισκέπτη του, ενώ σίγουρα θα αποτελέσει στέκι για όλους όσοι αναζητούν την αίσθηση άνεσης, χαλάρωσης και πολυτέλειας!
(25 051878) Μαρίνα Λεμεσού.

Island Beach Bar
Τοποθετημένο σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία του νησιού, με θέα στη χερσόνησο του Ακάμα, αποτελεί ιδανικό για απόδραση δροσιάς, χαλάρωσης και διασκέδασης. 
Στο πιάτο: Κλασικά πιάτα σχάρας, φρέσκα θαλασσινά, burgers και πάστες που θυμίζουν λίγο την κουζίνα της μαμάς. Ενδιαφέρουσες επιλογές και για πρωινό αλλά και vegan πιάτα. 
Στο ποτήρι σου: Από καφέδες και smoothies μέχρι τα signature cocktails που ετοιμάζει το bar, όλα θα σε ικανοποιήσουν με την ποιότητά τους.  
Tip: Συνήθως τα βράδια της Παρ και του Σ resident djs ανεβάζουν το τέμπο και αλλάζουν εντελώς το ύφος. 
(96725592, 97754374) Λεωφ. Ακάμαντος, Μίτσιγκας Πλάζα, κατάστημα 5, Λατσί, επ. Πάφου. Δ-Κ 08.30-αργά.

Cabana Beach Bar
Με άνετες ξύλινες ξαπλώστρες και ψάθινες ομπρέλες δημιουργούν ένα εξωτικό σκηνικό, ενώ η ανεβαστική μουσική και τα signature cocktails είναι ό,τι πιο summerish θα πετύχεις στην περιοχή. 
Στο πιάτο: Νόστιμα σνακ, αλλά και επιλεγμένα πιάτα με κρέας και ψάρι από τη διεθνή κουζίνα με ένα twist. 
Στο ποτήρι σου: Για καφέ από νωρίς το πρωί ή μια παγωμένη μπίρα από την αξιόλογη συλλογή του μενού, μέχρι τα εξαιρετικά signature cocktail που ετοιμάζονται στο μπαρ, όλα με συνοδεία ναργιλέ, εάν το επιθυμείς. 
(96201717) Παραλία Γεροσκήπου, Πάφος, Δ-Κ 09.00-01.00.

Thea by the sea
Άνετα πουφ και ξαπλώστρες στα χρώματα του λευκού και του γαλάζιου, χαλαρή μουσική, θεά θάλασσα και σκηνικό που παραπέμπει σε νησί! 
Στο πιάτο: Πιάτα από τη διεθνή και την κυπριακή κουζίνα, σχάρας αλλά και φρέσκα θαλασσινά. Ακόμα επιλογές για breakfast αλλά και brunch. 
Στο ποτήρι σου: Ευφάνταστα cocktails, καφέδες και φρέσκοι χυμοί, παγωμένες μπίρες και μια αξιόλογη λίστα αλκοολούχων ποτών. 
(96164646) Πλαζ Γεροσκήπου, Δ-Κ 08.30-23.45.

Ammos Beach Bar
Το conceptual Ammos θυμίζει κάτι από Miami και εδώ και χρόνια αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή summer spot όλης της Κύπρου. 
Στο πιάτο: Με ιδιαίτερη έμφαση στη λεπτομέρεια, το μενού του Ammos προσφέρει πιάτα από την ασιατική, τη μεσογειακή και τη διεθνή κουζίνα, ενώ τα τελευταία χρόνια θα βρεις εκλεκτές επιλογές και για vegan. 
Στο ποτήρι σου: Ξεκίνα με καφέ, χαλάρωσε με ένα smoothie και έπειτα παράγγειλε μια παγωμένη μπίρα ή ένα από τα ξεχωριστά signature cocktails που ετοιμάζουν οι πεπειραμένοι mixologist. 
(24828844) Παραλία Μακένζι, Λάρνακα. Δ-Κ 09:00-αργά το βράδυ (η κουζίνα κλείνει στις 22:00). 

ReBuke Lounge
Η ανανεωμένη εικόνα και το μενού αναμφίβολα θα γίνουν λόγος συζήτησης για το φετινό καλοκαίρι. 
Στο πιάτο: Ιδανικό για brunch, business lunches και dinner, στο μενού θα βρεις μία μεγάλη γκάμα από φρέσκα θαλασσινά και sushi, εξαιρετικές κοπές βοδινού κρέατος αλλά και αυθεντικές ιταλικές πάστες. Δοκίμασε για κυρίως το Cowboy steak (€30) και ολοκλήρωσε τη γευστική εμπειρία με το αμαρτωλό Full Moon (€7.50). 
Στο ποτήρι σου: Κλασικά και signature cocktails, από τα οποία προτείνουμε δροσερό ξεκίνημα με Red Worship (€8).
(24626212) παραλία Μακένζι, Λάρνακα. Δ-Κ 09.00-02.00. 

