Cine News , Κινηματογράφος

House of Gucci: Κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο πρώτο τρέιλερ της ταινίας του Ρίντλεϊ Σκοτ

Μια ταινία που αφορά την οικογένεια Gucci και υπόσχεται πολλές αποκαλύψεις για αυτή

Δημοσιεύτηκε στις 30 Ιουλίου 2021

Κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο επίσημο τρέιλερ της ταινίας House of Gucci, και η πρώτη γεύση δείχνει ότι δεν περιμένουν άδικα οι κινηματογραφόφιλοι την μεταφορά της δραματικής ιστορίας των Gucci που φέρνει την υπογραφή του Ρίντλεϊ Σκοτ.

Στο τρέιλερ φυσικά σε πρώτο πλάνο πρωταγωνιστεί η Lady Gaga ως η κινηματογραφική Πατρίτσια Ρετζιάνι, ο Άνταμ Ντράιβερ στο ρόλο του Μαουρίτσιο Γκούτσι, ο Τζάρεντ Λέτο που υποδύεται τον Πάολο Γκούτσι, ο Αλ Πατσίνο ως ο Άλντο Γκούτσι και ο Τζέρεμι Άιρονς ως ο Ροδόλφο Γκούτσι.

Το «Ηouse of Gucci» είναι μία από τις δύο ταινίες του Αμερικανού σκηνοθέτη που κάνουν πρεμιέρα αυτό το φθινόπωρο. Αρχικά, παρουσιάζεται σε παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας τον Σεπτέμβριο το φιλμ The Last Duel, προτού κυκλοφορήσει στα σινεμά, στις 15 Οκτωβρίου. Στη συνέχεια, παίρνει σειρά η ταινία των Γκούτσι που αναμένεται στους κινηματογράφους στις 24 Νοεμβρίου.

Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο της Σάρα Γκέι Φόρντεν «The House of Gucci: A Sensational Story ofMurder, Madness, Glamour, and Greed» και πραγματεύεται τον παρηκμασμένο γάμο της Πατρίτσια Ρετζιάνι και του Μαουρίτσιο Γκούτσι, την ενορχήστρωση της δολοφονίας του και την καταδίκη σε ποινή κάθειρξης 16 χρόνων της Ρετζιάνι.

Δείτε το πολυαναμενόμενο trailer:

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close