Μουσική , Συναυλίες & Events

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έρχεται ξανά στο Nava Seaside για να ξεσηκώσει τον Πρωταρά

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης συμπράττει με το δημοφιλές spot για έναν πολύ καλό σκοπό

Δημοσιεύτηκε στις 31 Ιουλίου 2021

Εκρηκτικός αναμένεται να είναι ο Αύγουστος στο Nava, το απόλυτο hot spot του Πρωταρά, το οποίο συνεχίζει να μας εκπλήσσει και να μας ανεβάζει με τα live και τους Ελλαδίτες καλλιτέχνες που προσκαλεί!

Τον Αύγουστο λοιπόν προσκαλεί εκ νέου τον Κωνσταντίνο Αργυρό για να μας ξεσηκώσει!

Πιο συγκεκριμένα μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν οι δύο συναυλίες του περασμένου Ιουνίου, με τις οποίες μάλιστα το Nava seaside έκανε grand opening, ο πιο επιτυχημένος λαϊκός καλλιτέχνης της γενιάς του, επιστρέφει για μία εμφάνιση την Πέμπτη, 12 Αυγούστου. O Κωνσταντίνος Αργυρός μας προσκαλεί σε μια άκρως καλοκαιρινή βόλτα, γεμάτη μεγάλες επιτυχίες και αγαπημένα τραγούδια (από το ολοκαίνουργιο τραγούδι του με τίτλο «Παρασκευή Πρωί», μέχρι το Θα ΄μαι εδώ) στο απόλυτο hotspot του Πρωταρά. 

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι με εν λόγω event το Nava Seaside μάς αποδεικνύει για άλλη μία φορά έμπρακτα και το ανθρώπινο πρόσωπό του, καθώς ο σκοπός της διεξαγωγής του θα είναι φιλανθρωπικός. 

Μέρος από τα έσοδα θα στηρίξουν τον αγώνα του Θανάση Αθανασίου, 31 ετών από τη Σωτήρα Αμμοχώστου, ο οποίος διαγνώστηκε πριν από μερικούς μήνες με οξεία μυελογενή λευχαιμία. Το Nava Seaside βρίσκεται από την αρχή δίπλα στον Θαναση, αναλαμβάνοντας όλα τα έξοδα της θεράπειας του.

Επιπλέον, ειδικά για τη βραδιά αυτή το Nava Seaside θα διαμορφώσει ειδικά τον χώρο του, για να φιλοξενήσει και παιδιά με ειδικές ικανότητες.

Ας στηρίξουμε λοιπόν όλοι μαζί αυτήν την προσπάθεια και ας βοηθήσουμε τον Θανάση στον αγώνα του για τη ζωή. 

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close