Lush Beach Bar Resto
Ένας χώρος απόλυτα εναρμονισμένος με το περιβάλλον, ιδανικός για χαλαρωτικά πρωινά και απογεύματα δίπλα στη θάλασσα και ανεβαστικά βράδια με live μουσική. 
Στο πιάτο: Για αρχή δοκίμασε τα Duck Tacos (€11.80) και συνέχισε με Truffle & Parmesan Rissotto (€18.30) για το κλείσιμο επέλεξε το αποδομημένο  Millefeuille (€6). 
Στο ποτήρι σου: Αν είσαι λάτρης του Gin θα αγαπήσεις το special gin menu του. Εναλλακτικά τσέκαρε τα signature cocktails και δοκίμασε το φρουτώδες Lollipop (€8) ή spiced Mexicana (€8).
Tip: Κάθε Κυριακή, μέχρι τέλος Αυγούστου κάνε κράτηση για τα περίφημα Greek parties που διοργανώνει. 
(70008089) Πιαλέ Πασά, Μακένζι, Λάρνακα. Δ-K 09.00-μέχρι αργά.

Nava Seaside
Το απόλυτο beach bar του νησιού. Προσεγμένο design με έμφαση στη λεπτομέρεια, σου δίνει την αίσθηση πολυτελούς εξωτικού resort. Ξεχωρίζουν φυσικά οι βραδιές με resident djs και τα live shows με τραγουδιστές από Ελλάδα και εξωτερικό. 
Στο πιάτο: Ανακάλυψε την αυθεντική ιαπωνική κουζίνα μέσα από μία εξαιρετική και εκλεκτή επιλογή σε sushi και sashimi. 
Στο ποτήρι σου: Το μενού διαθέτει μία ενδιαφέρουσα λίστα με σαμπάνιες και κρασιά ενώ ξεχωριστή θέση κρατούν τα signature cocktails. 
(22777744), Πέρνερας 27, Πρωταράς, ελ. επ. Αμμοχώστου. Δ-Κ 10.00-02.00. 

Kaliφi     
Αν γουστάρεις τη φάση με ουζάκι και παρέα δίπλα στο κύμα, το  Kaliφi στην περιοχή Κάππαρη στον Πρωταρά, είναι το ιδανικό σημείο για εσένα. 
Στο πιάτο: Από νωρίς το πρωί θα πιεις καλό καφέ και θα δοκιμάσεις εύγευστα σνακ και τσιμπήματα ενώ το μενού περιλαμβάνει φρέσκες σαλάτες, burgers, μύδια, είδη σχάρας αλλά και μεζέ για ούζο. 
Στο ποτήρι σου: Παγωμένες μπίρες και εύγευστα cocktails είναι εκείνα που θα ξεχωρίσεις από το μενού. 
(99829095) Ποσειδώνος, Παραλίμνι, ελ. επ. Αμμοχώστου. Δ-Κ 09.00-01.00. 

Siko seaside
All day beach bar με προσεγμένη αισθητική, άνετους καναπέδες και design που συνάδει με τον περιβάλλοντα χώρο. 
Στο πιάτο: Από νωρίς το πρωί για καφέ, μέχρι το μεσημέρι για ξεχωριστά πιάτα από τη διεθνή κουζίνα, όπως πάστες, ριζότο και κρέατα σχάρας είναι μόλις μερικά από αυτά που σερβίρει στο μενού του. 
Στο ποτήρι σου: Κλασικά και δικά τους, signature cocktails, γευστικά smoothies και μία αξιόλογη λίστα κρασιών. 
(96370610) Δημήτρη Λάγιου 7, Πρωταράς, ελ. επ. Αμμοχώστου. Δ-Κ 09.00-02.00.

Antamoma Events Venue & Chill Out Bar
Με χαλαρή μουσική και σαγηνευτική ατμόσφαιρα, αποτελεί το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσεις από μία έντονη ημέρα. 
Στο πιάτο: Θα κάνεις share με την παρέα, cheese & fruit platters αλλά και αυθεντικές ιταλικές πίτσες. 
Στο ποτήρι σου: Δοκίμασε δροσιστικά signature cocktails, mocktails και παγωμένες μπίρες. 
(9965852), Πινίας 64, Παραλίμνι, ελ. επ. Αμμοχώστου. Δ-Κ 10.00-23.30. 

