Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Νέα εντυπωσιακή άφιξη στη Λεμεσό με άρωμα… Ταϊλάνδης!

Το Golden Monkey άνοιξε τις πόρτες του και σε περιμένει

Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιουλίου 2021

Είναι πλέον γεγονός! Το Golden Monkey άνοιξε τις -ομολογουμένως πολύ εντυπωσιακές- πόρτες του μόλις την Τετάρτη 7 Ιουλίου και υπόσχεται να σε ταξιδέψει στην εξωτική Ταϊλάνδη μέσα από τα signature πιάτα του! 

Πρόκειται για έναν κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό, ο οποίος ήδη μπήκε στο προσκήνιο, προσελκύοντας τους λάτρεις του καλού φαγητού από όλο το νησί μας, στους οποίους υπόσχεται ένα ταξίδι γεμάτο ενδιαφέροντα αρώματα και γεύσεις.

Το νέο δημιούργημα που φέρει την υπογραφή του St Raphael Resort & Marina, βρίσκεται στον ολοκαίνουριο πολυώροφο πύργο The Tower (στο St Raphael Resort στη Λεμεσό) και θα σε εντυπωσιάσει τόσο με την τοποθεσία όσο και με την εικόνα του αλλά πολύ περισσότερο με τις γεύσεις του. 

Ένας πολυτελής χώρος... 
Η εικόνα του είναι κάτι πέρα από εντυπωσιακή. Πρόκειται για έναν καλόγουστο χώρο, που διακρίνεται για την πολυτέλειά του αλλά και την αύρα που αποπνέει. Το δε εξαιρετικό «πάντρεμα» παραδοσιακών ταϊλανδέζικων στοιχείων με σύγχρονες και μοντέρνες πινελιές, δημιουργεί μια άκρως ειδυλλιακή, εξωτική και φινετσάτη ατμόσφαιρα που σε κάνουν να νομίζεις πως βρίσκεσαι σε κάποιον υπερπολυτελή ναό στη Μπανγκόκ.

Χειροποίητα έργα τέχνης και αγαλματίδια με άρωμα Ταϊλάνδης κοσμούν το χώρο, ενώ την παράσταση κλέβει ο μεγάλος χρυσός Βούδας που «κάθεται» στο κέντρο της αίθουσας, πάνω ακριβώς από μια τεχνητή πισίνα νερού, με συνεχή ροή, η οποία σε ταξιδεύει και σε χαλαρώνει.  

Το εστιατόριο διαθέτει και μια εξαιρετικά καλαίσθητη βεράντα με εκπληκτική θέα στη θάλασσα, η οποία θα γίνει ο ιδανικός καλοκαιρινός προορισμός για απολαυστικά κοκτέιλ και καλό φαγητό.

Και τα εκπληκτικά νέα δεν τελειώνουν εδώ! Πέρα από τον χώρο, το ίδιο εντυπωσιακά είναι και τα πιάτα που βγαίνουν από την κουζίνα του, από τα οποία ξεπηδούν εξωτικά χρώματα και αρώματα Ταϊλάνδης.

Ένα μενού... όλο εκπλήξεις! 
Το φαγητό εδώ είναι ποίηση και κάθε πιάτο μια γευστική αποκάλυψη... Πιάτα γεμάτα με τον γαστρονομικό πλούτο της χώρας παρελαύνουν από το τραπέζι σου και δεν θέλεις το γεύμα να τελειώσει ποτέ. Είναι γνωστό, άλλωστε, πως ο συνδυασμός εξωτικών παραδοσιακών γεύσεων με πιο σύγχρονες και δημιουργικές πινελιές αποτελεί την επιτομή της γαστρονομίας.

Έτσι λοιπόν το menu του Golden Monkey είναι βασισμένο στην πλούσια παράδοση και τις γεμάτες γεύση πρώτες ύλες της ταϊλανδέζικης κουζίνας, σε μια όμως πιο «πειραγμένη» και «προσεγμένη» εκδοχή τους, που είναι δεδομένο πως θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. 

Το μοναδικό menu επιμελείται ο Ταϊλανδός σεφ Nuntthawut Poungpouw ο οποίος μαζί με την ομάδα του, είναι πρωτεργάτες στη δημιουργία ευφάνταστων και γευστικότατων πιάτων, επιτυγχάνοντας μια πανδαισία διαφορετικών γεύσεων, υφών, χρωμάτων και αρωμάτων, που δεν θα αφήσουν κανέναν παραπονεμένο. 

Στο a la carte menu του λοιπόν θα βρεις εκλεκτές επιλογές για ένα απολαυστικό δείπνο και το κυριότερο με σήμανση για τα spice πιάτα... 

Διάλεξε ανάμεσα σε μια πληθώρα επιλογών σε signature πιάτα, ορεκτικά, σούπες, noodles, σαλάτες, ρύζι, αλλά και κυρίως πιάτα με κοτόπουλο, βοδινό, ακόμα και λαβράκι στον ατμό, που θα ικανοποιήσουν κάθε απαιτητικό.

Αν πάλι προτιμάς κάτι πιο ιδιαίτερο, μπορείς να επιλέξεις κάποιο από τα signature πιάτα to share ή πιο special κυρίως πιάτα με επιλογές όπως πάπια, γαρίδες, αστακό (με προπαραγγελία 24 ωρών) κ.λπ.

Το μενού ολοκληρώνει η λίστα ποτών, η οποία περιλαμβάνει από σαμπάνιες και κρασιά (κυπριακά και διεθνή), μέχρι signature thai inspired cocktails, αλλά και twisted classics, όπως και επίσης και άλλα αλκοολούχα ποτά, σε μεγάλη μάλιστα γκάμα.

Όταν το απόλυτο γευστικό ταξίδι συνδυάζεται και με το κατάλληλο περιβάλλον, τότε το fine dining απογειώνεται! Είναι βέβαιο πως η μαγική τοποθεσία του εστιατορίου από κοινού με τη μυθική του διακόσμηση θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. 

Τι άλλο περιμένεις λοιπόν; Βάλε άμεσα στο πρόγραμμά σου αυτό το ανεπανάληπτο ταξίδι γεύσης και εμπειρίας και δε θα χάσεις… 

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή: 19:00-24:30

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κάνεις την κράτησή σου, επικοινώνησε μέσω τηλεφώνου στο 25834343 ή μέσω email στο goldenmonkey@straphael.com. 

Website: https://www.straphael.com/en/dining/golden-monkey 
Facebook: https://www.facebook.com/goldenmonkeythai 
Instagram: https://www.instagram.com/goldenmonkeythai
TripAdvisor: https://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close