Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ένα μοντέρνο στέκι, για μοναδικά μεζεδάκια, σε ένα από τα πιο γραφικά χωριά μας

Νόστιμες ελληνικές γεύσεις που διανθίζονται με μια σύγχρονη ματιά, σε ένα ταβερνάκι με μοναδική θέα!

Δημοσιεύτηκε στις 02 Ιουλίου 2021

Θα το δεις στην είσοδο ενός από τα πιο γραφικά και φημισμένα κρασοχώρια της Λεμεσού. Ο λόγος για το Monte Vouni, ένα φρέσκο και αυθεντικά ελληνικό ταβερνάκι, που έκανε εδώ και μερικές βδομάδες την εμφάνισή του στο γραφικό και ξακουστό χωριό Βουνί της επαρχίας Λεμεσού. 

 

Το Monte Vouni είναι από αυτούς τους χώρους που προσελκύουν το βλέμμα σου μεμιάς, κυρίως χάρη στον ξεχωριστό του χώρο όπου άπλωσε τα τραπεζάκια του, αλλά ακόμα περισσότερο χάρη στην πανέμορφη βεράντα του, με θέα την καταπράσινη φύση! 

Σαν όμως πάρεις θέση σε ένα από αυτά τα τραπέζια, θα ταξιδέψεις, απολαμβάνοντας αυθεντικά ελληνικά εδέσματα και μεζεδάκια, συνοδευόμενα από καλό κρασί από την ενημερωμένη λίστα του.

Το a la carte μενού του ξελογιάζει… Κάνε αρχή με ελληνική χωριάτικη σαλάτα, τσιπς κολοκυθιού, σερβιρισμένα με αρωματικό γιαούρτι και κεφτεδάκια της γιαγιάς. Συνέχισε το γευστικό σου ταξίδι στην Ελλάδα με κοντοσούβλι (χοιρινό και κοτόπουλο), αρνίσια παϊδάκια σχάρας, χοιρινά μπριζολάκια, επίσης ψημένα στη σχάρα, καθώς και μοσχαρίσια φιλετάκια (black angus).

Όλα καλοψημένα, φτιαγμένα από άριστης ποιότητας πρώτες ύλες. Την εμπειρία θα ολοκληρώσουν τα γλυκά του κουταλιού τα οποία σερβίρονται με παραδοσιακό τρόπο σε ασημένιο δίσκο και συνοδεύονται από γιαούρτι. Εξαιρετικά επίσης είναι τα γλυκά ταψιού, όπως η πορτοκαλόπιτα.

Στα συν βάλε και τις άριστες γεύσεις όπως και το πολύ φιλικό σέρβις... κι έφυγες για Βουνό(ί).

Πληρ. 25 943987.

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close