Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ραντεβού στην αυλή ενός μουσείου, για καφέ, φαγητό και διασκέδαση

Ένα μοναδικό all day concept στην καρδιά της Δερύνειας, που θα σε εντυπωσιάσει

Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιουνίου 2021

Οι άνθρωποι τόσο της Δερύνειας όσο και όσοι επιλέγουν την περιοχή για τα σαββατοκύριακα, αναζητώντας μια ανάσα από την πολυκοσμία και τη φασαρία, αρκεί να περάσουν το κατώφλι του Υπαίθριου Μουσείου Λαϊκής Τέχνης Παραδοσιακών Επαγγελμάτων Δερύνειας και να κατευθυνθούν προς τον πανέμορφο κήπο του Μουσείο Cafe-Bar-Resto, όπου δημιουργήθηκε ένας άνετος και ξεκούραστος χώρος, ιδανικός για κάθε στιγμή της ημέρας.

Εδώ θα διαπιστώσεις ότι όλη η ένταση της ημέρας χάνεται και το μέρος μοιάζει κατά πολύ με μια μικρή όαση. -ειδικά δε αν το πετύχεις χωρίς πολύ κόσμο.

Πάρε θέση στην αυλή, η οποία είναι γεμάτη δέντρα και σκιές, δημιουργώντας ένα πολύ χαλαρωτικό περιβάλλον, και απόλαυσε καφεδάκι, συνοδευμένο με brunch επιλογές, φαγητό, ποτό, χαλάρωση, ενίοτε και βραδιές με ανεβασμένη διάθεση, διασκέδαση και live μουσική.

Όσο δε το φως της ημέρας πέφτει, το τοπίο γίνεται πιο ρομαντικό και ο καφές μετατρέπεται σε ποτό… Κι αν η πείνα σου… χτυπήσει την πόρτα, ρίξε μια ματιά στο μενού του (με απολαυστικά, γευστικά και μοναδικά πιάτα από τη Mediterranean fusion κουζίνα του) και κάνε τις επιλογές σου για ένα εξίσου χαλαρωτικό και νόστιμο γεύμα.  

Σημείωσε πως ο χώρος διαθέτει 8 μεγάλες τηλεοράσεις και όλα τα συνδρομητικά κανάλια για να παρακολουθήσεις όλα τα αθλητικά γεγονότα, ενώ θα απολαύσεις και ναργιλέ σε διάφορες γεύσεις! 

Μην παραλείψεις, βεβαίως, να επισκεφτείς και το μουσείο που είναι ιδιαίτερα προσεγμένο με ενδιαφέροντα εκθέματα από τη ζωή της υπαίθρου των κατοίκων της περιοχής του προηγούμενου αιώνα.

(23102771) Δημήτρη Λιπέρτη, Δερύνεια, ελ. επ. Αμμοχώστου. 
Websitehttp://www.mouseiocafebarresto.com/
Facebook: Μουσείο Cafe Bar Resto
InstagramΜουσείο Cafe Bar Resto

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close