Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

THINK 30: Το νέο και κλασάτο all-day εστιατόριο 

Nόστιμα πιάτα και επιλεγμένα ποτάσε ένα φιλόξενο αλλά και συνάμα ευχάριστο περιβάλλον.

Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιουνίου 2021

Το νέο all-day εστιατόριο, Think 30 στη Στασικράτους, την πιο classy περιοχή της Λευκωσίας, έχει επιτέλους ανοίξει τις πόρτες του ενώ τα σχόλια που έχουν ακουστεί είναι άκρως θετικά! 

Tο γευστικό μενού, έχει αναλάβει πλήρως ο βραβευμένος Έλληνας Chef Δήμος Σαμουράκης, για να δημιουργήσει μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς τόσο για δείπνο και μεσημεριανό, όσο και για ένα λαχταριστό brunch.

Ο ταλαντούχος Chef Σαμουράκης συνδυάζοντας τις διάφορες τεχνικές, γνώσεις αλλά και όλα τα εχέγγυα που έχει αποκομίσει καθ' όλη τη διάρκεια της γαστρονομικής του πορείας, προσέφερε άφθονες επιλογές με υψηλής ποιότητας πιάτα στο μενού του εστιατορίου.

Ο διάσημος Chef του εστιατορίου έχει μεριμνήσει ούτως ώστε τα πιάτα να μπορούν να ευχαριστήσουν ακόμη και τους πιo απαιτητικούς πελάτες.

Ο Chef έχει εμπειρία στο εστιατόριο Gastrologik το οποίο κατέχει 2 Michelin Stars, καθώς και σε άλλα αξιοσημείωτα εστιατόρια, όπως το 7 Food Sins σαν Head Chef, στο ΜΑΖΙ στο Λονδίνο σαν Sous Chef, στο Ευρωπαϊκό εστιατόριο Matsuhisa σαν Chef De Partie και στο Roca Moo στη Βαρκελώνη!

Επιπρόσθετα, η τεράστια γκάμα του μαγαζιού σε ποτά δίνει την ευκαιρία στους πελάτες να συνδιάσουν αρμονικά τα μεσογειακά fusion πιάτα που σερβίρονται, δημιουργώντας εκρήξεις αρωμάτων και γεύσεων στον ουρανίσκο του κάθε πελάτη. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το εστιατόριο φιλοξενεί τον δικό του wine specialist, ούτως ώστε να μπορούν να δοθούν οι καταλληλότερες συμβουλές στους πελάτες σχετικά με τον τέλειο συνδυασμό, φαγητού και ποτού.

Το μοναδικά μοντέρνο και κομψό décor του Think 30, δίνει την ευκαιρία στους θαμώνες του να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τα νόστιμα πιάτα σε ένα φιλόξενο αλλά και συνάμα ευχάριστο περιβάλλον.

Σε μια invite-only βραδιά την περασμένη Πέμπτη οι VIP guests που παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα ξακουστά γευστικά πιάτα. Σε αυτό το εντυπωσιακό VIP δείπνο δεν έλειψαν και γνωστοί influencers, επιχειρηματίες, καθώς και άλλα γνωστά ονόματα της showbiz. Όλοι έμειναν πλήρως ευχαριστημένοι από τις νόστιμες επιλογές του Chef αλλά και από το περιβάλλον του εστιατορίου. Η πλατφόρμα του Instagram τραντάχτηκε από τις δημοσιεύσεις με τα λαχταριστά φαγητά αλλά και από το εύθυμο κλίμα που επικρατούσε όλο το βράδυ. Όλα τα μηνύματα και σχόλια από όλους τους καλεσμένους ήταν πλήρως ικανοποιητικά και ξεπέρασαν κάθε προσδοκία!

Web: www.think30cy.com 
Facebook: www.facebook.com/think30cy
Instagram: www.instagram.com/think30cy

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close