Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Ένα εξωτικό beach bar, σε μία μαγευτική τοποθεσία που θα σε εκπλήξει

Ένας μαγευτικόςτόπος, με πεντακάθαρα νερά, θέα τα βουνά και το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα της Κύπρου.

Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιουνίου 2021

Η θερμοκρασία ανεβαίνει, οι διακοπές πλησιάζουν και τα καλοκαιρινά στέκια επιστρέφουν το ένα μετά το άλλο.

Το Check In Cyprus, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ψάχνει και βρίσκει τα καλύτερα στέκια για να σου τα προτείνει.  Σημείωσε λοιπόν ένα ακόμα εναλλακτικό παραλιακό μπαράκι και βάλε το οπωσδήποτε στο φετινό σου καλοκαιρινό πρόγραμμα εξορμήσεων και διακοπών.

Αρχικά να σου πούμε ότι για να βρεις αυτόν τον μικρό παράδεισο θα πρέπει να ταξιδέψεις μέχρι την παραλία του Πωμού, δίπλα ακριβώς στο λιμανάκι της περιοχής.  

Ένας μαγευτικός τόπος, με πεντακάθαρα νερά, θέα τα βουνά και το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα της Κύπρου... κι ένα εξωτικό beach bar ονόματι Coco Bloco Beach Bar.

Ένας χώρος που πραγματικά μαγεύει και χαλαρώνει το μυαλό... "Αυτό είναι κάτι που ακούμε συχνά από τον κόσμο που επισκέπτεται την παραλία μας ξανά και ξανά κάθε χρόνο, μίας και όλοι έχουν την τάση να επιστρέφουν", σημειώνουν οι ιδιοκτήτες του.

Το Coco Bloco beach bar βρίσκεται στην ίδια τοποθεσία από το 2014. Εδώ μπορείς να πας με την οικογένεια, με τον ταίρι σου, με τους φίλους σου και όλη την παρέα σου, για να απολαύσετε βουτιές, μουσική, διασκέδαση... ακόμα και το πιο μαγικό ηλιοβασίλεμα!

Πέρα όμως από αυτά, στο μενού θα βριες και θα απολαύσεις και φρέσκους χυμούς, αναψυκτικά, κοκτέιλ, smoothies, παγωμένες μπύρες και καφέδες, ενώ η φετινή έκπληξη που σε περιμένει εκεί είναι μία πανέμορφη παγωταρία, δίπλα στο κύμα!  

Επίσης υπάρχει DJ και μουσική καθημερινά.

Είναι ο τόπος που θα σε εκπλήξει και θα κάνει τις διακοπές σου πιο ευχάριστες... εξάλλου, θα φροντίσει για όλα ο υπεύθυνος του beach bar, Μιχάλη Μιχαλούθκιας! 

Όλα εδώ είναι τόσο όμορφα, ιδανικά για να χαλαρώσεις, να ξεφύγεις από όλα και να απολαύσεις το καλοκαίρι σου! 

Πληρ. 99908398 & www.cocoblocobeachbar.com 

Φωτογραφίες: @shespirit87

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close