Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

15 μπαράκια δίπλα στο κύμα, για κοκτέιλ και μουσική

15 beach bars βάζουν τη θάλασσα στο σέικερ

Δημοσιεύτηκε στις 03 Αυγούστου 2021

Παραλία και ξανά παραλία! Φοράμε τα αέρινα, τα καλοκαιρινά μας (και γιατί όχι, κι ένα μαγιό από κάτω να υπάρχει), την πιο θετική μας διάθεση και αλωνίζουμε στα πιο «δροσερά», στα πιο cool bars του νησιού!

Τι λες, είσαι για barhopping;

ΣΕ ΑΓIΑ ΝAΠΑ, ΠΡΩΤΑΡA ΚΑΙ ΠΑΡΑΛIΜΝΙ…

KALIVA ON THE BEACH
Εδώ το καλοκαίρι μας γίνεται πιο διασκεδαστικό, το mood μας και η διάθεσή μας αλλάζουν προς το (πολύ) καλύτερο και όχι αδίκως. Σε τι οφείλεται; Στο τέλειο σκηνικό; Ναι. Στο «ταξιδιάρικο» interior; Σαφώς. Στην premium εξυπηρέτηση; Σίγουρα και μπράβο σας. Στις ποτάρες; Δηλώνουμε αμαρτωλοί. Αλλά και στις αξεπέραστες Κυριακές του, τις «Kaliva Sundays» όπου στη χρυσή αμμουδιά της παραλίας Πανταχού, live DJ sets από καταξιωμένους local residents «εκτοξεύουν» τα ντεσιμπέλ και τη ζωντάνια… στον Θεό!
(70004535) Σκλάβου 12, Αγία Νάπα.

KOHILI BEACH BAR
Έχει κερδίσει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας και αυτό τίποτα δεν το αλλάζει. Εκεί, παραλλήλως της «Παραλίας των Προσκόπων» βρίσκεται το «Kohili». Ένα μπαρ τόσο ειδυλλιακό και γραφικό που και ρομαντικός να μην είσαι, θα γίνεις! Θα θες να αράξεις εκεί από το πρωί μέχρι ο ήλιος να «βουτήξει» στη θάλασσά του, να αφεθείς στο ηλιοβασίλεμα, να ακούσεις live αγαπημένους Κύπριους performers, να πιεις ένα τροπικό, δροσερό κοκτέιλ στην υγειά μας και τις Κυριακές, να «λικνιστείς» (έπρεπε
να ειπωθεί κι αυτό) στους ρυθμούς του Nicolas Taliadoros.
(99415454) Παραλία Κάππαρη, Παραλίμνι-Πρωταράς.


POR EL MAR BEACH BAR
To λέει και το όνομά του! «Πάνω στην παραλία» θα τη βγάλεις -και θα βρεθείς και στους πιο «καταγάλανους ουρανούς» θα συμπληρώσουμε εμείς! Θα ξεχαστείς και θα απολαύσεις μουσική, θαλασσινή «αλμύρα» και εξυπηρέτηση που, αν μη τι άλλο πολλές φορές, κάνει τη διαφορά. Καλαίσθητο, προσεγμένο, με «nautical» πινελιές… Εγκρίνουμε!
(99065852) Golden Coast Beach Hotel, Πηνείας 64, Παραλίμνι.

BIKINI BEACH BAR
Σούπερ ανανεωμένο και έτοιμο όσο ποτέ να μας «σεργιανίσει» στο δικό του καλοκαιρινό «ταξίδι». Μια all time classic επιλογή που αγαπάμε γιατί εξελίσσεται. Εκεί όπου σκάει το κύμα, με την άνεσή του, με τις οθόνες του για να απολαύσεις και να ζήσεις αθλητικά γεγονότα, το shisha του και με ένα drinks&cocktails menu που θα ικανοποιήσει και τους πιο… απαιτητικούς. Αν και, για να λέμε και την αλήθεια, εδώ και με μια παγωμένη μπίρα καλά είσαι!
(23831333) Αμφιτρίτης 8, Παραλίμνι.


