Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

H παραλία Περνέρα στην Αγία Νάπα έγινε κούκλα! (εικόνες)

Xρίστος Ζαννέττου: «Προχωράμε μαζί, η Αγία Νάπα το Αξίζει»

Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιουνίου 2021

Πλήρως αναβαθμισμένη τόσο ποιοτικά όσο και αισθητικά είναι από σήμερα η παραλία Περνέρα στην Αγία Νάπα μετά την υλοποίηση από τον Δήμο Αγίας Νάπας μίας σειράς σημαντικών έργων καθώς και αγοράς νέου εξοπλισμού.

Στη συγκεκριμένη παραλία έχει γίνει καθαρισμός και τοπιοτέχνηση του χερσαίου χώρου, έχουν ανεγερθεί χώροι υγιεινής, έχουν τοποθετηθεί πολυτελείς ξύλινες ξαπλώστρες και ψάθινες ομπρέλες, τα οποία συμβαδίζουν με τον περιβάλλοντα χώρο, έχουν δημιουργηθεί  χώροι στάθμευσης, ανοικτός χώρος με όργανα εξωτερικού χώρου για να δραστηριοποιείται ο κόσμος  και χώροι διευκολύνσεων για εξυπηρέτηση του κοινού. 

Την ανακαινισμένη παραλία επισκέφθηκε σήμερα πλαισιωμένος από το Δήμαρχο Αγίας Νάπας κ. Χρίστο Ζαννέττου, ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Σάββας Περδίος καθώς η υλοποίηση των εν λόγω έργων και η αγορά εξοπλισμού έχει επιχορηγηθεί ένα μέρος του συνολικού κόστους από το Υφυπουργείο Τουρισμού, στα πλαίσια της  υλοποίησης της Εθνικής Στρατηγικής Τουρισμού 2030 και των διαχρονικών στόχων του Υφυπουργείου για αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας.

Σε δηλώσεις του ο Υφυπουργός Τουρισμού εξέφρασε τον θαυμασμό του και έδωσε τα εύσημα στο Δήμαρχο για το εξαιρετικό αποτέλεσμα. Αυτή η παραλία είπε αποδεικνύει τους στόχους του Υφυπουργείου που δεν είναι άλλοι όπως είπε από το να αλλάξουμε και να βελτιώσουμε το προϊόν της χώρας μας. Ένα έργο ανέφερε, το οποίο έχει φανταστική τοπιοτέχνηση, τις υποδομές του τα όργανα γυμναστικής, ομπρέλες και κρεβατάκια υψηλής ποιότητας.

Είναι ένα όνειρο του Υφυπουργείου επεσήμανε που εντάσσεται στα πλαίσια της Εθνικής Στρατηγικής Τουρισμού για ποιοτική αναβάθμιση των παραλιών και εξέφρασε την ευαρέσκειά του που ο Δήμος Αγίας Νάπας ήταν από τους πρώτους Δήμους που εντάχθηκε στο σχέδιο και που έχει γίνει εγκαίρως τόση μεγάλη δουλειά για να μπορεί σήμερα ο Δήμαρχος να ανακοινώνει το άνοιγμα της παραλίας εγκαίρως το τριήμερο του Κατακλυσμού.

«Αποδεικνύεται είπε κι από άλλα διάφορα σημεία της πόλης που επισκεφθήκαμε ότι  υπάρχει σοβαρή αναβάθμιση στην Αγία Νάπα - το διαπιστώνει κανείς από το Λιμανάκι και από τις επιχειρήσεις που έχουν αναβαθμιστεί και δεν είναι τυχαίο που η Αγία Νάπα είναι πρώτη σε υψηλή ζήτηση των επισκεπτών». 

Από πλευράς του ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας αφού ευχαρίστησε τον Υφυπουργό για την παρουσία του, τη στήριξη και για τα σχέδια που εξαγγέλλονται για αναβάθμιση των παραλιών μας με ποιοτικό εξοπλισμό τόνισε, ότι «στόχος και σκοπός μας είναι να αναβαθμίζουμε το τουριστικό μας προϊόν με ποιότητα στοχεύοντας στην πλήρη αναβάθμιση τόσο του κόσμου που προσελκύουμε αλλά  και να δώσουμε κι εμείς ανταποδοτικά στον κόσμο που μας επισκέπτεται αυτό που αναμένει».  

Η παραλία αυτή ανέφερε μπαίνει από σήμερα σε λειτουργία με τον καινούργιο της εξοπλισμό, μία παραλία όπως είπε η οποία, σύντομα θα φιλοξενεί το Υποβρύχιο Μουσείο και αναμένεται  μέχρι τέλος Ιουλίου να είναι όλα έτοιμα.  «Μέσα από την στρατηγική εθνικής ανάπτυξης του Τουρισμού και συμβαδίζοντας με τους στόχους του Υφυπουργείου» πρόσθεσε «θα εφαρμόζουμε αυτές τις ποιοτικές δράσεις διότι στοχεύουμε  όχι μόνο στην Καλοκαιρινή περίοδο αλλά αυτά θα στηρίξουν και περαιτέρω  την ολόχρονη λειτουργία της τουριστικής βιομηχανίας».  

«Πιστεύω, σημείωσε αυτή η ποιοτική αναβάθμιση είναι αυτό που χρειάζεται  ο κάθε  επισκέπτης είτε από τον εγχώριο τουρισμό είτε από το εξωτερικό για να διαφοροποιήσουμε το προϊόν μας από το  τι είχαμε  προσφέρει τα τελευταία χρόνια.  

«Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το Δήμο μας και την Τουριστική Βιομηχανία στο σύνολό της δημιουργώντας ένα ποιοτικό και ελκυστικό προϊόν» διαβεβαίωσε ο κ. Ζαννέττου καταλήγοντας.

Σημειώνεται επίσης, ότι στη συγκεκριμένη παραλία έχουν καταργηθεί τα θαλάσσια αθλήματα και θα είναι μία ήσυχη και ήρεμη παραλία για τους λουόμενους.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close