Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Η μεγάλη συλλογή εστιατορίων της Wolt εμπλουτίζεται με το γνωστό Jamie Oliver’s Diner

Τα γευστικά πιάτα του Jamie Oliver’s Diner έρχονται στο χώρο σου!

Δημοσιεύτηκε στις 02 Αυγούστου 2021

Η μεγάλη γκάμα εστιατορίων που φιλοξενείται στη μοντέρνα και εύχρηστη διαδικτυακή πλατφόρμα food delivery της Wolt μεγαλώνει ακόμα περισσότερο, αυτή τη φορά με το Jamie Oliver’s Diner που προσφέρει comfort food και υγιεινές επιλογές εμπνευσμένες από τα ταξίδια του διάσημου chef Jamie Oliver στις ΗΠΑ.

Τα γευστικά πιάτα του Jamie Oliver’s Diner παραδίδει στον χώρο της επιλογής μας η εταιρεία Wolt, ενώ διαμέσου της σύγχρονης διαδικτυακής της πλατφόρμας οι παραγγελίες και πληρωμές γίνονται εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. 

Το Jamie Oliver’s Diner προσφέρει μια απολαυστική ποικιλία αυθεντικών αμερικανικών συνταγών σε κυρίως πιάτα, επιδόρπια και συνοδευτικά που φέρουν, εκτός από την υπογραφή, το ήθος και τον χαρακτήρα του chef. Burgers, BBQ Ribs, Roasted Chicken, Pulled Pork και φρέσκιες σαλάτες είναι μόνο μερικά από τα πιάτα που θα βρείτε στο μενού του Diner. Highlight αποτελούν, ασφαλώς, οι 8 αυθεντικές συνταγές αμερικανικών Burgers όπως το Jamie’s Insanity Burger, το Pulled Pork Bun και το Double Trouble Burger.

Προσφέροντας τις αγαπημένες γεύσεις αποκλειστικά με την υπηρεσία delivery στη Λευκωσία, η ομάδα του Diner ταυτόχρονα προστατεύει και τιμά το περιβάλλον, επιλέγοντας ντόπια υλικά, όπου είναι δυνατόν, δίνοντας πάντα σημασία στο ήθος του εστιατορίου, αλλά και στο οικολογικό αποτύπωμα των τροφίμων.  

Για μία ενημερωμένη επιλογή ανάμεσα στις τόσες που προσφέρει το Jamie Oliver’s Diner, η πλατφόρμα της Wolt φιλοξενεί φωτογραφίες και περιγραφές των πιάτων, που διευκολύνουν το έργο μας. Ταυτόχρονα παρέχει υπηρεσία live παρακολούθησης για τις παραγγελίες και φροντίζει συνεχώς να εμπλουτίζεται με νέες προτάσεις και επιλογές καφέ, ζαχαροπλαστείων και εστιατορίων.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close