ΣΕ ΛΕΜΕΣΟ…


GRANNY’S FORD 
Kι είναι και κάτι καλοκαιρινά βράδια που δεν θες και πολλά-πολλά. Να, λίγο να αράξεις με τους 4-5 πιο αγαπημένους σου ανθρώπους, να ξεγνοιάσεις και να αφεθείς, με θέα μια παραλία που σε ταξιδεύει μέχρι εκεί όπου φτάνει το μάτι σου. Aν σε αυτή τη φάση σε βρίσκω, τότε να πας στο Granny’s Ford. Εδώ έχει σταθμεύσει το καλοκαίρι μας! Πανέξυπνο εύρημα η μετατροπή ενός ρετρό βαν (της γιαγιάς να υποθέσουμε;) σε ένα ατμοσφαιρικό, μετακινούμενο μπαρ. Με τις μαξιλάρες του, τις ψαγμένες μουσικάρες του και με γευστικά κοκτέιλ -εμείς ακολουθήσαμε τις οδηγίες των «ειδικών» και δοκιμά σαμε το signature κοκτέιλ του Granny’s Ford (με gin, cherry brandy, χυμό cranberry και lime αλλά και πουρέ φράουλας).
(99978307) Palm Beach, Κάλυμνος, Governor’s Beach.


LA ISLA
Η ιστορία του δημοφιλούς μπαρ συνεχίζεται από εκεί όπου την αφήσαμε! Κι αυτό είναι ένα πολύ καλό σημείο εκκίνησης, γιατί το vibe και τον tropical χαρακτήρα του La Isla, δύσκολα τα βρίσκεις αλλού. Το ίδιο και τα μοναδικά cocktail του μπαρ, ό,τι και να δοκιμάσεις από το μενού, από το Burbury Marmalade (με ροδάκινο, passion fruit και βότκα) έως το Βerry mojito, μέσα θα ‘σαι. Μα είναι τώρα ατμόσφαιρα αυτή να μην την ευχαριστηθείς;
(25310310) Λεωφ. Αμαθούντος 17.

COLUMBIA BEACH BAR
Όταν η διασκέδαση φέρει την υπογραφή του ομίλου Columbia, τότε δεν μπορεί παρά να σου προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη και διασκεδαστική, καλοκαιρινή εμπειρία. Το ξέρουμε, το ζήσαμε και γι’ αυτό το προτείνουμε ανεπιφύλακτα! Εδώ ξεκινάμε χαλαρά, με lounge beats και όσο πάει… «αργάμιση» τότε ανεβάζουμε στροφές και τα beats δυναμώνουν. Λίγο η πισίνα στο κέντρο, λίγο το ambiance, λίγο η θάλασσα, θα μπεις γρήγορα στο σωστό mood! Αν επίσης είσαι shisha λάτρης, μην το σκεφτείς δεύτερη φορά. Εδώ είσαι!
(25321500) Προμαχών Ελευθερίας 6.

MALINDI BEACH BAR
Δε νοείται και δεν καταλαβαίνεις καλοκαίρι αν δεν έχεις κάνει τουλάχιστον μια σουλατσάδα –έστω-, στο all-time favorite Malindi! Εκεί είσαι… πασάς, άνετος! Μεγάλα, άνετα κρεβατάκια, ανεβαστική μουσική αναλόγως ώρας, κόσμος γεμάτος ενέργεια και θετική αύρα και ό,τι λαχταρήσει ο ουρανίσκος σου, σε αλκοολούχα και μη!
(25379500) Αμαθούντος 194, Λεμεσός.

ΣΕ ΠΑΦΟ…


CABANA BEACH BAR

«Σε συνάντησα στην πλαζ» και πιο συγκεκριμένα στην πλαζ Γεροσκήπου! Το Cabana κλέβει και φέτος καρδιές κι ετοιμάζεται για χαλαρές, καλοκαιρινές μέρες (σε τεράστιες ξαπλώστρες και ομπρέλες ομολογουμένως) αλλά και για αξέχαστες, «έξαλλες» νύχτες, με guests και residents DJs και καλλιτέχνες! Andy Von, DJ Pizel, DJ Kong και DJ AK φτιάχνουν «κατάσταση» τα Σ/Κ, ενώ καθημερινά απολαμβάνεις mainstream και r’n’b μουσική. Δοκίμασε να πας… Τετάρτη! Τα «Solar Sets» του είναι τόσο «χρωματιστά» και ψαγμένα όσο ακούγονται.
(99180118 & 96201717) Παραλία Γεροσκήπου, Πάφος.

SEAYOU BEACH BAR
Φτιάξε νέες καλοκαιρινές ιστορίες και άσε το “SeaYou” lifestyle να σε πάρει, νοερά έστω, σε μέρη πιο γαλήνια και ήρεμα. Εδώ ο χρόνος σταματά για λίγο και ενώ απολαμβάνεις συναρπαστικά φρουτώδη κοκτέιλ (ευφάνταστα και… με «απρόσμενους» συνδυασμούς γεύσεων), η μουσική σε… συμπαρασύρει και ολοκληρώνει το… beach-therapy! Αναμένουμε και φέτος εκπλήξεις, live events και… «Sunday Vibes» όπως μόνο εδώ θα τα βιώσεις!
(96034343) Κισσόνεργα.

