Θέατρο , News

Θεατρικά εργαστήρια για όλους, από το Θέατρο Διόνυσος

Για όλους όσοι θέλουν ναγνωρίσουν τηθεατρική Τέχνη

Δημοσιεύτηκε στις 08 Ιουλίου 2021

Το Θέατρο «ΔΙΟΝΥΣΟΣ» ανακοινώνει ότι  θα λειτουργήσει για 21η συνεχή χρονιά, Θεατρικά Εργαστήρια για όλους τους πολίτες του τόπου μας, που επιθυμούν να γνωρίσουν την Θεατρική Τέχνη. 

Τα Θεατρικά Εργαστήρια, απευθύνονται σε παιδιά, εφήβους, ενήλικες, υποψήφιους δραματικών σχολών και σε κάθε άτομο που θέλει να γνωρίσει την τέχνη το θεάτρου εμπειρικά. 

Τα μαθήματα, που γίνονται στους επαγγελματικούς και άρτια εξοπλισμένους χώρους του Θεάτρου «ΔΙΟΝΥΣΟΣ», ολοκληρώνονται με την παρουσίαση μιας θεατρικής παράστασης από κάθε τμήμα. Οι συμμετέχoντες έχουν με αυτό τον τρόπο την ευκαιρία να δοκιμαστούν στη Σκηνή και να νιώσουν την ουσία και το μέγεθος της Τέχνης του Θεάτρου.

Διδάσκονται (η επιλογή των μαθημάτων γίνεται ανάλογα με το επίπεδο του τμήματος): Υποκριτική, Θεατρικό Παιχνίδι, Αυτοσχεδιασμός, Δυναμική Ομάδας, Κινησιολογία Καλλιέργεια ρυθμού, Ορθοφωνία, Αγωγή προφορικού λόγου, Παντομίμα, Κατασκευές, Κουκλοθέατρο, Εικαστικά, Σκηνογραφία. Ασκήσεις συγκέντρωσης, παρατήρησης, αισθήσεων, εκφραστικών μέσων, μνήμης φαντασίας, επικοινωνίας.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: για ηλικίες από 6 έως 11 ετών:
Μέσα από το Θέατρο τα παιδιά μπορούν να εκφράσουν τις επιθυμίες  και τους φόβους τους, μαθαίνουν να κατανοούν καλύτερα τον εαυτό τους αλλά και να γίνονται πιο κατανοητοί στους άλλους, χτίζοντας έτσι την αυτοπεποίθησή τους και  αναπτύσσοντας τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους.

ΕΦΗΒΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: για ηλικίες από 12 μέχρι 17 ετών
Ταξιδεύοντας στον όμορφο κόσμο του Θεάτρου, οι έφηβοι έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με σημαντικά θεατρικά κείμενα και ρόλους, αναπτύσσοντας έτσι την κριτική τους σκέψη, την επινοητικότητα, αλλά και τις ικανότητες έκφρασης  και επικοινωνίας που   συμβάλλουν  στην ανάπλαση της προσωπικότητας τους.

ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ: για ηλικίες άνω των 18 ετών
Τα μαθήματα θεάτρου είναι για όλους και έχουν ως στόχο  την ψυχαγωγία και την βελτίωση των κοινωνικών δεξιοτήτων μέσα σε ένα «ασφαλές» ευχάριστο και ελεγχόμενο περιβάλλον.

*Μειωμένα Δίδακτρα στη συμμετοχή 2 παιδιών της ίδιας οικογένειας ( η συμμετοχή  τρίτου παιδιού δωρεάν).

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 (Παιδικό & Εφηβικό τμήμα)
ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 (Τμήματα Ενηλίκων)
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές:
Τηλ. 22818999, 99621845, Φαξ. 22667099
e-mail: info@theatrodionysos.com
website: www.theatrodionysos.org

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close