Μουσική , Συναυλίες & Events

Οι 5 πιο εκρηκτικές συναυλίες του τριημέρου

Αυτές είναι οι συναυλίες του τριήμερου, που θα ανεβάσουν τηθερμοκρασία στα ύψη

Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιουνίου 2021

Μπορεί το φετινό τριήμερο του Αγίου Πνεύματος να μην είναι το ίδιο με αυτά που είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια, ωστόσο το νησί γεμίζει και φέτος με μουσικές νότες, σε όλες τις επαρχίες.

Πολλοί είναι οι καταξιωμένοι Έλληνες καλλιτέχνες που θα κάνουν τα καλοκαιρινά βραδιά του Παρασκευοσάββατου ακόμα πιο διασκεδαστικά!

Εξ ου κι εμείς, ετοιμάσαμε έναν μίνι οδηγό με ό,τι live έχει ανακοινωθεί για το τριήμερο, για να κάνεις την κράτησή σου, εάν δεν την έχεις ήδη κάνει!

Νατάσσα Μποφίλιου, Θέμης Καραμουρατίδης και Γεράσιμος Ευαγγελάτος - «Η Εποχή του Θερισμού»
Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, ταξιδεύουν αυτό το καλοκαίρι την «Εποχή του Θερισμού» σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο. Η «Εποχή του Θερισμού», η νέα παράσταση της πλέον καταξιωμένης δημιουργικής ομάδας της ελληνικής μουσικής, μία παράσταση βασισμένη στον τελευταίο ομότιτλο δίσκο τους που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση και θεωρήθηκε το καλύτερο έργο τους έως τώρα, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά ζωντανά μπροστά στο κοινό, ύστερα από το δύσκολο χειμώνα που προηγήθηκε. Τα καινούργια, πολυαναμενόμενα τραγούδια τους, ήρθαν με φόρα για να μεταφέρουν το φως, τη λάμψη και την αισιοδοξία τους αλλά ταυτόχρονα και το ρεαλισμό και τα κοινωνικοπολιτικά μηνύματά τους σε μία παράξενη και σκοτεινή εποχή. Και με όλη τη χαρά και την ανυπομονησία της επιστροφής στις live εμφανίσεις, η Νατάσσα Μποφίλιου θα τα παρουσιάσει με το μοναδικό, φλεγόμενο τρόπο της στη σκηνή, μαζί με όλες τις μεγάλες επιτυχίες που τους καθιέρωσαν. Μία συναρπαστική συναυλία, από εκείνες που μας έλειψαν πολύ, με την εγγύηση των εξαιρετικών συντελεστών της, αυτό το καλοκαίρι σε Ελλάδα και Κύπρο.
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: PROSPERO, www.prospero.com.gr 
>> Παρασκευή 18 Ιουνίου, Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας, 21:00. Πληροφορίες: 99059257.

Νίκος Απέργης
Το αγαπημένο μαγαζί της πρωτεύουσας State Night Club υποδέχεται τον αγαπημένο Νίκο Απέργη. Την Παρασκευή 18 Ιουνίου ο δημοφιλής καλλιτέχνης θα βρίσκεται στη Λευκωσία, για ένα σούπερ ανεβαστικό live με την full μπάντα του. Κι αυτό θα είναι μόνο η αρχή! 
>> Παρασκευή 18 Ιουνίου, State Night Club, Λευκωσία. Πληρ. 22255111. 

Γιώργος Τσαλίκης
Το Nox by the sea μαζί με τον Γιώργο Τσαλίκη μας περιμένουν το Σάββατο 19 Ιουνίου στις 21.00, για μία άκρως διασκεδαστική βραδιά, με κοκτέιλ και θέα το κύμα! Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μάς επιφυλάσσει ένα μοναδικό live όλες τις μεγάλες του επιτυχίες, παλιές και πιο πρόσφατες.
>> Σάββατο 19 Ιουνίου, Nox by the sea, Αγία Θέκλα, Σώτηρα. Κρατήσεις: 96650002.

Μέλιsses
Το πιο ανατρεπτικό ελληνικό συγκρότημα (το οποίο έκανε ήδη δύο μοναδικές εμφανίσεις στο νησί μας) επιστρέφει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, έτοιμο να μας απογειώσει μουσικά! Το Νο1 ελληνικό Συγκρότημα Mελιsses live σε περιμένει για ένα τρελό Παρασκευοσαββατοκύριακο σε Πάφο και Πρωταρά. 
>> Παρ 18 Ιουνίου, Cabana Beach Bar, Πάφος.
>> Σ 19 & Κ 20 Ιουνίου, Nava Seaside, Πρωταράς. 

Πέτρος Ιακωβίδης
Ο Όμιλος Breeze, ο μεγαλύτερος όμιλος ψυχαγωγίας στην Κύπρο, παρουσιάζει τον Ελλαδίτη καλλιτέχνη Πέτρο Ιακωβίδη την Κυριακή 20 Ιουνίου. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, που είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους των τελευταίων ετών, έρχεται δυναμικά να μας παρουσιάσει τις πιο πρόσφατες αλλά και πιο παλιές επιτυχίες, σε ένα πρόγραμμα που θα μας κρατήσει την καλύτερη συντροφιά.
>> Κυριακή 20 Ιουνίου, Breeze Club, Λεμεσός. Πληρ.: www.breezesummer.com & 7000 5868.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close