THEA BY THE SEA
Η καρδιά του καλοκαιριού χτυπά λίγο πιο δυνατά εδώ και αυτό γιατί οι άνθρωποι του μπαρ έχουν βάλει πάθος και χαρακτήρα σε όλα όσα συνθέτουν το «Thea». Οι βραδιές είναι οργανωμένες με κάθε λεπτομέρεια ώστε εύκολα να «παραδίνεσαι» στον παλμό και στο vibe της νύχτας, ενώ οι πολλές επιλογές σε εύγευστα, «αναζωογονητικά» κοκτέιλ και όχι μόνο, σε συνδυασμό με πουφ, ξαπλώστρες και με την παφίτικη παραλία σε γκρο πλαν… ε δεν αξίζει όλο αυτό να το χαρείς μέχρι να δύσει ο ήλιος;
(96164646) Πλαζ Γεροσκήπου.

ISLAND BEACH BAR
Σε κάποια μπαρ πας για τις βουτιές. Σε άλλα γιατί «ερωτεύεσαι» το τοπίο, αλλού πάλι πας για την εξυπηρέτηση καθώς επίσης και για τις «ψαγμένες», εναλλακτικές επιλογές. Στο Island Beach Bar πας γι’ αυτούς και πολλούς ακόμα λόγους. Από το 2013 που έκανε είσοδο στη νυχτερινή ζωή του νησιού και στις καρδιές μας, έχει γίνει η must επιλογή στην Πόλη Χρυσοχούς, στο Λατσί για ντόπιους και μη. Εύγευστα κρασιά και ανυπέρβλητη θέα αλλά και –ίσως- το ομορφότερο ηλιοβασίλεμα του νησιού, λίγο πριν φυσικά «υποδεχθείς» στα decks αγαπημένους DJs.
(96725592, 97754374) Λεωφόρος Ακάμαντος, Μίτσιγκας Πλάζα, κατάστημα 5, Λατσί.

ΣΕ ΛΑΡΝΑΚΑ…

THE GREEN MANGO
Ο ορισμός του «Good Vibes Only»! Για καφέ, για ποτάκι, για βουτιές, για μουσική, για παρέα, για όλα έχει μια σωστή «απάντηση» το beach bar στον Μαζωτό και εμείς τις ολοκληρωμένες εμπειρίες, τις εκτιμάμε και τις τιμάμε δεόντως να ξέρεις. Να τολμήσω να πω πως, εδώ βρήκα ίσως το καλύτερο mojito που δοκίμασα τα τελευταία χρόνια. Και στο mojito είμαστε κομματάκι πιο αυστηροί να ξέρεις. Αλλά άβυσσος η ψυχή και οι προτιμήσεις του συντάκτη. Εσύ θα πεις, εσύ θα πιεις, εσύ θα κρίνεις.
(99082204) Παραλία Μαζωτού.

BANANARAMA CYPRUS
Αυτό το κάτι το απροσδιόριστο έχει αυτό το μπαρ, αυτό το κάτι το μαγνητικό σχεδόν που σε τραβά και θες να πας, και να ξαναπάς και να ξαναπάς. Κάτι από… ‘la pura vida’ μενταλιτέ ίσως; Είναι πολλά περισσότερα από ένα μπαρ, είναι μια μικρή κοινωνία ανθρώπων που το επιλέγουν ανελλιπώς κάθε χρόνο, γιατί αγαπούν τη διασκέδαση, την indie μουσική, τη θάλασσα, το ‘πνεύμα’ του καλοκαιριού και την αίσθηση ανεμελιάς και ελευθερίας που αυτό αφήνει. Αυτό είναι ‘αυτό το κάτι’!
(99267106) Παραλία Μαζωτού.

AKAKIA BEACH BAR
‘Για ξέγνοιαστες μέρες, για ατελείωτες νύχτες και για… τολμηρά μυαλά’! Αυτό είναι το μότο του Akakia και με αυτό κατά νου σε καλεί όχι απλώς να το επισκεφθείς αλλά να το “εκμεταλλευτείς”, να τσιλάρεις και να “ξεζουμίσεις” κάθε απόλαυση που έχει να σου προσφέρει. Κι είναι πολλές. Όπως τα R&B πάρτι του κάθε Σάββατο με τον DJ Englezos, η σχεδόν βελούδινη αμμουδιά του, τα εξωτικά και φρουτώδη καλοκαιρινά κοκτέιλ του, η ατμόσφαιρά του που παραπέμπει σε νησιά μακρινά και τέλος, η αμέριμνη φύση του. Το καλοκαιρινό “yolo” σε όλο του το μεγαλείο.
(96277200) Λεωφ. Ελλάδος, Άγιος Θεόδωρος.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close