Θέατρο , News

Το απόλυτο musical του καλοκαιριού παίζει στη Λάρνακα

Οι λάτρεις των κλασικών musicals θα περάσουν μια βραδιά γεμάτη νοσταλγία

Δημοσιεύτηκε στις 07 Ιουλίου 2021

Στις  10 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Δήμου Λάρνακας, η «Διάσταση»  θα παρουσιάσει την παράσταση “Τhe impossible Dream” με την τιμητική συμμετοχή του αγαπημένου ερμηνευτή Γιώργου Περρή.

Πρόκειται για μια μουσικοχορευτική παράσταση με τραγούδια από κινηματογραφικά έργα και musical  που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία.

Η «Διάσταση»  με όλο το δυναμικό της εν ενεργεία, το πάθος και την αγάπη που την χαρακτηρίζει, θα χαρίσει για άλλη μια φορά μια αξέχαστη εντυπωσιακή παράσταση.

Ο Γιώργος Περρής, το Φωνητικό Σύνολο, η Παιδική Χορωδία και η Ομάδα Χορού  «Διάσταση», με ένα εκλεκτό επιτελείο Κύπριων σολίστ, που διαπρέπουν τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, θα ερμηνεύσουν τραγούδια από τα γνωστά musicals Les Miserables, Phantom of the Opera, Evita, Miss Saigon, Man of La Mancha, Cats, West Side Story, Chicago  και πολλά άλλα.

Η Αλίκη Χρυσοχού, ό Αντρέας Αροδίτης η Ριάνα Αθανασίου, η Μαριλένα Παπακυριακού μαζί με καταξιωμένους Κύπριους μουσικούς υπό τη μουσική διεύθυνση του Αντρέα Γιωργαλλή θα μεταφέρουν το κοινό στον γοητευτικό κόσμο του μουσικού θεάτρου.
Την διεύθυνση και διδασκαλία του Φωνητικού  Συνόλου έχει η Ισαβέλλα Χριστοφίδου ενώ της Παιδικής Χορωδίας η Δήμητρα και η Χριστίνα Πισσουρίου.
Για την Ομάδα Χορού χορογραφούν η Μαρία Μέση Αγγελίδου, η Ναδίνα Λοϊζίδου,
Ελένη O’Keef, η Χριστίνα Ηλιάδου και η Δάφνη Μουγιάση.
Τις ενορχηστρώσεις και τη διεύθυνση  της ορχήστρας έχει ο Άρης Αντωνιάδης.

Σαν πρωτοπόρος στο είδος του musical σε σκηνές της Κύπρου  η «Διάσταση»  ξεχωρίζει για τις ιδιαίτερες παραστάσεις της και αυτό θα κάνει για άλλη μια φορά!

Η παράσταση αυτή έχει και ένα ξεχωριστό λόγο πραγματοποίησης  για τη «Διάσταση» αφού είναι αφιερωμένη στο ιδρυτικό της μέλος Πανίκο Σχοινή που έφυγε νωρίς. Ο Πανίκος μπορεί να θεωρηθεί ο άνθρωπος που πρωτοξεκίνησε τις παραστάσεις musical στη Κύπρο.  

Εισιτήρια προπωλούνται από την tickethour.com.cy, τηλεφωνικώς στο 77 77 70 40 και από όλα τα ACS couriers  
Στηρίζουν: εκτυπώσεις Phil Andreou,
H παράσταση αρχίζει στις 21:00

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close