Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

Σ' αυτό το τριήμερο μουσικό εργαστήρι, θα μάθεις φαγκότο

Από τις 2 μέχρι τις 4 Ιουλίου

Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιουνίου 2021

Σε ένα εργαστήριο που θα μάθουμε τα πάντα για το άγνωστο πνευστό όργανο, Φαγκότο!

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου στο πλαίσιο της πολιτιστικής του προσφοράς και έχοντας ως γνώμονα τη διαρκή και αδιάλειπτη προσπάθεια για δημιουργία και συνεισφορά στην καλλιτεχνική προαγωγή του τόπου μας, διοργανώνει τριήμερο μουσικό εργαστήρι Φαγκότου από τις 2 με 4 Ιουλίου.

Σκοπός του εργαστηρίου είναι να προσφέρει τη δυνατότητα σε παιδιά και νέους που ασχολούνται με το εν λόγω μουσικό όργανο να διευρύνουν και να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε αυτό. Ακόμη, το Εργαστήρι προσφέρει τη δυνατότητα σε όσους ασχολούνται με τη μουσική, να γνωρίσουν το φαγκότο διευρύνοντας έτσι τους μουσικούς τους ορίζοντες.

Στο Μουσικό Εργαστήρι θα διδάξουν ο Βασίλης Πριόβολος (φαγκότο), Α΄ κορυφαίος της Συμφωνικής Ορχήστρας ΕΡΤ και ο Ευάγγελος Χριστοδούλου (φαγκότο), καθηγητής και ερμηνευτής φαγκότου. Στην πιανιστική συνοδεία θα τους πλαισιώνει η Όλγα Ταλιάνου.

Το Εργαστήρι θα διεξαχθεί στο κτήριο της Μουσικής Ακαδημίας «ARTE» από την Παρασκευή 2 Ιουλίου έως και την Κυριακή 4 Ιουλίου. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθούν συναυλίες στην αίθουσα συναυλιών της Μουσικής Ακαδημίας «ARTE».

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 2 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί συναυλία/καλωσόρισμα των διδασκόντων καθηγητών, το Σάββατο 3 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί συναυλία του σπουδαστή Νικόλα Ελευθερίου, ενώ ως επιστέγασμα, την Κυριακή 4 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τη συμμετοχή όλων των μαθητών του Εργαστηρίου.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες: 22411733 ή στο events@ouc.ac.cy

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close