Μουσική , Συναυλίες & Events

Πιάνουμε θέση στις 25 συναυλίες του Ιουλίου

Αυτές είναι οι συναυλίες του μήνα, που πρέπει να ξέρεις

Δημοσιεύτηκε στις 01 Ιουλίου 2021

Ο υδράργυρος ανεβαίνει σταδιακά, ξεκινήσαμε ήδη τα μπάνια στη θάλασσα και η καθημερινότητά μας θα αρχίσει και πάλι να χαρακτηρίζεται από μια (μερική) κανονικότητα.

Αυτό που λείπει από την πιο πάνω "εξίσωση" για να συνεχίσει το καλοκαιρινό σκηνικό, είναι οι συναυλίες και οι παραστάσεις σε open air χώρους.

Το Check in Cyprus συγκέντρωσε και παρουσιάζει τις πιο σημαντικές live εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν τον Ιούλιο.

Μέλιsses
Το πιο ανατρεπτικό ελληνικό συγκρότημα το οποίο πηγαινοέρχεται  στο νησί μας ανακοίνωσε άλλες δύο μοναδικές εμφανίσεις την 1η Ιουλίου στο Breeze Summer στη Λεμεσό και στις 15 Ιουλίου στο Cabana beach bar της επαρχίας Πάφου. Το Νο1 ελληνικό συγκρότημα ΜΕΛΙΣΣΕΣ LIVE, μας ξεσηκώνει σε κάθε του εμφάνιση.
Εσύ απλά σημείωσε τις ημερομηνίες: 
>> Πέμπτη 1 Ιουλίου & Παρασκευή 2 Ιουλίου, Breeze Summer, Λεμεσός. 
>> Πέμπτη 15 Ιουλίου, Cabana beach bar, Πάφος.

Άλκηστις Πρωτοψάλτη & Μιχάλης Χατζηγιάννης
Η σπουδαία ερμηνεύτρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο κορυφαίος Μιχάλης Χατζηγιάννης, αυτό το καλοκαίρι -που όλοι περιμένουμε με λαχτάρα - θα μοιραστούν την σκηνή χαρίζοντάς μας «Μια αγκαλιά τραγούδια»! Οι δύο εξαιρετικοί καλλιτέχνες, ενώνουν για πρώτη φορά τις φωνές τους και τα τραγούδια τους που τόσο έχουμε όλοι αγαπήσει!  Μας υπόσχονται ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι με το ακριβό τους «Διθέσιο», ένα νοσταλγικό «Πάρτι», μία καλοκαιρινή «Γιορτή», μας προκαλούν σιγοψιθυρίσουμε μαζί τους την «Σωτηρία της ψυχής» να απογειωθούμε με τα «Χέρια ψηλά», να τραγουδήσουμε όλοι μαζί το αγαπημένο μας «Χορεύω»! Το νέο τραγούδι «Νικητές Χαμένοι» που ερμηνεύει με τον ξεχωριστό της τρόπο η κορυφαία ερμηνεύτρια, σε μουσική του σπουδαίου συνθέτη και μουσικού αυτή την φορά Μιχάλη και στίχους του Σταύρου Σταύρου, ήταν η αφορμή για να γεννηθεί αυτή η υπέροχη συνεργασία που θα μας κάνει τις μουσικές βραδιές αξέχαστες.
>> Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2021, Κηποθέατρο Λεμεσού Μάριος Τόκας, Λεμεσός, 21.00. Προπώληση εισιτηρίων: www.tickethour.com.cy και σε όλα τα καταστήματα ACS Courier σε όλες τις πόλεις (77777040).
>> Κυριακή 4 Ιουλίου, Πλατεία Κένεντι, Πάφος, 20.30. Είσοδος ελεύθερη. 

MadClip 
Το εντυπωσιακό μαγαζί Venue City της πρωτεύουσας, που φιλοξενεί υπέροχα events, ετοιμάζει το πιο ανατρεπτικό Live. Σε ένα μοντέρνο χώρο, γεμάτο υπέροχη καλοκαιρινή διάθεση δεν θα μπορούσε να μην αναλάβει τη διασκέδασή μας, ο εντυπωσιακός ράπερ MadClip. Μετά την τεράστια επιτυχία του, στο νέο του τραγούδι "Γιατί Μπορεί", σε συνεργασία με την Ελένη Φουρέιρα, έρχεται στο νησί μας την Παρασκευή 2 Ιουλίου για μια ξέφρενη βραδιά.
>> Παρασκευή 2 Ιουλίου, Venue City, Νήσου, επ. Λευκωσίας. Πληρ. 
70088003.

