Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Το νέο secret spot της πόλης, βρίσκεται σε μία πανέμορφη στοά!

Σερβίρει brunch, καφέ και κοκτέιλ στην καλύτερήτους εκδοχή

Δημοσιεύτηκε στις 27 Μαΐου 2021

Το κέντρο της Λεμεσού φαίνεται ότι ζωντανεύει ξανά και η δημιουργία νέων χώρων αναψυψής και εστίασης το αποδεικνύουν... Χώροι μάλιστα, προσεγμένοι, με ενδιαφέρον μενού και concept, που ήδη συγκεντρώνουν όλη την πόλη εκεί! 

Κάτι ανάλογο δηλαδή με αυτό που συμβαίνει καθημερινά και στο καινούργιο, trendy spot που δημιουργήθηκε σε μία στοά στην οδό Ειρήνης (πολύ κοντά στην ταβέρνα Μεζεδοπαγίδα) καταφέρνοντας ήδη να κερδίσει τις εντυπώσεις! 

Ο λόγος για το Stoa Urban Kitchen, ένα όμορφο μέρος, με χαλαρό περιβάλλο, και έναν μεγάλο urban κήπο στην αυλή, που πραγματικά αποτελεί μια όαση μέσα κέντρο! 

Λιτές γραμμές, ένα πολύ κομψό εσωτερικό με μία εντυπωσιακή μπάρα, ιδιαίτερο φωτισμό, μία φωτεινή επιγραφή στον τοίχο, και πολλα φυτά είναι τα στοιχεία που αναπόφευκτα συνυπογράφουν ένα χαλαρό περιβάλλον ιδανικό για να κάνεις μια στάση για καφέ, ροφήματα, smoothie, την ώρα που τα εξαιρετικά του brunch πιάτα είναι έτοιμα όχι μόνο να ξεγελάσουν την πείνα σου αλλά και να σου φτιάξουν τη μέρα! 

Eδώ λοιπόν το brunch είναι καθημερινή υπόθεση, σερβίροντάς σου από αυγά σε ποικίλες εκδοχές (ομελέτα, benetict, croque madame, τα μάτια της Στοάς κ.λπ.), μέχρι pancakes, κρουασάν και healthy επιλογές όπως acai bowls και άλλα.

Με όλα αυτά τα ωραία βέβαια η όρεξη ανοίγει, οπότε σε περίπτωση που το brunch εξελιχτεί σε καθωσπρέπει lunch, στο τραπέζι σου θα φτάσει ένα μενού γεμάτο νοστιμιές, επιμελημένο από τον σεφ Αλένξανδρο Βαρσάμη.

Ορεκτικά (χαλλούμι, φλογέρες, αβοκάντο, γλυκοπατάτες) σαλάτες, ζυμαρικά, κυρίως πιάτα όπως burger, t-bone κ.ά.. Υπάρχουν όμως και κάποια special πιάτα, πραγματικά δελεαστικά! Και φυσικά γλυκά της ημέρας, που θα σε απογειώσουν! 

Απαραίτητα βέβαια συνοδευτικά ο καφές, ένας φρέσκος χυμός, τα smoothies και τα εξαιρετικά κοκτέιλ του (signature και μη) που θα σε κάνουν να μην θέλεις να το αποχωριστείς! 

Η στοά λειτουργεί καθημερινά από τις 08.30-16.30 (κουζίνα), ενώ πολύ σύντομα θα μας φιλοξενεί και τα βράδια σε special events παρέα με κοκτέιλ και platters.

Κάνε την κράτησή σου, στο 25588808.

Ειρήνης 148, Λεμεσός. 

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close