Shopping , Τα καλύτερα της Κύπρου

Βρήκαμε τα καλύτερα αντηλιακά για όλη την οικογένεια!

Κι αυτό το καλοκαίρι θα είναι Frezyderm, σε όποια φάση κι αν βρίσκεσαι!

Δημοσιεύτηκε στις 05 Ιουλίου 2021

Αυτό το καλοκαίρι θες να είναι διαφορετικό, θες να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο, να πας διακοπές κάπου που δεν έχεις ξαναπάει, να διασκεδάσεις και να αποκτήσεις νέες εμπειρίες. Σε όποια φάση και να βρίσκεσαι, το καλοκαίρι σου θα είναι προστατευμένο με τα προϊόντα αντηλιακής προστασίας Frezyderm. 

Στη σειρά αντηλιακών για πρόσωπο και σώμα της FRΕΖΥDERM θα βρείτε πρωτοποριακές συνθέσεις για ενήλικες, παιδιά και βρέφη, σχεδιασμένες για τις ανάγκες της επιδερμίδας, κάθε ηλικίας που ενσωματώνουν μοναδικές καινοτομίες και προσφέρουν αποτελεσματική ηλιοπροστασία.

Ιδανικό για την παραλία, την πισίνα και τις ατελείωτες καλοκαιρινές, το αντηλιακό σώματος και προσώπου Frezyderm Sea Side Dry oil Mist θα σε ακολουθήσει παντού. Ένα αντηλιακό σε μορφή dry oil spray το οποίο προσφέρει πολύ υψηλή προστασία, αλλά και ομοιόμορφη εφαρμογή σε όλο το σώμα χάρη στην ειδική βαλβίδα που εξασφαλίζει ομοιόμορφο και συνεχή ψεκασμό. Είναι ανθεκτικό στο νερό και ιδανικό σε συνθήκες παραλίας με έντονη ηλιοφάνεια και υψηλή υγρασία και κατάλληλο για όλη την οικογένεια, εφήβους και ενήλικες. Προσφέρει αποτελεσματική προστασία από τη φωτογήρανση και τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούνται από την UVR. Θα το βρεις σε μεγάλη συσκευασία των 300ml. 

Είτε στην πόλη είτε και στην παραλίας θες να έχεις ματ επιδερμίδα, χωρίς λιπαρότητα και προστατευμένη από τις ακτίνες του ήλιου. Τότε βάλε στην τσάντα σου το καινοτόμο βελούδινο αντηλιακό προσώπου Frezyderm Sun Screen Velvet πολύ υψηλής προστασίας. Με χρώμα ή χωρίς το αντηλιακό Frezyderm Sun Screen Velvet χαρίζει μοναδική καλλυντική συμπεριφορά και άριστη εφαρμογή μ’ ένα άγγιγμα. Χάρη στην επαναστατική καινοτομία Second Skin Technology δημιουργεί την αίσθηση ενός αόρατου «δεύτερου δέρματος» και παράλληλα αφήνει μια βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα. Προσφέρει ματ, ομοιογενή όψη και απαλύνει την όψη των ρυτίδων. Η επιλογή με χρώμα χαρίζει , ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, σε κάθε τύπο επιδερμίδας, ενώ το χρώμα παραμένει σταθερό και αναλλοίωτο για πολλές ώρες. 

Για τα παιδιά προτεραιότητά έχει το ασταμάτητο παιχνίδι στην παραλία, στην πισίνα, στο βουνό ή στο camping, γι’ αυτό η Frezyderm δημιούργησε 2 ξεχωριστά προϊόντα για την προστασία των παιδιών, αλλά και όλης της οικογένειας. 

Με το Frezyderm Kids Wet Skin Spray τα παιδιά απολαμβάνουν ατελείωτες στιγμές, μέσα και έξω από το νερό, χωρίς να ανησυχείτε για την προστασία τους αφού μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα και σε βρεγμένη επιδερμίδα, ακόμα και σε συνθήκες ισχυρού ανέμου. Με λεπτόρρευστη, διάφανη, υγρή σύνθεση που δεν αφήνει λευκά ίχνη.

Με το Frezyderm Kids Sun+Nip ούτε τα έντομα θα εμποδίσουν το παιχνίδι αφού χάρη στα  αιθέρια έλαια ευκάλυπτου και πεύκου προσφέρει  αποτελεσματική προστασία από τις επιθέσεις εντόμων. Το αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος Frezyderm Kids Sun+Nip είναι ανθεκτικό στο νερό, ιδανικό για παιδιά και εξασφαλίζει παρατεταμένη και σταθερή αντιηλιακή προστασία, θωρακίζει το DNA του δέρματος και προστατεύει από τη φωτοανοσοκαταστολή και τους περιβαντολλογικούς ρύπους

H ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακών Frezyderm καλύπτει την ανάγκη προστασίας του δέρματος τόσο από την υπεριώδη, όσο και από την υπέρυθρη και την ορατή ακτινοβολία. Με νέας γενιάς φωτοσταθερά φίλτρα σε μορφή μικροσφαιριδίων (Non-nano), τα οποία εξασφαλίζουν άριστη εφαρμογή και δεν απορροφώνται από τον οργανισμό ενώ έχουν λεπτόρρευστες υφές που απλώνονται άμεσα προσφέροντας δερματική άνεση.

Παράλληλα, τα προϊόντα Frezyderm σέβονται την επιδερμίδα αλλά και το περιβάλλον: δεν διεισδύουν στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας, δεν εισχωρούν στην κυκλοφορία του αίματος, αλλά ούτε ανιχνεύονται στο θαλασσινό νερό. 

Και αυτό το καλοκαίρι θα είναι Frezyderm, όπου κι αν βρίσκεσαι.  

Μάθε περισσότερα στο: www.frezydermsummer.com  
Βρείτε όλα τα προϊόντα στο www.frezyderm.com.cy

Ακολουθήστε μας στα social media 
Faceboo: FrezydermCyprus 
InstagramFrezyderm_cy 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close