 

Σωκράτης Μάλαμας
Ο Σωκράτης Μάλαμας σε μια καλοκαιρινή συναυλία στο Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών. Εκεί θα ανταμώσουμε ξανά και θα σιγοτραγουδήσουμε παρέα αγαπημένα τραγούδια της μέρας και της νύχτας από την αρχή της καριέρας του έως σήμερα, ασπρόμαυρες ιστορίες, φάλτσοι χρησμοί, κάτοπτρα και λαϊκά τραγούδια που τον καθιέρωσαν ως κιθαρίστα και τραγουδιστή.
>> Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021, Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών, Λευκωσία, 21.00. Πληρ. 99810011.

Πάολα
Έχει χαρακτηριστεί φαινόμενο για την κοσμοσυρροή που δημιουργεί στις live εμφανίσεις της. Αντισυμβατική και εκκεντρική για τη σκηνική της παρουσία. Και πάνω από όλα σπουδαία αυθεντική λαϊκή... Ο λόγος για την εκρηκτική Πάολα, η οποία κατεβαίνει για άλλη μια φορά στο νησί μας για δυο live εμφανίσεις. Η Πάολα, εκρηκτική όπως πάντα, θα μας καθηλώνει με τις ερμηνείες της και την ξεχωριστή της σκηνική παρουσία. 
>> Παρασκευή 2 & Σάββατο 3 Ιούλιου, Nava Seaside, Πρωταράς, 21.00.

Ηλίας Βρεττός
Ο Ηλίας Βρεττός μαζί με την ορχήστρα του έρχονται στο Nox by the sea την Παρασκευή 2 Ιουλίου! Είναι από τους πιο δημοφιλείς τραγουδιστές της γενιάς του. Επικοινωνιακός, ξεσηκωτικός και ταυτόχρονα, ατμοσφαιρικός και ερωτικός, έχοντας ήδη στις επαγγελματικές του αποσκευές μια βαλίτσα γεμάτη σπουδαίες επιτυχίες που έχουν αγαπηθεί βαθιά. "Τον άνθρωπο τον λάθος", "Που θα πας", "Κάνει Μοναξιά", "Και Πετάω Ψηλά", "Μέτρα τ΄αστέρια" και άλλες αγαπημένες επιτυχίες του καλλιτέχνη, θα μας διασκεδάσουν και θα μας ξεσηκώσουν σε μία συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο αγαπημένο spot του φετινού καλοκαιριού.
>> Παρασκευή 2 Ιουλίου, Nox by the sea, Ποσειδώνος 19 Αγία Θέκλα, Σωτήρα. Πληρ. 99937884.

 

Διονύσης Σχοινάς
Ο αγαπημένος τραγουδιστής ξέρει από τρελά καλοκαιρινά πάρτι
! Κι αυτό θα κάνει και στην επικείμενη εμφάνισή του τόσο στην πρωτεύουσα, την 1η του μήνα, όσο και στο πιο καλοκαιρινό spot της Λάρνακας, στο Ammos beach bar, στην παραλία Μακένζυ την Κυριακή 4 Ιουλίου, στις 20.00. Έρχεται για να "ομορφύνει την ζωή μας" αφού δεν μεγαλώνει ποτέ! Μαζί του θα βρίσκεται παρέα και ο Κώστας Λαϊνάς.
>> Πέμπτη 1η Ιουλίου, State, Λευκωσία. 
Πληρ. 22255111.
>> Κυριακή 4 Ιουλίου, Ammos Makenzi Beach, Λάρνακα. Πληρ. 24828844.

Mάκης Δημάκης
Το νέο spot της ελ. επ. Αμμοχώστου, που ετοιμάζει για εμάς τις πιο διασκεδαστικές βραδιές, επανέρχεται το Σάββατο 3 Ιουλίου με τον πιο εκρηκτικό, διασκεδαστικό Έλληνα καλλιτέχνη Μάκη Δημάκη. Τον Μάκη Δημάκη τον γνωρίζεις, αλλά ακόμη και να μην έχεις ακούσει το όνομά του (πράγμα δύσκολο), τότε σίγουρα θα έχεις ακούσει κάποιο από τα τραγούδια του. Το 'Κανείς δεν είναι κανενός' ή τις 'Αναφορές' ή το 'Εγώ δεν μπορώ' ή το 'Τάμα'. Όλα τους 'παίζουν' σχεδόν παντού. Μην το χάσεις λοιπόν, γιατί σίγουρα θα είναι μια βραδιά κάτι περισσότερο από διασκεδαστική!
>> Σάββατο 3 Ιουλίου, 
Nox by the sea,  Ποσειδώνος 19, Αγία Θέκλα, Σωτήρα, 21.00. Πληρ. 96650002.

