22-28 July 2021
Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

Ο Πειρατής Μαυροδόντης και το Μαγικό Διαμάντι

Μια ταινία γία όσους αγαπούν τις περιπέτειες κινουμένων σχεδίων!

Δημοσιεύτηκε στις 23 Ιουνίου 2021

Σύμφωνα με τον θρύλο, το Μαγικό Διαμάντι εκπληρώνει όλες τις ευχές του κατόχου του κάθε φορά που έχει πανσέληνο. Ο κακόβουλος πρίγκιπας της ζούγκλας Μάγκα Καν και η δαιμόνια βασίλισσα του Σιρίμα το έχουν επιτέλους αποκτήσει. Όμως, πριν η σελήνη γεμίσει, ο μικρούλης Μάρκο κλέβει το διαμάντι.

Τυφλός από θυμό ο Μάγκα Καν εξαπολύει τους στρατιώτες-πιθήκους του για να εντοπίσουν τον νεαρό ληστή. Ο χαλαρός Πίνκι, ζει ήρεμα σε ένα χωριό, ενώ η Βερόνικα βαριέται και ονειρεύεται περιπέτειες. Το όνειρο της θα εκπληρωθεί, όταν ο Πειρατής Μαυροδόντης κάνει την εμφάνιση του, αναζητώντας το διαμάντι για να γεμίσει τα σεντούκια του χρυσό και πολύτιμα πετράδια. Ο Πίνκι και η Βερόνικα θα βρεθούν εν πλω μαζί του σε μία αναπάντεχη περιπέτεια προς αναζήτηση του Μαγικού Διαμαντιού.

Πρόκειται για μια ιστορία για τη λαχτάρα της περιπέτειας, για αυτά που ευχόμαστε και για τη φιλία. Το κρυφό μήνυμα είναι ότι υπάρχει δύναμη στους πολλούς και όχι στο άτομο. Είναι μία ιστορία για την κατάχρηση της εξουσίας στο νησί του κακού Μάγκα Καν, μία ιστορία που δείχνει ότι τα παιδιά είναι πιο έξυπνα από τους μεγάλους. Ο αλητάκος του δρόμου μικρούλης Μάρκο καταλαβαίνει τι αξίζει πραγματικά στη ζωή όταν καλείται να διαλέξει ανάμεσα στο να γίνει ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο ή να σταθεί δίπλα στην οικογένεια και τους φίλους του. Η ταινία έχει πολύ χιούμορ και μουσική και απευθύνεται σε όλους όσοι αγαπούν τις περιπέτειες κινουμένων σχεδίων.

Η ταινία "Ο Πειρατής Μαυροδόντης και το Μαγικό Διαμάντι" θα προβληθεί μόνο μεταγλωττισμένη στα ελληνικά. 

 

 

ΠΣΚ 17.30

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close