Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Το νέο στέκι της πόλης για κολασμένα burger, θα το βρεις στο δρόμο!

Η αμερικάνικη street food κουλτούρα στα καλύτεράτης

Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιουλίου 2021

Κάτι νέο… ψήνεται εδώ και μερικές εβδομάδες στη Λεμεσό και επιβάλλεται να το δοκιμάσεις! Σε πολύ κεντρικό δρόμο της περιοχής Λινόπετρας (στην οδό Κολωνακίου), θα βρεις παρκαρισμένο το ολοκαίνουργιο ONE8 food truck... το οποίο μοιάζει να ξεπήδησε κατευθείαν από κάποιον πολυσύχναστο δρόμο των Ηνωμένων Πολιτειών...

Ο Ανδρέας έδωσε σάρκα και οστά στο όραμά του μέσα από επίμονη και επίπονη προσπάθεια, αφού μόνο για να στήσει το american style truck του χρειάστηκε 7 ολόκληρους μήνες! Εκ του αποτελέσματος πάντως φαίνεται ξεκάθαρα η πολλή δουλειά που «έριξε» αλλά και η αγάπη του γι’ αυτό που κάνει.

Το menu του είναι απλό, λιτό και απέριττο σε αντίθεσημε τις γεύσεις του που είναι σύνθετες και πληθωρικές. Εκεί δε θα φας το κλασικό κυπριακό burger που συναντάς (σχεδόν παντού), αλλά θα δοκιμάσεις πιο προσεγμένα burger κατά τα αμερικάνικα πρότυπα. Και όπως ο ίδιος λέει, θα σου φτιάξει “The burger to remember”.

Ζουμερά, καλοψημένα μπιφτέκια, φτιαγμένα με αγνά υλικά και φυσικά τις κατάλληλες χειροποίητες σος που θα απογειώσουν τη γεύση τους. Επιβάλλεται να δοκιμάσεις τις loaded fries με σπιτική cheddar σος και καπνιστό μπέικον.

Το μεγάλου ατού του συγκεκριμένου food truck είναι ότι μπορείς να το παραγγείλεις… και ολόκληρο, αφού μπορείς να το «κλείσεις» για κάποια ιδιωτική εκδήλωση ή party. Από beach party μέχρι εκδηλώσεις στο Τρόοδος, το ONE8 food truck πάει παντού!

Πού θα το βρεις
Εάν δεν έχει αναχωρήσει για να καλύψει ιδιωτικές εκδηλώσεις και events, θα το βρεις στην οδό Κολωνακίου στη Λεμεσό (δίπλα στην κρεαταγορά Μελής) καθημερινά εκτός Δευτέρας μεταξύ 18:00 - 22:00.

Για παραγγελίες – πληροφορίες τηλεφώνησε στο 96860002.

 

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close