Lasmari Beach
Κομψό και μοντέρνο, σου δίνει τη δυνατότητα να απολαύσεις την παραλία πάνω σε άνετες ξαπλώστρες ή καμπάνες. 
Στο πιάτο: Healthy brunch επιλογές και πιάτα που πατούν στην κυπριακή παράδοση αλλά με ένα twist. 
Στο ποτήρι σου: Από νωρίς το πρωί για καφέ, με τα signature cocktails να αποτελούν must όσο ο ήλιος γίνεται πιο καυτός. 
Tip: Τα σαββατοκύριακα οι ρυθμοί ανεβαίνουν με quest DJs. 
(99220787) Παραλία Λάντα, Αγία Νάπα, ελ. επ. Αμμοχώστου. Δ-Παρ 09.30-18.30, Σ-Κ 09.30-20.00.

Kaliva on the beach
Γουστόζικα και πολυτελή κρεβατάκια, υπέροχη ατμόσφαιρα και μοναδικές γαστρονομικές επιλογές που ικανοποιούν ακόμη και τον πιο απαιτητικό. 
Στο πιάτο: Φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, burgers, κρέατα στη σχάρα healthy επιλογές, αλλά και μια ενδιαφέρουσα συλλογή από sushi. Δοκίμασε το steak burger (€17.50)
Στο ποτήρι σου: Από νωρίς το πρωί για τον καφέ σου, στη συνέχεια για ένα δροσιστικό non alcoholic mocktail ή για κάτι πιο δυνατό, επίλεξε ένα από τα signature cocktails. 
Tip: Αν δεν θες να ψάχνεις για ξαπλώστρα κάτω από τον ήλιο, καλύτερα να προκρατήσεις online kaliva.com.cy. 
(70004535) Σκλάβου 12, παραλία Πανταχού, Λιμανάκι Αγίας Νάπας, ελ. επ. Αμμοχώστου. Δ-Κ 09.00-01.00. 

Paradisos Beach Venue
Υπέροχη αισθητική και το ολόδικό του sushi bar, ωραίες ξαπλώστρες, πολυτελή γκαζέπο, δροσιστικά ροφήματα και νόστιμα σνακ.
Στο πιάτο: Εύγευστα σνακ και πιατέλες με φρούτα και sushi έρχονται να συμπληρώσουν το υπέροχο καλοκαιρινό σκηνικό. 
Στο ποτήρι σου: Signature cocktails, smoothies, mocktails και διάφορα δροσιστικά αφεψήματα. 
(99470130) Σκλάβου 8, Λιμανάκι Αγίας Νάπας, ελ. επ. Αμμοχώστου. Δ-Κ 09.00-01.00.

Isola Beach Bar
Σε αυτό το κομψό beach bar θα βρεις άνετες ξαπλώστρες για να απολαύσεις τον καλοκαιρινό ήλιο παρέα με καφέδες, detox ποτά, δροσερά cocktail και ανεβαστική μουσική. 
Στο πιάτο: Προσεγμένα πιάτα εμπνευσμένα από τη μεσογειακή κουζίνα. Προτείνουμε τη σαλάτα με σοταρισμένες φέτες τόνου (€14) και σίγουρα τη σπιτική ταραμοσαλάτα (€4.50). 
Στο ποτήρι σου: Signature cocktails, δροσιστικά smoothies και φυσικοί χυμοί για πιο healthy επιλογές, αλλά και μία ενδιαφέρουσα λίστα κρασιών.  
(99273056) Λεωφ. Νησί 77, ελ. επ. Αμμοχώστου. Δ-Παρ 10.00-19.00 & Σ-Κ 10.00-24.00. 

Pagida Seaside
Ένα νέο, αυθεντικό lounge μπαράκι επάνω στην άμμο, με άνετους καναπέδες και μαξιλάρες, χαμηλά τραπεζάκια για άραγμα και μια λιτή πολυτέλεια σε τόνους λευκού και ξύλου. 
Στο πιάτο: Platter τυριών, αλλαντικών και φρούτων, ενώ πρόσφατα προστέθηκε και ένα πλούσιο platter με λουκάνικα. Εναλλακτικά μπορείς να παραγγείλεις μία από τις πίτσες του. 
Στο ποτήρι σου: Κλασικά και πειραγμένα cocktails αλλά και σπιτική λεμονάδα με τζίντζερ. 
(97796897) παραλία Ποσειδώνας 17, Σωτήρα, Αγία Θέκλα. Δ-Κ 10.00-23.30. 

