Νέες Αφίξεις , Bars & Clubs

Το ολοκαίνουριο spot του Πρωταρά είναι "κρυμμένο" σε μία μαγική τοποθεσία

Εδώ θα ερωτευτείς το ηλιοβασίλεμα!

Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιουνίου 2021

Οι λάτρεις της παραλίας δεν χρειάζεται να πάνε μακριά αυτό το καλοκαίρι για να απολαύσουν ήλιο, θάλασσα και ατέλειωτες ώρες χαλάρωσης και ηρεμίας!

Αρκεί να μείνουν στo νησί μας και να κατευθυνθούν προς τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό, τον Πρωταρά, τον υπέροχο προορισμό της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, που ανταμείβει τον κάθε επισκέπτη του, αφού τα έχει όλα: θάλασσα, διασκέδαση, αλλά ταυτόχρονα και ηρεμία, γαλήνη, ξεκούραση και φυσικά φημισμένο φαγητό.

Οι επιλογές αρκετές, ωστόσο αυτό ειδικά το μαγικό μέρος που έκανε μόλις την εμφάνισή του, σε μία σχεδόν "κρυμμένη" πραλία, θα δώσει μια πολύ διαφορετική νότα στις εξορμήσεις σου τα σαββατοκύριακα αλλά και στις φετινές σου διακοπές στην περιοχή.

Στον γραφικό κόλπο της Βυζακιάς στον Πρωταρά (αριστερά από το ξενοδοχείο Cavo Maris), λοιπόν θα βρεις το Jetty Seaside, ένα μοντέρνο και πολύ χαλαρό στέκι, που διακρίνεται για την ηρεμία του, την ατμόσφαιρά του και την υπέροχη θέα (ειδικά του ηλιοβασιλέματος!).

Το ολοκαίνουργιο μπαράκι ανοίγει από τις 09.00 και μέχρι αργά το απόγευμα σε περιμένει για καφέ, σνακ, παγωμένη μπίρα ή κοκτέιλ αλλά και βουτιές στην παραλία, στην οποία σου έχει εξασφαλίσει άμεση πρόσβαση. 

Αν όμως, η θάλασσα ανοίξει την όρεξή σου για ψάρια και θαλασσινά (και όχι μόνο) δίπλα ακριβώς θα βρεις το Ακρογιάλι, το οποίο θα σου σερίρει ό,τι λαχταράς. 

Πληρ. 23832343.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close