Νέες Αφίξεις , Bars & Clubs

10 (ειδυλλιακές) εικόνες από το ολοκαίνουριο beach bar της Λευκωσίας!

Κι όμως η Λευκωσία έχει και θάλασσα και beach bars

Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιουνίου 2021

Όχι δεν έχω σκοπό να σε παραπλανήσω αλλά ναι η Λευκωσία έχει beach bar, θάλασσα και παραλίες. Αν σκεφτείς πως η Λευκωσία βρίσκεται στο κεντρικό μέρος της Κύπρου. Είναι η μόνη από τις 6 επαρχίες που συνορεύει με όλες τις άλλες. Στα δυτικά συνορεύει με την επαρχία Πάφου, ενώ ένα μέρος στη βορειοδυτική πλευρά της επαρχίας Λευκωσίας είναι παραθαλάσσιο.

Οπότε... καθόλου παραπλανητικό δεν είναι να λέμε ότι η Λευκωσία έχει παραλίες και beach bar και μάλιστα εξωτικά, μιας και το σκηνικό στην εκεί περιοχή είναι πέρα για πέρα μαγευτικό! 

Ο Κάτω Πύργος, λοιπόν, που ανήκει στην επαρχία Λευκωσίας -και όχι της Πάφου όπως πολύ συχνά ακούμε να λέγεται- μόλις απέκτησε ένα από τα πιο ειδυλλιακά beach bars της Κύπρου.

Ονομάζεται Κληματαριά, θα το βρεις στην παραλία Κρυονέρι στον Πύργο, και θα το ερωτευτείς! 

Αποτελεί άλλωστε το τέλειο καταφύγιο για σένα που θέλεις να χαλαρώσεις, να ξεφύγεις από τους έντονους ρυθμούς και συνάμα να διασκεδάσεις. Άσε που αν πούμε πως πρόκειται για έναν επίγειο μικρό παράδεισο δεν θα είμαστε υπερβολικοί.

Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν αν αποφασίσεις να βρεθείς σε εκείνο το σημείο της Κύπρου από την Πάφο πιο πάνω στον Πωμό και να φτάσεις μέχρι εκείνο το απομακρυσμένο σημείο της επαρχίας Λευκωσίας, τον Κάτω Πύργο κάνε μία στάση για μπάνιο, χαλάρωση και να απολαύσεις ίσως την ομορφότερη δύση ηλίου στην "Κληματαριά".

Ένα χώρο χωρίς πολλά πολλά φτιασίδια, απόλυτα φυσικό, που δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι και κόπο από νεαρούς επιχειρηματίες, με σκοπό να παραμένουν στον τόπο τους. Άραξε στις ξαπλώστρες, στα γκαζέπο, στις μαξιλάρες που τοποθετήθηκαν μπροστά στην παραλία, ή πάρε θέση σε ένα από τα τραπέζια κάτω από ψάθινη τέντα. Εναλλακτικά, μία θέση στο μπαρ, δεν μπορεί, θα βρεις...

Όσο για το μενού, εδώ θα δοκιμάσεις από ψάρια και κρεατικά, μέχρι σαλάτες, ζυμαρικά, γλυκά, κοκτέιλ (παραδοσιαακά και μη) και φυσικά δροσιστικά ροφήματα! 

(99980446) παραλία Κρυονέρι, Κάτω Πύργος. Δ-Κ 09.30-02.00.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close