Νέες Εκθέσεις , Τέχνη

Absolut Dare: Μετράμε Αντίστροφα

Ηέκθεση που όλοι περιμέναμε.

Δημοσιεύτηκε στις 02 Ιουνίου 2021

H ABSOLUT έρχεται να δώσει φωνή σε 100 και πλέον καλλιτέχνες και να παρουσιάσει τα έργα τους σε μια έκθεση που όλοι περιμέναμε. 

Οι καλλιτέχνες εκφράστηκαν μέσα από την τέχνη τους και είπαν με τον δικό τους τρόπο τι σημαίνει για αυτούς “Dare”. Μετράμε λοιπόν αντίστροφα! 

Τα 143 έργα καλλιτεχνών που τόλμησαν και φιλοτέχνησαν φιάλες ABSOLUT θα παρουσιαστούν στη γκαλερί “The Collection Gallery”. Εκλεκτή κριτική επιτροπή, μέσω διαδικασίας βαθμολόγησης, επέλεξε τις 10 πιο ταυτισμένες με το θέμα της εκστρατείας φιάλες, και οι νικητές έχουν την ευκαιρία να προβληθούν μέσα από ένα δικό τους έργο το οποίο θα επιλέξουν οι ίδιοι, ανεξάρτητο από την εκστρατεία της ABSOLUT.

Οι 10 καλλιτέχνες που ξεχώρισαν τα έργα τους είναι : Βαλεντίνος Δημητρίου (Animator), Άντρεα Χαραλαμπίδη (Glass artist), Έλενα Ιασωνίδου (Ζωγράφος), Κατερίνα Κυριάκου (Καλλιτέχνης), Άννα Χατζηγρηγορίου (Σχεδιάστρια Μόδας), Καλοχωρίτης Δημήτρης (Illustrator) Στυλιανού Αντρέας (Καλλιτέχνης), Ilona G. Garamvolgyi (Make up Artist), Κλεάνθης Λοΐζου (Illustrator), Δανάη Πατσάλου (Καλλιτέχνης)

Εκτός από τις φιλοτεχνημένες φιάλες θα μπορεί το κοινό να απολαύσει και το έργο των τριών ambassadors της ABSOLUT DARE Campaign. Η Άντρεα Κωστή, o Αντρέας Χατζηπαντελής και ο Νικόλας Αντωνίου μέσα από τους λογαριασμούς της ABSOLUT στα κοινωνικά δίκτυα μας έδειξαν τον πώς οι ίδιοι τόλμησαν να ακολουθήσουν τα δικά τους θέλω ξεπερνώντας τα πρέπει που επιβάλλει η κοινωνία και το περιβάλλον μας.

Την ημέρα των εγκαινίων το σύνολο των φιαλών θα διατεθεί προς πώληση για φιλανθρωπικό σκοπό, παραμένοντας στον χώρο μέχρι το τέλος της έκθεσης. Τα χρήματα από την πώλησή τους θα πάνε για τη στήριξη του Συνδέσμου για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια, «ΣΠΑΒΟ».  

Η διάρκεια της έκθεσης θα είναι από τις 11 μέχρι τις 19 Ιουνίου στη γκαλερί “The Collection Gallery”.

Dare to Follow ABSOLUT σε Instagram @AbsolutCy και Facebook @AbsolutCyprus 


 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close