Beachouse Dome
Άνετες ξαπλώστρες στον τόνο του λευκού, ομπρέλες με ψάθινες λεπτομέρειες και μια κατάλευκη άμμος, κάνουν το σκηνικό να μοιάζει με καρτ ποστάλ. 
Στο πιάτο: Διεθνής κουζίνα, με έμφαση στις αγνές πρώτες ύλες και στην ποιότητα που φτάνει στον πελάτη. 
Στο ποτήρι σου: Απόλαυσε δροσιστικά cocktails, καφέ, αλλά και μη γευστικά refreshments. 
Tip: Ανά τακτά χρονικά διαστήματα στην παραλία μπροστά από το beach bar διοργανώνονται βραδιές θερινού σινεμά με επιλεγμένες προβολές ταινιών. 
(23721006) Μακρόνησου 19, Αγία Νάπα, ελ. επ. Αμμοχώστου. Δ-Κ 10.00-20.00.  

Marcello's Beach Bar
Αν είσαι τύπος χαλαρός και ψάχνεις για ένα χώρο χωρίς πολλά-πολλά, αλλά με ουσία, τότε το Marcello's Beach Bar, είναι το μέρος που αναζητείς.  
Στο πιάτο: Ελαφριά σνακ και συνοδευτικά για το ποτό σου, χωρίς πολλές επιλογές, όλες όμως προσεγμένες. 
Στο ποτήρι σου: Ο πρωταγωνιστής εδώ είναι σίγουρα η (πολύ) παγωμένη μπίρα, παρόλα αυτά και κάποια από τα cocktail που έχουν την πινελιά του ιδιοκτήτη, δεν πάνε πίσω. Το δε brandy sour που σερβίρει, είναι κάτι σαν σήμα κατατεθέν. 
(97828554) Κρυού Νερού 4, Αγία Νάπα, ελ. επ. Αμμοχώστου. Δ-Κ 09.00-20.00.

Serena Beach 
Το δημοφιλές Sirena Beach bar, άλλαξε concept και χαρακτήρα κι επέστρεψε φουλ ανανεωμένο ως Serena Beach! Tροπικό περιβάλλον, γεμάτο εξωτικές πινελιές, όπου όλα μοιάζουν παραδεισένια, άνετες ξαπλώστρες με πετσέτες, φαγητό, shisha, cocktails και μουσικά vibes... Από την πρώτη στιγμή που πατάμε το πόδι μας στο Serena Beach αισθανόμαστε ότι ταξιδεύουμε σε κάποιο καρτ ποστάλ νησάκι της Γαλλικής Πολυνησίας. Ξεκινάμε με δροσερό καφέ και συνεχίζουμε με signature cocktails και εκλεπτυσμένα πιάτα μεσογειακής κουζίνας, ακούγοντας chill out μουσική και απολαμβάνοντας μια θέα που ενσωματώνει την ιδεατή εκδοχή του καλοκαιριού. Στα συν βάλε και τη μεγάλη λίστα ποτών και κρασιών! Το μέρος αποτελεί ήδη έναν ιδανικό προορισμό για μέρες και νύχτες χαλάρωσης και διασκέδασης! 
(23833000) Βρυσουδιών 115, Περνέρα, Πρωταράς. Ανοιχτό καθημερινά από τις 09.00-01.30. 

ΒΑΛΕ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΚΙ ΑΥΤΑ
Στην επ. Λάρνακας... Ένας κρυμμένος παράδεισος στην παραλία του Μαζωτού, το Green Mango beach bar (99082204) είναι το απόλυτο στέκι για δροσερά ροφήματα, καλοψημένο φαγητό και ανεβασμένες μουσικές. Λίγο πιο κάτω, στην παραλία του Αγίου Θεοδώρου, θα ανακαλύψεις, εάν δεν το έχεις κάνει ήδη, το Akakia Beach Bar (96553192), ένα εξωτικό μέρος, που απλώνεται σε τρία επίπεδα, φτάνοντας μέχρι τη θάλασσα. Ανεβαστική μουσική, ενδιαφέρον snack μενού και πολύ καλές τιμές. 

Στον hot Πρωταρά... Το ειδυλλιακό Kohili beach bar, κοντά στην παραλία Κάππαρη (ΜΜΑΔ), είναι η εναλλακτική πρόταση για όσους αποζητούν χαλαρές αποδράσεις χωρίς βαβούρα και πολλά ντεσιμπέλ. Τσέκαρε όμως και τη νέα άφιξη της περιοχής, το Jetty Seaside (23832343), που δημιουργήθηκε στον γραφικό κόλπο της Βυζακιάς. Ένα μοντέρνο και πολύ χαλαρό στέκι, για καφέ, σνακ, παγωμένη μπίρα ή κοκτέιλ αλλά και βουτιές στην παραλία. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close