Μίλτος Πασχαλίδης
Ο Μίλτος Πασχαλίδης μετά τη sold out συναυλία στην Τεχνόπολη, κατηφορίζει στην Κύπρο για το καθιερωμένο πια ραντεβού στην Λευκωσία, στο Κοινοτικό Θέατρο Λυμπιών. Και αυτή τη χρονιά, ο Μίλτος θα μας χαρίσει μια απολαυστική βραδιά γεμάτη συναίσθημα, αγαπημένα τραγούδια, εμπνεύσεις της στιγμής με τον χαρακτηριστικό δυναμισμό και αυθορμητισμό που τον εκφράζει. Ο Μίλτος είναι ευαίσθητος, επικοινωνιακός, εκρηκτικός και αυθόρμητος και κυρίως χαρισματικός τραγουδοποιός με 26 χρόνια πορείας, μεγάλες συναυλίες, αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια, 14 πετυχημένους δίσκους και πολλές σημαντικές συνεργασίες.
>> Τρίτη 06 Ιουλίου, Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών, Λευκωσία, 20.30.

Παντελής Θαλασσινός
Ο Παντελής Θαλασσινός επιστρέφει το φετινό καλοκαίρι στην Κύπρο, αυτή τη φορά στο Πισσούρι, με μια δική του προσωπική συναυλία με τραγούδια του έρωτα και της αγάπης, με τίτλο "Του έρωτα παιδεμοί". Με ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει αγαπημένες δικές του επιτυχίες όπως το «Εισιτήριο στη τσέπη σου», «Ανάθεμα σε» κλπ. καθώς και τραγούδια άλλων σπουδαίων ελλήνων δημιουργών. Μαζί του θα βρίσκεται και η Κύπρια τραγουδίστρια Λίζα Θεοφάνους. Ενορχήστρωση / Διεύθυνση: Άδμητος Πιτσιλλίδης
>> Τέταρτη 7 Ιουλίου, αμφιθέατρο Πισσουρίου, επ. Λεμεσού,  20.30

Πέτρος Ιακωβίδης
Το πιο εντυπωσιακό καλοκαιρινό μαγαζί του νησιού Nava Seaside, παρουσιάζει τον Ελλαδίτη καλλιτέχνη Πέτρο Ιακωβίδη την Παρασκευή 9 Ιουλίου. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, που είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους των τελευταίων ετών, έρχεται δυναμικά να μας παρουσιάσει τις πιο πρόσφατες αλλά και πιο παλιές επιτυχίες, σε ένα πρόγραμμα που θα μας κρατήσει την καλύτερη συντροφιά.
>> Παρασκευή 9 Ιουλίου, Nava seaside, Πρωταράς. 

Ευρυδίκη
Κάνοντας τη δική της αναδροµή σε ένα ταξίδι παρέα µε τους ανθρώπους και τους καλλιτέχνες που αγάπησε, η Ευρυδίκη µας προσκαλεί να γίνουµε µια αγκαλιά, µέσα από πολύχρωµα τραγούδια που µας ταξιδεύουν στο χρόνο. Έχοντας στις αποσκευές της δύο κιθάρες, λίγα κρουστά και συνοδοιπόρους τους πιο καλούς της φίλους, τον Κωστή Πυρένη, τον Χρήστο Βλάχο και τον Δηµήτρη Χωριανόπουλο, ξεκινούν το ταξίδι τους στις γειτονιές του κόσµου και κάνουν την πρώτη τους στάση στην Κύπρο στις 9 και 10 Ιουλίου.
>> Παρασκευή 9 Ιουλίου Πλατεία - Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία, 21.00.
>> Σάββατο 10 Ιουλίου ΕΤΚΟ Οινοποιείο Χατζηπαύλου, Λεμεσό, 21.00.

