Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Αυτή είναι η νέα, πολύ ενδιαφέρουσα άφιξη της πόλης!

Ένας νέος υπέροχος χώρος, που συνδυάζει τοdining και το shopping κάτω από τη φιλοσοφία του concept store.

Δημοσιεύτηκε στις 29 Μαΐου 2021

Στο νέο, άκρως εντυπωσιακό, χώρο της μπουτίκ Splash + στην παραλιακή Λεμεσό, λειτούργησε μόλις και το πρώτο cafe/bar/restaurant της εταιρείας.

Το εστιατόριο ονομάζεται «SAMO» και είναι εμπνευσμένο από το ψευδώνυμο του Νεοϋορκέζου πρωτοπόρου ζωγράφου της δεκαετίας του ’80, Jean-Michel Basquiat, ο οποίος ξεκινώντας από γκράφιτι σε τοίχους της Νέας Υόρκης, κατέληξε να καθορίσει, ίσως περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο καλλιτέχνη, το πνεύμα της εποχής του στον κόσμο των εικαστικών τεχνών. Αντίστοιχα λοιπόν και το εν λόγω πρωτότυπο concept, δημιουργήθηκε (αψηφώντας όρια και περιορισμούς) με στόχο να γοητεύσει όλους -νέους και μεγαλύτερους, λάτρεις του καλού φαγητού, λάτρεις της μόδας, ντόπιους και επισκέπτες- και από ό,τι φαίνεται, τα έχει ήδη καταφέρει! 

Το SAMOx Lifestyle Space, λοιπόν, σε φιλοξενεί από το πρωί για καφέ, ενώ στη συνέχεια σερβίρει ένα μενού πλούσιο σε σνακ, υγιεινές επιλογές, platters, καθώς επίσης και πιάτα της ιταλικής κουζίνας, που μπορούν να ικα νοποιήσουν κάθε απαιτητικό, ενώ διαθέτει μπαρ και μία μοναδική βεράντα με θέα τη θάλασσα.

Στο μενού του θα βρεις και θα δοκιμάσεις ολόφρεσκες σαλάτες, με συνδυασμούς υλικών (burrata, με τόνο και γλυκοπατάτα, με μαρούλι, αβοκάντο και κουκουνάρια, με γαρίδες, αλλά και με κοτόπουλο), ορεκτικά όπως beef carpaccio με σάλτσα τρούφας, dragon style καλαμάρι. Ακόμα, στο μενού θα βρεις σνακ όπως open faced sandwich, flatbreads, αυθεντική ιταλική πίτσα, που θα σε ενθουσιάσει, επιλογές σε καλοφτιαγμένη pasta και ριζότο, καθώς επίσης και κυρίως πιάτα με επιλογές από κοτόπουλο και μοσχάρι, μέχρι λαβράκι, Wagyu beef, ακόμα και αστακό.

Φυσικά, το μενού ολοκληρώνουν επιλογές σε γλυκά, εκ των οποίων τα πλείστα είναι vegan. Εμείς πάντως προτείνουμε να δοκιμάσεις την τάρτα σοκολάτας με μύρτιλο, αλλά και το παγωτό τους, που θα σε δροσίσει απόλυτα. 

Όλα αυτά μπορείς να τα συνοδεύσεις με καλοφτιαγμένο καφέ και υπέροχα κοκτέιλ από την πολύ ενδιαφέρουσα μπάρα του! 

(25733998) Γεωργίου Α', Γερμασόγεια, Λεμεσός. Δ-Κ 10.00-24.00.

 

Κεντρική εικόνα: @cypruseats, @_iamdorostheodorou, @WednesdayMorningCoffee

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close