Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Ένα εξωτικό spot για καλοκαιρινή έξοδο και ιδιαίτερα cocktails

Το απόλυτο hotspot του καλοκαιριού.

Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιουνίου 2021

Το iPANEMA  Lounge Bar θα είναι το απόλυτο καλοκαιρινό spot. Αποτελεί, εξάλλου, μέρος ενός από τα καλύτερα πεντάστερα ξενοδοχεία της Κύπρου, του Alion Beach Hotel.

Ένας χώρος που συνδυάζει την πολυτέλεια με την απλότητα, και την χαλαρή διάθεση με τις ποιοτικές fusion γεύσεις και τα πρωτότυπα κοκτέιλ που σε ταξιδεύουν!

Ένα μοναδικό lounge bar, σε ένα ατμοσφαιρικό κήπο με την βουκαμβίλια να δημιουργεί ένα εξωτικό σκηνικό, τον ήχο της θάλασσας, που βρίσκεται μερικά μέτρα δίπλα, να σε συντροφεύει και την υπέροχη μουσική του να σε ταξιδεύει!

Ένα σημείο που αποπνέει μια μεθυστική ενέργεια, ενώ οι πρωτόγνωρες γεύσεις που σου σερβίρει συνεπαίρνουν τον ουρανίσκο.

Αρκεί βέβαια να δοκιμάσεις το Milokopi ceviche, το οποίο αποτελεί από μόνο του αφορμή για να το επισκεφτείς. Πρόκειται εξάλλου για το παραδοσιακό Περουβιανό ceviche φτιαγμένο από φρέσκο μυλοκόπι με tiger’s milk, πιπέρι τσίλι, φρέσκο κόλιανδρο και αβοκάντο. 

Ωστόσο, στη λίστα με αυτά που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις, επιβάλλεται να μπουν και τα Scallops and quinoa. Χτένια σουβλάκι με σάλτσα τεριγιάκι, σαλάτα κινόα με νιφάδες καρύδας, αβοκάντο, μάνγκο και γλυκολέμονο. 

Από την Ιαπωνία στο πιάτο σου θα βρεθούν και τα Gyosa (είδος ζυμαρικού) με λαχανικά, αρωματικό πουρέ γλυκοπατάτας και σάλτσα hoisin-Yuzu.

Αν όμως θέλεις να απολαύσεις καλό κρέας, τότε επέλεξε το beef Sudado. Εξαιρετικής ποιότητας φρέσκο φιλέτο rib-eye  Black Angus στην σχάρα, με chimicurri, γλυκοπατάτα, ψητή πιπεριά τσίλι, και ντοματίνια. 

Την βραδιά σου θα κλείσεις με τον πιο ευχάριστο τρόπο, απολαμβάνοντας το γλυκό Ipanema. Τάρτα με γέμιση φρούτου του πάθους, καραμελωμένα κάσιους, φρέσκα φρούτα και άσπρη σοκολάτα. Όλα αυτά θα τα συνοδεύσεις ιδανικά με το εκρηκτικό Passion and chilly Margarita.

Εναλλακτικά επιλέξτε ένα από τα κρασιά από την πλούσια λίστα του, που περιλαμβάνει μια εξαιρετική γκάμα από την Μεσόγειο και την Νότια Αμερική.  

Όσο δε για τη μουσική, τις Παρασκευές θα χαλαρώσεις με πειραματική τζαζ από τους Rubatos, ενώ τα Σάββατα θα έχουν εξαιρετικούς ρυθμούς, απολαμβάνοντας κουβανέζικους Latin ήχους με την μπάντα Havana Vitral.  Τις Κυριακές η Amy θα σε ταξιδέψει με Bosa Nova. 

Το iPANEMA lounge bar by the Alion Beach Hotel είναι ανοικτό κάθε Παρασκευή μέχρι Κυριακή από τις 20.00 – 01.00

Για κρατήσεις μπορείτε να πάρετε στο τηλέφωνο 23722900
 
Πάρε μία πρώτη γεύση από το iPANEMA Lounge Bar:
FacebookiPANEMA Lounge Bar ǀ by Alion Beach Hotel
Instagramipanema_lounge_bar

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close