Ματούλα Ζαμάνη
Η Ματούλα Ζαμάνη ξεκινάει και πάλι την καλοκαιρινή της βόλτα παρέα με τους συνεργάτες της, για να βρεθεί ξανά κοντά στους φίλους της. «Σ’ ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο και σκοτεινό τοπίο, το όνειρο και η αγάπη για τη φύση και τη μουσική μας βοηθάν να αντιμετωπίζουμε και να μικροαπολαμβάνουμε την πραγματικότητα. Με τους πλανήτες αρωγούς, τη δύναμη του ασφοντυλίτη και του Αμοργιανού φλασκόμηλου, ερχόμαστε κοντά να καλοκαιρίσουμε, να μοιραστούμε και να ανακαλύψουμε χαραμάδες αναπνοής και χαράς. Τολμηρά αγόρια στα όργανα, καινούργια τραγούδια που ατενίζουν το μέλλον, ασυμβίβαστες χορευτικέςλησμονημένες φιγούρες, αντάρτικες μελωδίες που αίρουν την απαγόρευση, είναι μερικά από τα στιγμιότυπα μιας ανείπωτης ξαφνικής αρμονίας..
>> 
Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021, Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών, Λευκωσία, 21.00. Τηλέφωνο κρατήσεων: 99810011.
 

Γιάννης Πλούταρχος
Ο Γιάννης Πλούταρχος, ο κορυφαίος ερωτικός τραγουδιστής της γενιάς του και σταθερά αγαπημένος του κοινού, θα βρίσκεται τον Ιούλιο στο νησί μας για δύο μοναδικές συναυλίες.
>> Παρασκευή 9 Ιουλίου, Αμφιθέατρο Μουτταγιάκας, Λεμεσός, 21.00.
>> Σάββατο 10 Ιουλίου, Μεσαιωνικό Κάστρο, Λιμανάκι Κάτω Πάφου, 21.00. 

Μιχάλη Πασιαρδή, «Τραγούδια μιας άλλης νύχτας» 
Ο μουσικός και συνθέτης Γιώργος Καλογήρου επιμελείται καλλιτεχνικά τη συναυλία αφιέρωμα στο Μιχάλη Πασιαρδή, «Τραγούδια μιας άλλης νύχτας» και συμπράττει επι σκηνής με τους καταξιωμένους καλλιτέχνες  Δημήτρη Φανή και Κούλη Θεοδώρου και τους ανερχόμενους και πολλά υποσχόμενους ερμηνευτές Δημήτρη Μεσημέρη, Πάρη Παράσχο, Κατερίνα Παράσχου, Δημήτρη Σουρουλλά και Φρειδερίκη Τομπάζου. Μαζί τους και ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Τσίτσιος. 
Στην παράσταση θα παίξει η νεοσύστατη Ορχήστρα Έντεχνης Λαϊκής Μουσικής (Ο.Ε.Λ.Μ.) Κίνησης Πολιτισμού, που ο ετήσιος στόχος της είναι η παρουσίαση έντεχνων λαϊκών έργων Κυπρίων και Ελλαδιτών συνθετών. Θα παρουσιαστεί ένα μεγάλο μέρος του έργου του Μιχάλη Πασιαρδή, που  σημάδεψε την κυπριακή δημιουργία και την ιστορία του νησιού σε μουσική Αχιλλέα Λυμπουρίδη, Γιώργου Κοτσώνη,  Νάσου Παναγιώτου, Μιχάλη Χριστοδουλίδη, Ευαγόρα Καραγιώργη, Βάσου Αργυρίδη, Μάριου Τόκα, Κωστή Κωστέα, Μιχάλη Βιολάρη και Νίκου Παπάζογλου. Επίσης θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά ζωντανά ο ανέκδοτος κύκλος λαϊκών τραγουδιών με τίτλο «Τραγούδια μιας άλλης νύχτας» σε μουσική Γιώργου Καλογήρου, που γράφτηκαν το 2015. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της συναυλίας έχει ο μουσικός και συνθέτης Γιώργος Καλογήρου.
>> Δευτέα 12 Ιουλίου, Αμφιθέατρο Λακατάμιας, Λευκωσία, 20.30, €10. Για πληροφορίες 99658683 για Κίνηση Πολιτισμού.

Ελευθερία Αρβανιτάκη
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη επιστρέφει κι αυτό το καλοκαίρι στην Κύπρο, για δυο μοναδικές εμφανίσεις στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου και στο Σκαλί Αγλαντζιάς, την Κυριακή 18 Ιουλίου και την Δευτέρα 19 Ιουλίου αντίστοιχα! Η αγαπημένη Ελευθερία θα φέρει μαζί της όλα τα μεγάλα τραγούδια της με τα οποία έχουμε συνδυάσει τα συναυλιακά μας καλοκαίρια, αλλά και τις προσωπικές μας στιγμές, καθώς και κάποια από τα καινούρια της τραγούδια. Μαζί της σε μια ειδική συμμετοχή ο νέος ερμηνευτής και σολίστας του βιολιού Παναγιώτης Λάμπουρας.
>> Κυριακή 18 Ιουλίου- Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, Λεμεσός, 21.00.
>> Δευτέρα 19 Ιουλίου- Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία 21.00.

