Cine News , Κινηματογράφος

Άνοιξε το θερινό σινεμά της Λευκωσίας (εικόνες)

Η Λευκωσία απολαμβάνει ταινίες κάτω από τα αστέρια, στο θερινό σινεμά που λειτούργησε στο Nicosia Mall

Δημοσιεύτηκε στις 02 Ιουλίου 2021

Ταινίες κάτω από τα αστέρια βλέπει από την Πέμπτη 1η Ιουλίου η Λευκωσία, στο θερινό σινεμά που λειτούργησε φέτος για πρώτη χρονιά! 

To Open Air Plaza του Nicosia Mall, που στήθηκε σε συνεργασία με τα Rio Premier Cinemas, θα μας κρατά συντροφιά για όλο το καλοκαίρι! 

Μαζί με τα Rio Premier Cinemas, το αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο, υπόσχεται νότες απόλαυσης και δροσιάς στην πιο ζεστή εποχή του χρόνου μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα προβολών, που περιλαμβάνει νέες διεθνείς κινηματογραφικές ταινίες, παιδικές ταινίες και πολυσυζητημένες πρεμιέρες.  

Το θερινό σινεμά άνοιξε με ασφάλεια τις πόρτες του την Πέμπτη 1η Ιουλίου στο Open Air Plaza του Nicosia Mall, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά του covid-19. Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε online στο  https://www.riopremiercinemas.com.cy και στα ταμεία των Rio Cinemas στο Nicosia Mall. 

Και κάτι ακόμα. Το εισιτήριο για το Open Air Cinema, κάθε Τρίτη είναι €7!

Το καλοκαιρινό σινεμά στηρίζει ο Super FM 104,7. Χορηγοί:  Σχέδιο Ανταμοιβή, Τράπεζας Κύπρου και Μπύρα Λέων. Υποστηρικτές: Pizza Hut, Scafolding solutions και Φυτώριο Αροκάρια.

Για το πρόγραμμα προβολών μπορείτε να ενημερωθείτε στο https://www.riopremiercinemas.com.cy και https://www.facebook.com/riopremiercinemas

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close