Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το Akashi Sushi Delivered παρουσιάζει το νέο, ανανεωμένο μενού του

45 νέα πιάτα, σε περιμένουν να τα δοκιμάσεις!

Δημοσιεύτηκε στις 30 Ιουλίου 2021

To Akashi Sushi Delivered έκανε την εμφάνιση του μόλις πριν μερικούς μήνες στην πόλη της Λεμεσού με την υπογραφή του πολυβραβευμένου PIER ONE και βρίσκεται ήδη στις πρώτες προτιμήσεις του κόσμου που θέλει να απολαύσει ποιοτική ασιατική κουζίνα στο σπίτι! 

Στο signature μενού του, με επιρροές κυρίως από την ιαπωνική κουζίνα, έρχονται να συμπληρώσουν 45 καινούρια, ολόφρεσκα πιάτα με γεύσεις και συνταγές που πρωτοπορούν στο τομέα του.  

Το μενού του Akashi αγαπήθηκε κυρίως για της υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες του, τις ευφάνταστες συνταγές αλλά και τις πλούσιες επιλογές του σε ψάρια, όπως ο μαύρος μπακαλιάρος Gindara και ο κιτρινόπτερος.

Στο νέο μενού, εκτός άλλων, μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές συνταγές με tofu, φρέσκες σαλάτες με νουντλς, γαρίδες τεμπούρα και ρίζες λωτού, χειροποίητα σούσι με μπακαλιάρο gindara και τυλιγμένα σε μαύρο ρύζι, αλλά και το νέο California yellow tail ponzu με Hamachi, κινέζικο λάχανο, πράσινο μήλο και πέταλα από μπλε καλαμπόκι.

Eκτός άλλων το μενού διαφοροποιείται από όσα ξέραμε με τις νέες κατηγορίες από chirashi bowls με κινόα αλλά και ψάρι της επιλογής σας, αγαπημένα bao buns με κρέας ή λαχανικά, Υakitori sticks & tataki, αλλά και λαχταριστά πιάτα σολομού και rib eye steak για τους πιο απαιτητικούς!

Για πρώτη φορά στο μενού παρουσιάζονται και τα Keto Friendly Rolls για τους λάτρεις της διατροφής χαμηλής σε υδατάνθρακες, με καθαρό άπαχο ψάρι της επιλογής σας και λεπτή στρώση από μαύρο ρύζι.

Για μεγάλες παρέες επιλέξετε μεταξύ των platter με μέχρι και 50 κομμάτια ή επωφεληθείτε των bundles που θα βρείτε μέσω της online παραγγελίας σας!

Μην ξεχάσετε να συνοδεύσετε το γεύμα σας με μους σοκολάτας με wasabi αλλά και με ένα ποτήρι από δροσιστική Asahi μπύρα.

To μενού του Akashi Sushi Delivered by PIER ONE θα το βρείτε αποκλειστικά μέσω της υπηρεσίας delivery στις πλατφόρμες Foody και Bolt Food.

Facebook: akashisushicy  
Instagram: akashisushi_cy/

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close