Eating News , Εστιατόρια

Αυτό είναι το καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο, για το 2021

«Κρυμμένο» σε ένα όμορφο χωριό, στην Ευρώπη

Δημοσιεύτηκε στις 27 Ιουλίου 2021

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το TripΑdvisor αποκάλυψε το καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο, ανάμεσα σε χιλιάδες, χρησιμοποιώντας έναν ειδικό αλγόριθμο που αναλύει όλα τα σχόλια και τις βαθμολογίες που έχει αφήσει ο κάθε επισκέπτης κάτω από κάθε εστιατόριο.

Έτσι για φέτος το καλύτερο εστιατόριο του κόσμου θα το βρεις στην Αγγλία!

Πρόκειται για το εστιατόριο Old Stamp που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή της βορειοδυτικής Αγγλίας, Lake District και συγκεκριμένα στην κομητεία Κάμπρια. Κρυμμένο στην μικρή πόλη Ambleside στην κορυφή της φυσικής λίμνης Windermere, το βραβευμένο με αστέρι Michelin, έχει 28 τραπέζια και στεγάζεται στο πρώην γραφείο του Αγγλου ρομαντικού ποιητή William Wordsworth.

 

 

Το εστιατόριο ανήκει σε δυο αδέρφια, τον σεφ Ryan Blackburn και τον επιχειρηματία Craig Blackburn, οι οποίοι εμπνέονται τις γεύσεις που σερβίρουν από την κληρονομιά της Κάμπρια, τους ανθρώπους και το τοπίο.

Σερβίρονται πιάτα όπως άγριο κουνέλι με καρότο, κόλιανδρο και πικαλίλλι, ή χειροποίητο χτένι με κουνουπίδι, γαρίδες και μπαχαρικά. Το δείπνο κοστίζει περίπου 75£, ανά άτομο.

Τα γευστικά πιάτα μοιάζουν με κομψοτεχνήματα και φυσικά συνοδέυονται από το κατάλληλο κρασί.

 

 

Το εστιατόριο έχει αποσπάσει μια σειρά από διακρίσεις, η απόλυτη ωστόσο αναγνώριση ήρθε με το πρώτο αστέρι Michelin τον Οκτώβριο του 2019!

Στην λίστα με τα καλύτερα εστιατόρια ακολουθούν τα La Maison d'A Côté, στο Montlivault της Γαλλίας, το Ise Sueyoshi, στο Nishiazabu της Ιαπωνίας καθώς και το Benazuza στο Κανκούν του Μεξικό, στην κατηγορία του fine dining.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close