News , Guide

Έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας την Πέμπτη

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Δημοσιεύτηκε στις 06 Ιουλίου 2021

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, μετά τη διάλυση της τοπικής χαμηλής νέφωσης ή και αραιής ομίχλης, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Ωστόσο, αργότερα, νεφώσεις που θα αναπτυχθούν δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και μεμονωμένη καταιγίδα, στα ορεινά, μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και το πρωί τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν το απόγευμα, μέτριοι, 4 Μποφόρ και παροδικά στα νότια παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 32 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 30 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά, στα δυτικά, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Αργότερα, αναμένεται τοπικά, κυρίως στο ανατολικό μισό του νησιού, να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή και ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν σύντομα βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται, το μεσημέρι και το απόγευμα, δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, στα ορεινά, το απόγευμα.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στα ορεινά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, το μεσημέρι και το απόγευμα. Τις νύχτες και νωρίς τα πρωινά τοπικά, κυρίως στα παράλια, θα παρατηρείται αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο, για να κυμανθεί την Πέμπτη και την Παρασκευή πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close