Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

Η “Moana” θα προβληθεί στο (δωρεάν) θερινό σινεμά του Πολιτιστικού

Την Πέμπτη 29 Ιουλίου στην αυλή του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τράπεζας Κύπρου

Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιουλίου 2021

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου συνεργάζεται με τον Όμιλο Φίλων Κινηματογράφου για μια σειρά προβολών με ελεύθερη είσοδο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Τεχνών Faneromeni21. Κάτω από τον γενικό τίτλο «Πολιτισμός Ξανά!», η αυλή του Πολιτιστικού μετατρέπεται σε ένα υπαίθριο καλοκαιρινό κινηματογράφο. 

Την Πέμπτη 29 Ιουλίου, στην αυλή του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τράπεζας Κύπρου, προβάλλεται η Αμερικανική ταινία περιπέτειας κινουμένων σχεδίων «Moana» (107'). Κεντρική ηρωίδα στην ταινία είναι η νεαρή Moana, που κατοικεί σε ένα νησί του Ειρηνικού και που θα αναλάβει να σώσει το λαό της όταν θα κινδυνεύσει. Μαζί με τον ημίθεο Μάουι, που προκάλεσε αυτό το κακό με μια πράξη του, θα προσπαθήσουν να εκπληρώσουν την αρχαία προφητεία κόντρα σε τέρατα, αλλά και στους ίδιους τους τους εαυτούς.
Τη σκηνοθεσία υπογράφουν οι Ρον Κλέμεντς και Τζον Μάσκερ και το σενάριο ο Τζάρεντ Μπους.

Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη.

Είσοδος ελεύθερη

Σημειώνεται πως τα βράδια των εκδηλώσεων του φεστιβάλ Faneromeni21, τα μουσεία και οι εκθέσεις του Πολιτιστικού Ιδρύματος θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι τα μεσάνυκτα.

Όλες οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται λαμβάνοντας υπόψη τα ενδεικνυόμενα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19, ακολουθώντας τις κρατικές οδηγίες για την υγεία και ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού.

Μάθε περισσότερα στην ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Ιδρύματος www.boccf.org και στις επίσημες σελίδες του Ιδρύματος στο Facebook & στο Instagram (@boccf) και στο τηλέφωνο 22128157.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα ληφθούν φωτογραφίες ή και βίντεο. Η εικόνα όσων παρευρεθούν για την παρακολούθησή τους, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σκοπούς προώθησης ή και να δοθεί στα ΜΜΕ ή να ανέβει στο διαδίκτυο. Με την παρουσία στις εκδηλώσεις, το κοινό δίνει αυτόματα στους διοργανωτές το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν τις φωτογραφίες/βίντεο που θα ληφθούν κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης ή βιντεογράφησης.

Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου
Φανερωμένης 86-90, 1011 Λευκωσία
Για πληροφορίες: 22 128157
www.boccf.org

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close