Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Μοναδικά σοκολατάκια – έργα τέχνης σε πανέμορφα κουτιά!

Δύο κυρίες, ειδικές στη σοκολάτα, έχουν κάνει τα σοκολατάκια το απόλυτο δώρο για κάθε περίσταση!

Δημοσιεύτηκε στις 04 Ιουνίου 2021

Είτε είναι η ονομαστική μας γιορτή, τα γενέθλια, ο γάμος, η βάφτιση του παιδιού μας, ή ακόμα κι όταν αναζητούμε το ιδανικό δώρο για τον σύντροφο ή τους φίλους μας, η σοκολάτα φαντάζει ως ιδανική λύση. 

Και στην Κύπρο, όταν θέλουμε να απολαύσουμε σοκολάτα καλής ποιότητας, απευθυνόμαστε στους ειδικούς, που σε αυτήν την περίπτωση είναι η Αίγλη και η Άννα Ισαβέλλα Σταματίου! Άλλωστε, όταν δεν είσαι απλώς ζαχαροπλάστης, αλλά εξειδικευμένος chocolatier, τότε το εργαστήρι σου έχει όχι μόνο μοναδικές artisanal σοκολάτες, αλλά και μικρά έργα τέχνης…

Οι δύο αδερφές-σοκολατοποιοί που βρίσκονται πίσω από το brand Yolanda's Chocolatiers, θα σε ικανοποιήσουν και με το παραπάνω. Θα σου ετοιμάσουν σοκολατάκια που μπαίνουν σε κουτιά και είναι τόσο όμορφα που θες πριν τα φας να τα χαζεύεις με τις ώρες!


Χειροποίητα σοκολατάκια, το ιδανικό δώρο για τον γάμο σας ή την βάφτιση του παιδιού σας
Οι βραβευμένοι σοκολατοποιοί Αίγλη και Άννα Ισαβέλλα σας προσφέρουν ένα μοναδικό δωράκι με ποιοτικά σοκολατάκια για τον γάμο σας ή την βάφτιση του παιδιού σας. Με δέκα υπέροχες γεύσεις μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κουτάκι με 3 ή 6 σοκολατάκια και να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας! 

Δώρο σοκολατάκια για Ονομαστική Εορτή ή για τα Γενέθλια φίλων και αγαπημένων προσώπων 
Μια ωραία έκπληξη για τα γενέθλια των αγαπημένων σας. 
Ένα εκπληκτικό κουτί με χειροποίητα σοκολατάκια! 
Κουτάκια με 6, 12, 24, 54 σοκολατάκια με γέμιση. 
Τρούφες σε κουτί των 16.
Δισκάκια σοκολάτας με ξηρούς καρπούς 
Ταμπλέτες σοκολάτας σε κουτί των 3 ή 6

Παραγγελίες από την ιστοσελίδα www.yolandaschocolatiers.com και παράδοση στο σπίτι σας την ίδια μέρα ή επιλογή ημερομηνίας στο check-out! 

Οι σεφ Αίγλη και Άννα Ισαβέλλα Σταματίου βραβευμένοι σοκολατοποιοί στο International Chocolate Awards 2020, για το χειροποίητο σοκολατάκι με σοκολάτα γάλακτος και γκανάζ από φρούτο του πάθους παρασκευάζουν για σας αυτά τα κουτάκια στο εργαστήρι τους στη Λευκωσία στην Κύπρο. 

Επικοινωνήστε μαζί τους μέσω info@yolandaschocolatiers.com, Facebook, Instagram ή μπορείτε να παραγγείλετε κατευθείαν από την ιστοσελίδα στο λινκ πιο κάτω: www.yolandaschocolatiers.com

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close