Γιώργος Νταλάρας
Δύο μεγάλες συναυλίες αφιερωμένες στο έργο του συνθέτη Δημήτρη Λάγιου, με τίτλο "Ο Ήλιος ο Ηλιάτορα και άλλα τραγούδια" θα πραγματοποιηθούν στην Κύπρο, τον Ιούλιου. Ο Γιώργος Νταλάρας, αγαπημένος φίλος και ερμηνευτής του μεγαλύτερου μέρους του έργου του, η Βιολέτα Ίκαρη, ο Δώρος Δημοσθένους, η Ασπασία Στρατηγού, το Φωνητικό Σύνολο Κύπρου «Διάσταση», και η κόρη του συνθέτη Υακίνθη Λάγιου τιμούν με την εκδήλωση αυτή τη μνήμη του και υπενθυμίζουν τη σπουδαιότητα της προσφοράς του. Οι εκδηλώσεις θα έχουν τη μουσική επιμέλεια του Βάσου Αργυρίδη, ενώ τη διεύθυνση του Φωνητικού Συνόλου θα έχει η Ισαβέλλα Χριστοφίδου.
>> Πέμπτη, 22 Ιουλίου, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου,. Λεμεσός, 21.00.
>> Δευτέρα, 26 Ιουλίου, Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών, Λευκωσία, 21.00.


 

Νατάσα Θεοδωρίδου
Η Νατάσα Θεοδωρίδου, η καταξιωμένη και διαχρονική τραγουδίστρια έρχεται Κύπρο για δυο μοναδικές live εμφανίσεις, στον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό. Η τραγουδίστρια με τις αμέτρητες επιτυχίες, με τη σεμνότητα και τη μοναδικότητα της φωνής της θα μαγέψει τους πολλούς θαυμαστές της, σε δύο απόλυτα καλοκαιρινά live!  Σε δύο βραδιές γεμάτες Έξαψη! 
>> Παρασκευή, 23 Ιουλίου & Σάββατο 24 Ιουλίου, Nava Seaside.

Γιάννης Κότσιρας, Χρήστος Θηβαίος & Βίκυ Καρατζόγλου σε ένα αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο
«Το πιο όμορφο απ’ όλα..» ο Γιάννης Κότσιρας  &  ο Χρήστος Θηβαίος σε μια συναυλία με τα πιο αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου. Μαζί τους η Βίκυ Καρατζόγλου. Αυτό το καλοκαίρι θα τραγουδήσουμε παρέα μεγάλες επιτυχίες του Θάνου Μικρούτσικου. Δυο στενοί του φίλοι, δυο σπουδαίοι καλλιτέχνες, ενώνουν τις φωνές τους στα τραγούδια του μεγάλου μουσικοσυνθέτη που όλοι αγαπήσαμε. Τραγούδια “κοινού αισθήματος” όπως έλεγε ο Θάνος, τραγούδια αγαπημένα που πολλές γενιές περπάτησαν μαζί τους, καθιστώντας τα μ΄ αυτό τον τρόπο διαχρονικά.
>> Πέμπτη 29 & Παρασκευή 30 Ιουλίου, Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία. 
>> Σάββατο 31 Ιουλίου, Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας.
>> Δευτέρα 2 Αυγούστου, Κηποθέατρο Λεμεσού. 
Πληροφορίες: 22766459.

Η Πάολα τραγουδά Μίκη Θεοδωράκη στην Κύπρο
Η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» με τους Πάολα και Σπύρο Κουτσοβασίλη θα παρουσιάσουν στην Κύπρο την παράσταση "Νύχτα Μαγικία". Μια συναυλία απόδοση πνευματικού χρέους στον συνθέτη της ψυχής των Ελλήνων Μίκη Θεοδωράκη, την ημέρα μάλιστα των γενεθλίων του, και τη μελοποιημένη ποίηση. 
>> Πέμπτη 29 Ιουλίου, Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέταρο, Λάρνακα, 21.00. Πληρ. 77777040.

ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΑΚΟΜΑ...

