Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Στον ειδυλλιακό πεζόδρομο της Λάρνακας, σε περιμένει μια υπέροχη ψαροταβέρνα

Πάμε στην Παλιέ Πασά για ολόφρεσκο ψαράκι δίπλα στη θάλασσα

Δημοσιεύτηκε στις 27 Ιουλίου 2021

Το καλοκαίρι προστάζει να απολαμβάνεις λαχταριστό ψαράκι δίπλα στη θάλασσα, αυτό το ξέρεις ήδη… Αυτό που ίσως δεν γνωρίζεις, είναι ότι για να ζήσεις τη φάση αυτή όπως της αξίζει, πρέπει να πας στη Λάρνακα και πιο συγκεκριμένα στην «Ψαροταβέρνα Στέφανος».

Σε μια από τις πιο όμορφες και γραφικές τοποθεσίες της Λάρνακας, θα ανακαλύψεις κι εσύ την τοποθεσία που αποτελεί πλέον το κοινό μυστικό των Λαρνακέων για πραγματικά καλό ψάρι.

Το εστιατόριο εκτείνεται στην περίφημη παραθαλάσσια οδό Παλιέ Πασά, με τον ολοκαίνουργιο πεζόδρομό της που ενώνει την παραλία των Φοινικούδων με την παραλία Μακένζι και έχει αναβαθμίσει σημαντικά την περιοχή, αναδεικνύοντας την ομορφιά της.

Στην «Ψαροταβέρνα Στέφανος» λοιπόν θα απολαύσεις ολόφρεσκο ψαράκι σε ιδανικό σημείο κυριολεκτικά δίπλα στη θάλασσα. Η καλαίσθητη διακόσμηση με το λευκό και το απαλό γαλάζιο να κυριαρχούν και να προσδίδουν στο χώρο την απαραίτητη νησιωτική αύρα και το αεράκι της θάλασσας που θα σου προσφέρει την απαραίτητη δροσιά, σε προϊδεάζουν ήδη για την ευχάριστη εμπειρία που θα ζήσεις εδώ.

Με το που θα εισέλθεις στο χώρο του εστιατορίου θα αντικρίσεις τη βιτρίνα με τα ολόφρεσκα ψάρια. Απ' εκεί θα επιλέξεις τα ψάρια της αρεσκείας σου, τα οποία στη συνέχεια η έμπειροι ψήστες θα αναλάβουν να τα μεταμορφώσουν σε πραγματικά νόστιμα πιάτα! Και ο κατάλογος με τις διαθέσιμες επιλογές σε ψαρικά και θαλασσινά είναι μακρύς, όρεξη να ‘χεις να διαβάζεις και να… τρως!

«Σπαρταριστά» μπαρμπούνια, αθερίνες, μαρίδες και καλαμάρια είναι μερικά από τα ψάρια που θα γευτείς, ψημένα στο τηγάνι ή στη σχάρα ανάλογα με την προτίμησή σου, ενώ εάν εκτός από λάτρης των θαλασσινών, είσαι και μακαρονάς, τότε επιβάλλεται να δοκιμάσεις τη γαριδομακαρονάδα του “Στέφανου” ή τα σπαγγέτι με θαλασσινά.

Μύδια, γαρίδες, καβουράκια, ολόφρεσκες σουπιές και χταπόδι... πρωταγωνιστούν επίσης στις βιτρίνες αλλά και στο μενού του, δίνοντας επιλογές σε κάθε απαιτητικό ψαρολάτρη.

Πρόσθεσε επίσης στην εξίσωση και άλλα εδέσματα θαλασσινών, όπως είναι οι καβουροκεφτέδες, οι ψαροκεφτέδες, και πολλές επιλογές σε λαχταριστά ορεκτικά, όπως φέτα σαγανάκι, φέτα με ελαιόλαδο και ρίγανη, μανιτάρια, λαχανικά, αλλά και αλοιφές όπως χούμους τυροκαυτερή, ταχίνι και τζατζίκι. Επιπλέον, στο μενού θα βρεις ποικίλες σαλάτες (από ελληνική και χωριάτικη μέχρι σαλάτα θαλασσινών και με κοτόπουλο). 

Και αν θες να τα δοκιμάσεις όλα όσα πεντανόστιμα σού φτιάχνουν, η «Ψαροταβέρνα Στέφανος» έχει τη λύση και σε αυτό το «πρόβλημα» με τους ψαρομεζέδες και τις περίφημες πιατέλες του που σου δίνουν τη δυνατότητα να «παίξεις» με διάφορους συνδυασμούς γεύσεων για να μη φύγεις σκεπτόμενος τις κροκέτες ή το χαλουμάκι που λιγουρεύτηκες και δεν δοκίμασες…

Ψαροταβέρνα Στέφανος (24252628 & 99583887) Σακκαριά (Πιαλέ Πασά) 3, Λάρνακα. 
FacebοokΨαροταβέρνα Στέφανος - Stefanos Fish Tavern

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close