Shopping , News

Αυτά είναι "Τα 10 SOS για μια καλύτερη ζωή"

Σύμφωνα με την Γιώτα Ροζάνα

Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιουλίου 2021

Τι συμβολίζει για εσάς η ζωή; Πως μπορούμε να την κάνουμε καλύτερη; Είναι άραγε αυτό εφικτό; Κάποια από αυτά τα ερωτήματα μας τα άπαντα μέσα από το βιβλίο της η συγγραφέας Γιώτα Ροζάνα, για να έχουμε μια καλύτερη ζωή.

Πεταλούδα…

Ένα σύμβολο αναγέννησης, ευτυχίας και χαράς. Μια ύπαρξη που αλλάζει τόσο πολύ μετά τη γέννησή της. Ιδιαίτερη, όμορφη, αιθέρια και ελεύθερη. Τόσο αξιοθαύμαστη. Χρειάζεται χρόνο και αγώνα για να μεταμορφωθεί από κάμπια σε πεταλούδα, όμως αξίζει πραγματικά.

Κι εμείς οι γυναίκες είμαστε πλάσματα με απίστευτη δύναμη και μοναδική δυναμική. Μπορούμε να μεταμορφωνόμαστε και να ξεδιπλώνουμε τα πανέμορφα φτερά μας. Η παρουσία μας είναι γεμάτη φως και χρώματα.

Με τους πολλαπλούς, δύσκολους ρόλους μας, τις απαιτήσεις της καθημερινότητας και τη μονοτονία της ρουτίνας ξεχνάμε πολλές φορές τα γνωστά, τα ευνόητα και απλά. Χρειαζόμαστε μία υπενθύμιση, μία παρακίνηση. Αυτό ακριβώς σκοπεύω να κάνουν «Τα 10 SOS για μια καλύτερη ζωή».

Διάβασέ τα. Κράτησε ό,τι σου αρέσει και ό,τι σε βοηθάει. Υιοθέτησε κι εφάρμοσέ τα. Μπορείς! Κοίταξε εκεί. Μία πεταλούδα σου γνέφει να την ακολουθήσεις… γιατί σου αξίζει να φτάσεις όπου ονειρεύεσαι και αγαπάς.

Μην αργείς!

Ένα βιβλίο προσωπικής ανάπτυξης που θα σε συνεπάρει!

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close