27 September 2021
Μουσική , Συναυλίες & Events

Δύο ακόμα συναυλίες με τη Νατάσα Θεοδωρίδου στο νησί μας

Μόλις ανακοινωθήκαν ακόμα δυο εμφανίσεις

Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιουλίου 2021

Η ερωτική Νατάσα Θεοδωρίδου, η καταξιωμένη και διαχρονική τραγουδίστρια ανακοίνωσε ακόμα δυο μοναδικές live εμφανίσεις στο νησί μας!

Η τραγουδίστρια με τις αμέτρητες επιτυχίες, με τη σεμνότητα και τη μοναδικότητα της φωνής της θα μαγέψει τους πολλούς Κυπρίους θαυμαστές της, αφού η περιοδεία της δεν έχει σταματημό!

Κάτω από τον φθινοπωρινό ουρανό η Νατάσα θα κάνει ένα ταξίδι με χαρτοπόλεμο, θα πει στο φεγγάρι να ψάξει να τον βρει, θα μας βάλει δύσκολα, και αφού πει για τις δύσκολες στιγμές, θα τραβήξει μια κόκκινη γραμμή για την αχάριστη καρδιά, και επειδή μας ξέρει, θα τα αφήσει  όλα έστω και αν είναι ανήσυχος ο καιρός. Θα μας πει για πάντα, γιατί δεν θέλει τέτοιους φίλους και στο τέλος… παραδόθηκα σε σένα.

Την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου μας περιμένει στο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού, ενώ την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου στο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας.

Και ετοιμαστείτε γιατί, θα ζήσουμε βραδιές γεμάτες έξαψη αν και θα είναι Σεπτέμβριος!

Ώρα: 21.00

Προπώληση εισιτήριων: tickethour.com

Όροι προπώλησης:

  • Η είσοδος επιτρέπεται μόνον για άτομα που έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους σχήμα και για άτομα που νόσησαν με COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες
  •  Η ΟΡΘΗ χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για κάθε θεατή από την στιγμή προσέλευσης στο χώρο της εκδήλωσης έως και την αποχώρησή του από αυτόν (είσοδο, παραμονή και μετακίνηση εντός χώρου, έξοδο)
  • Οι θεατές υποχρεούνται να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των διοργανωτών, των εκπροσώπων φύλαξης, αλλά και των υπευθύνων του χώρου, σεβόμενοι τα κατά περίπτωση επιβαλλόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα που τίθενται από το Διοργανωτή σε απόλυτη συμμόρφωσή του προς τις υποδείξεις των υγειονομικών αρχών.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close