16th Cyprus Rialto World Music Festival
Για 2η συνεχή χρονιά το Φεστιβάλ με Moυσικές του Κόσμου του Θεάτρου Ριάλτο εστιάζει αποκλειστικά στους κύπριους μουσικούς, δίνοντας τους την ευκαιρία να παρουσιάσουν στο κοινό τη νεότερη δουλειά τους. Με στόχο την ανάπτυξη κλίματος αισιοδοξίας και επιστροφής στην καλλιτεχνική παραγωγή, η 16η διοργάνωση προσφέρει βήμα σε μουσικούς και συγκροτήματα με αντικείμενο τις Μουσικές του Κόσμου και συμβάλλει στη συνέχιση της σχέσης που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στο κοινό με το είδος αυτό της μουσικής. Στην διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί, όπως και πέρσι, στον ανοικτό χώρο πίσω από το Θέατρο Ριάλτο (πάρκινγκ ΣΕΚ) συμμετέχουν πέραν των 50 κυπρίων μουσικών ενώ για 1η φορά, στο πλαίσιο του Rialto Residency, οργανώνεται Εργαστήρι Κρουστών για παιδιά από τον Ρόδο Παναγιώτου και μέλη της ομάδας Batukinio. Το Cyprus Rialto World Music Festival το οποίο ξεκίνησε το 2006 το Θέατρο Ριάλτο, τιμάται με το EFFE label 2019 -2021 (Europe for Festivals, Festivals for Europe) και είναι μέλος του European Forum of Worldwide Music Festivals.
Δες αναλυτικά όλα τα σχήματα που συμμετέχουν, εδώ
>> Τρ 6, Δ 12, Τετ 14, Σ 17, Δ 19, Τρ 27 & Πεμ 29 Ιουλίου, Πάρκινγκ ΣΕΚ (πίσω από Θέατρο Ριάλτο), Λεμεσός, 21:00. Εισιτήρια: € 5 (Ελεύθερη είσοδος για μουσικούς, μαθητές & φοιτητές / Απαραίτητη η προεξασφάλιση θέσεων). Πληροφορίες / Ταμείο: 77 77 77 45 www.rialto.com.cy, Rialto App.

AglanJazz 2021
Το Αμφιθέατρο στο Πολιτιστικό Κέντρο «Το Σκαλί» θα φιλοξενήσει και το φετινό AglanJaz... ένα διήμερο φεστιβάλ γεμάτο μουσική. Το AglanJazz 2021, που θα πραγματοποηθεί στις 7 και 8 Ιουλίου, θα παρουσιάσει έξι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες τοπικές και όχι μόνο μπάντες, οι οποίες θα κινηθούν σε ένα ευρύτερο μουσικό φάσμα, από την τζαζ, την έθνικ μέχρι και την μπλουζ-ροκ μουσική.
Δες αναλυτικά όλα τα σχήματα που συμμετέχουν, εδώ
>> Τετάρτη 7 & Πέμπτη 8 Ιουλίου, Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία, 20.30. 

Δέσποινα Βανδή & Κωνσταντίνος Χριστοφόρου
Η πολυαναμενόμενη συνεργασία στις Notes Live... έρχεται!
Η Δέσποινα Βανδή θα βρεθεί μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και τους ONE στο νυχτερινό μαγαζί «Νότες Live» στη Λεμεσο, για ένα άκρως ανεβαστικό καλοκαιρινό πρόγραμμα! Οι ταλαντούχοι καλλιτέχνες, ετοιμάζονται να κάνουν πρεμιέρα στις 2 Ιουλίου. Οπότε σημείωσε πως και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή θα εμφανίζεται μαζί με τη μοναδική Δέσποινα Βανδή, ενώ στην παρέα τους τις Κυριακές θα προστίθονται και οι Οne!
Πληρ.  25 344344.

Έλλη Κοκκίνου - Λούκας Γιώρκας
Το πιο hot σχήμα του φετινού καλοκαιρινό! Σε περιμένουν κάθε Σάββατο & ΝΩΡΙΣ την Κυριακή στην πιο hot πρόταση διασκέδασης του καλοκαιριού, στο μοναδικό Theama Venue.  Μαζί τους ο Δημήτρης Καραδήμος και η Έλενα Παπαπαναγιώτου.
>> Πρεμιέρα Σάββατο, 03 Ιουλίου, Theama Venue, Λεμεσός. 
Οι πόρτες ανοίγουν: Σάββατο 23:00 & Κυριακή 21:30
Για πληροφορίες & κρατήσεις 70 00 4711.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close