Eating News , Εστιατόρια

Η «Μόνικα» από τα Φιλαράκια μας δίνει μια συνταγή για λαχταριστή μακαρονάδα με 3 υλικά

Η ΚόρντεϊΚοξ ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram συνταγή για την πιο λαχταριστή μακαρονάδα με τρία υλικά και θέλουμε να τη φτιάξουμε τώρα

Δημοσιεύτηκε στις 13 Ιουλίου 2021

Τα ζυμαρικά τα αγαπάμε και δεν μπορούμε εύκολα να τους αντισταθούμε. Είναι ένα νόστιμο και εύκολο φαγητό, ειδικά όταν θέλεις να ετοιμάσεις κάτι πολύ γρήγορα τα ζυμαρικά είναι από τις πρώτες σου επιλογές.

Η Κόρτνει Κόξ, η τηλεοπτική Μόνικα από τα Φιλαράκια, πολλές φορές μέσα από το προφίλ της στο Instagram μοιράζεται συνταγές, οι οποίες έχουν μεγάλη αποδοχή από τους fan της. Η αλήθεια είναι πως την έχουμε συνδυάσει με τη μαγειρική καθώς η Μόνικα εργαζόταν ως σεφ στη σειρά που άφησε εποχή.

Αν θέλεις να ετοιμάσεις μια λαχταριστή κι εύκολη μακαρονάδα ακολούθησε την συνταγή για μακαρονάδα cacio e pepe.

Υλικά
Σπαγγέτι
Μαύρο πιπέρι ολόκληρο
Πεκορίνο
Χοντρό αλάτι

Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα αλατίζεις το νερό και ρίχνεις μέσα τα μακαρόνια. Στη συνέχεια τρίβεις ένα κομμάτι πεκορίνο σε ένα μπολ. Όταν βράσουν τα μακαρόνια, παίρνεις 2 φλιτζάνια από το βραστό νερό και τα βάζεις σε μία άλλη κατσαρόλα με σιγανή φωτιά. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνεις το πιπέρι μέχρι να ανοίξει και στη συνέχεια το αλέθεις στο γουδί.

Όταν τα μακαρόνια είναι έτοιμα, ιδανικά να είναι al dente- δεν θα τα στραγγίσεις αλλά θα τα μεταφέρεις στην κατσαρόλα που έχεις βάλει το νερό. Έπειτα, θα προσθέσεις το τυρί και θα ανακατέψεις πάρα πολύ καλά. Μόλις είναι έτοιμο το σερβίρεις σε πιάτο και προσθέτεις αρκετό πιπέρι. Αν χρειαστεί προσθέτεις και αλάτι.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close