News , Guide

Ο κρυμμένος παράδεισος της Κύπρου, που πρέπει να ανακαλύψεις φέτος το καλοκαίρι

Ίσως η πιο άγνωστη και συνάμα πιο όμορφη παραλία της Λεμεσού

Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιουνίου 2021

Κόλπος Ζαπάλο, παραλία της Τρυπητής ή παραλία Απόλλων; Δεν έχει καμία σημασία με ποια από τις πολλές ονομασίες της θα την αποκαλέσεις. Αυτό που όμως έχει μεγάλη σημασία είναι να επισκεφθείς άμεσα αυτόν τον κρυμμένο επίγειο παράδεισο της Επισκοπής Λεμεσού.

Εκεί όπου τα κρυστάλλινα νερά, η αμμουδιά και οι απότομοι βράχοι, συνθέτουν ένα τοπίο ειδυλλιακό, μια απαράμιλλη φυσική ομορφιά που είμαστε βέβαιοι πως θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Για να φτάσεις όμως εκεί θα χρειαστεί να… πεζοπορήσεις, λόγω του δυσπρόσιτου χαρακτήρα της περιοχής. Αυτό άλλωστε είναι και το στοιχείο που καθιστά αυτή την παραλία μοναδική, καθώς παραμένει αμόλυντη από τα ανθρώπινα χέρια. Εξάλλου τα αγαθά κόποις κτώνται που λέγανε και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι.

Εμείς πάντως θα σου προτείναμε καλού κακού να καταφτάσεις στην παραλία έχοντας ήδη μαζί σου τα απαραίτητα αγαθά, όπως ομπρέλα, νερά, καφέδες κ.λπ. Μην παραλείψεις μονάχα να μαζέψεις τυχόν απορρίμματα (δικά σου και γιατί όχι και αυτά που θα βρεις εκεί), συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στο να παραμείνει αναλλοίωτη η ομορφιά της περιοχής.

Αν λοιπόν καταφέραμε να ξυπνήσουμε τον εξερευνητή που κρύβεις μέσα σου, πρόσθεσε άμεσα στην ατζέντα σου μια επίσκεψη στον κόλπο Ζαπάλο και δε θα χάσεις…

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close