News , Guide

Το WhatsApp επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν μηνύματα χωρίς τηλέφωνο

Μια νέα δυνατότητα που μας επιτρέπει να στέλνουμε και να λαμβάνουμε μηνύματα χωρίς συσκευή τηλεφώνου

Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιουλίου 2021

Προς το παρόν, το WhatsApp είναι συνδεδεμένο με το τηλέφωνο ενός χρήστη. Οι εφαρμογές του απαιτούν τη σύνδεση αυτής της συσκευής για τη λήψη μηνυμάτων.

Ωστόσο, η νέα δυνατότητα θα επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν και να λαμβάνουν μηνύματα «ακόμα κι αν δεν έχει μπαταρία το τηλέφωνο» όπως αναφέρει η εταιρεία.

Αυτό θα συμβεί επειδή πλέον θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα με το WhatsApp μέχρι και τέσσερις άλλες συσκευές, όπως υπολογιστές και tablet.

Για αρχή, η νέα λειτουργία θα κυκλοφορήσει δοκιμαστικά για μια μικρή ομάδα χρηστών. Στη συνέχεια η εταιρεία σχεδιάζει να βελτιώσει την απόδοση και να προσθέσει λειτουργίες πριν την ενεργοποιήσει για όλους.

Αρκετές άλλες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων έχουν ήδη μια τέτοια δυνατότητα, συμπεριλαμβανομένης της αντίπαλης Signal, η οποία απαιτεί μεν, ένα τηλέφωνο για εγγραφή, αλλά όχι για ανταλλαγή μηνυμάτων.

Ωστόσο, η λειτουργία είναι απαίτηση εδώ και καιρό, από τους χρήστες του WhatsApp.

Σε μια δημοσίευση στο blog του, που ανακοίνωσε την νέα δυνατότητα, η ομάδα του Facebook δήλωσε ότι η αλλαγή χρειάζεται «επανεξέταση» του σχεδιασμού λογισμικού του WhatsApp.

Είναι ζωτικής σημασίας οι χρήστες να γνωρίζουν όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στον λογαριασμό τους, προειδοποίησε.

Πηγή : BBC

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close