Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Atlantica Aqua Blue: Πρώτες εικόνες από το ολοκαίνουριο ξενοδοχείο του Πρωταρά

Πλήρως ανακαινισμένο, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του τον Ιούλιο

Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιουνίου 2021

Ο όμιλος Atlantica Hotels & Resorts με μεγάλη χαρά ανακοινώνει το άνοιγμα του τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείου Atlantica Aqua Blue το οποίο βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα από το όμορφο δασικό πάρκο Κάβο Γκρέκο στον Πρωταρά. Το ξενοδοχείο θα ανοίξει τις πόρτες του για πρώτη φορά στις 5 Ιουλίου 2021, υπό την πλήρη διαχείριση του ομίλου.

Με εκ βάθρων ανακαίνιση συνολικής αξίας 12 εκατομμυρίων, το ξενοδοχείο Atlantica Aqua Blue, απαρτίζεται συνολικά απο 237 δωμάτια. Με πληθώρα επιλογών σε τύπους δωματίων όπως δίκλινα δωμάτια, σουίτες και δωμάτια με πισίνες, το καθιστούν ιδανικό τόσο για ζευγάρια όσο και οικογένειες. Τα δωμάτια έχουν μοντέρνα χαρακτηριστικά και μεσογειακό στυλ με κύρια πηγή έμπνευσης τη Μεσόγειο και τη φύση.

Στα δυο εστιατόρια του ξενοδοχείου, η γαστρονομία απογειώνεται σε ένα εκπληκτικό ταξίδι γευστικών προκλήσεων στο υπέροχα διαμορφωμένο περιβάλλον. Στο εστιατόριο Vasilikos θα σερβίρεται πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό, ενώ στο εστιατόριο Elia, θα συνδυάζονται περίτεχνα γεύσεις από την κυπριακή και ελληνική κουζίνα. Στο lobby bar του ξενοδοχείου, όπως και στα υπόλοιπα μπαρ, θα σερβίρονται δροσιστικά ποτά και κρύοι καφέδες. Επιπλέον, δροσερά πιάτα όπως και αμέτρητες επιλογές με απολαυστικά κοκτέιλ θα σερβίρονται στο roofbar του ξενοδοχείου, Seven Skies.

Ανάμεσα στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου μπορείτε να βρείτε την οικογενειακή και παιδική πισίνα που συνοδεύεται από τσουλήθρες. Ακόμη, υπάρχει διαθέσιμο γυμναστήριο και σπα, όπου θα προσφέρονται αναζωογονητικές θεραπείες.
Για την φετινή καλοκαιρινή σεζόν, ο όμιλος Atlantica Hotels and Resorts έχει αναπτύξει ολοκληρωμένο σχέδιο πρόληψης, ετοιμότητας και αντιμετώπισης του ιού COVID-19, όπως και πρότυπες λειτουργικές διαδικασίες με κύριο στόχο την ασφάλεια και υγεία τόσο των πελατών, εργαζομένων, και προμηθευτών της. Για περισσότερες πληροφορίες όσο αφορά τις διαδικασίες και τα πρωτόκολλα τα οποία ακολουθούνται σε όλα τα ξενοδοχεία του ομίλου, παρακαλώ πατήστε εδώ.

Η εταιρεία Atlantica Hotels & Resorts, είναι η μοναδική Κυπριακή Ξενοδοχειακή εταιρεία, μέλος του μεγαλύτερου τουριστικού οργανισμού στον κόσμο της TUI Group, όπου δραστηριοποιείται σε Κύπρο, Ελλάδα και Αίγυπτο με σύνολο 50 ξενοδοχειακών μονάδων.

Μάθε περισσότερα στο atlanticahotels.com.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close