Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Mathis by The Sea: Το νέο, συναρπαστικό γαστρονομικό hot spot

Στην Κύπρο ένας πολυβραβευμένος, παγκοσμίου φήμης chef

Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιουνίου 2021

Η Κύπρος είναι έτοιμη να καλωσορίσει επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το νησί, και ειδικά η Λεμεσός, είναι ένας από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς, καθώς ταξιδιώτες που επισκέπτονται το ειδυλλιακό αυτό σημείο του πλανήτη μια φορά, επιστρέφουν πάντα!

Η Λεμεσός, με τις εκτεταμένες παραλίες με γαλάζια σημαία, τα κρυστάλλινα νερά, καθώς και τη ποικιλόμορφη νυχτερινή ζωή, τα κορυφαία εστιατόρια της, ήταν πάντα ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς∙ με το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, να είναι ένα από τα καλύτερα πολυτελή θέρετρα της πόλης. Με προσοχή στις ανάγκες των πελατών, τους όμορφα διαμορφωμένους κήπους και την απέραντη θάλασσα στο κατώφλι μας, εγγυόμαστε ότι όλοι όσοι μένουν μαζί μας, δημιουργούν τις δικές τους, μοναδικές αναμνήσεις για τον τόπο και τους ανθρώπους του.

Στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, οι επισκέπτες απολαμβάνουν το χρόνο τους, χαλαρώνοντας στο Kalloni Spa, τη ζεστασιά του ήλιου και μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες στα υπέροχα εστιατόρια, όπως η τελευταία συναρπαστική προσθήκη μας, το «Mathis by the Sea».

Αυτό το νέο, εξαίσιο εστιατόριο έχει σχεδιαστεί από τον Ελβετό Reto Mathis, ο οποίος είναι ένας πολυβραβευμένος, παγκοσμίου φήμης chef. Είναι ιδιαίτερα διάσημος για τις εξαιρετικές σπεσιαλιτέ του και τους επαναστατικούς συνδυασμούς του που γοητεύουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες. 

Από τις πιο μαγευτικές πλαγιές του St Moritz, ο Chef Reto Mathis επέλεξε το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, για να αποκαλύψει ένα σωρό γευστικές και εντυπωσιακές εκπλήξεις του. Με την μοναδική εμπειρία του να διοικεί τα πιο διακεκριμένα εστιατόρια υψηλής κουζίνας στην Ελβετία, επιμελείται τα μενού του, με μεγάλη δεξιότητα και υπέροχους συνδυασμούς όπως την τρούφα και το  χαβιάρι. 

Σχετικά με τον Chef Reto Mathis! 
Από τις παγωμένες πίστες σκι του St Moritz, το Mathis είναι το εμπορικό σήμα που υπαγορεύει τη γαστρονομική εμπειρία του πιο εκλεκτικού χειμερινού προορισμού στον κόσμο για πάνω από έξι δεκαετίες.

Μετά το πρωτοποριακό ταξίδι του πατέρα του, ο Chef Reto Mathis, ένας αξιότιμος και βραβευμένος chef, γνωστός για την προσωπικότητά του, τις δεξιότητές του και τη σκληρή δουλειά του, φιλοξένησε τις πιο φημισμένες και σημαντικές προσωπικότητες του κόσμου στα εστιατόρια του. Τα χαρακτηριστικά πιάτα του συνδυάζουν τρούφα και χαβιάρι, ενώ η φημισμένη και διαχρονική πίτσα τρούφας του είναι το απόλυτο πιάτο που δεν πρέπει να παραλείψεις να δοκιμάσεις.

Η συνεργασία του Chef Reto Mathis με το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, στη Λεμεσό υπόσχεται να προσφέρει στους επισκέπτες του μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία  αυθεντικών μεσογειακών γεύσεων.

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στο "Mathis by the Sea"!

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις|
Πληρ. 99 475 127.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close