Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Ένα εξωτικό beach bar στον Κάτω Πύργο, σε περιμένει να το ανακαλύψεις

Διασκέδαση στην άμμο, σε ένα ειδυλλιακό beach bar που έκανε φέτος την εμφάνισή του!

Δημοσιεύτηκε στις 30 Ιουλίου 2021

Η αντίστροφη μέτρηση για τις διακοπές του Αυγούστου έχει ξεκινήσει, με μας να βάζουμε στόχο και φέτος να ανακαλύψουμε κάθε καλά κρυμμένη γωνιά του νησιού μας, να απολαύσουμε το ηλιοβασίλεμα από τα πιο μαγικά σημεία, να περπατήσουμε κατά μήκος μιας απαράμιλλης κρυστάλλινης παραλίας, να πιούμε κοκτέιλ δίπλα στο κύμα και να ζήσουμε το καλοκαίρι μας όπως του αξίζει καλύτερα! 

Στοιχεία που δεν τα συναντάς παντού… άλλα όταν τα βρεις δεν τα αποχωρίζεσαι εύκολα! 

Όλα αυτά συγκεντρωμένα θα τα βρεις αυτό το καλοκαίρι στον πανέμορφο Κάτω Πύργο, που είναι χτισμένος στους βορεινούς πρόποδες της οροσειράς του Τροόδους, στην πιο μεγάλη και όμορφη κοιλάδα της περιοχής, κατά μήκος μιας απαράμιλλης κρυστάλλινης παραλίας, σ’ έναν παραθαλάσσιο λόφο που δεσπόζει της περιοχής και φαίνεται σαν πύργος.

Εκεί λοιπόν, πάνω στην παραλία Κρυονέρι δημιουργήθηκε φέτος ένα εξωτικό beach bar, ένας χώρος που παραπέμπει σε μέρη μακρινά.

Ο λόγος για το Κληματαριά Beach Bar Resto το οποίο διαθέτει το ιδανικό περιβάλλον για να απολαύσεις από το πρωί τον παγωμένο καφέ σου και τη θάλασσα. Ο καλαίσθητος χώρος όπου η ψάθα και το ξύλο, κυριαρχούν σε απόσταση αναπνοής από το νερό θα σε ταξιδέψουν σε άλλα μέρη.

Πέρα από το εντυπωσιακό εστιατόριο, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην αξιοποίηση της παραλίας όπου πλέον οι λουόμενοι απολαμβάνουν αναπαυτικές ξαπλώστρες, φιλικό service αλλά και ένα από τα πιο μαγικά ηλιοβασιλέματα! 

Η Κληματαριά λοιπόν είναι all day beach bar, εξ ου και στο μενού θα βρεις από καλοφτιαγμένο καφέ για να ξεκινήσεις τη μέρα σου, μέχρι δροσερά ροφήματα, cocktail αλλά και πλούσιο μενού αν έχεις τις λιγούρες σου στο ενδιάμεσο. Όσο για το μενού του φαγητού, αυτό περιλαμβάνει κρεατικά, ψάρια, σαλάτες, μακαρονάδες, burgers, σάντουιτς, wrap, πιάτα για vegetarian, παιδικό menu, σπιτικά γλυκά κ.ά.

(99980446) Παραλία Κρυονέρι, Κάτω Πύργος Τηλλυρίας, επ. Λευκωσίας. Δευτέρα μέχρι Κυριακή από τις 09.30 μέχρι τις 02.00. 
FacebookΚληματαριά Μπαρ Εστιατόριο
InstagramΚΛΗΜΑΤΑΡΙΑ beach bar resto

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close