Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Μάθαμε πού ανοίγει η νέα αλυσίδα εστιατορίων made in Greece

Οι λαχταριστές μακαρονάδες του Mailo’s – The Pasta Project έφτασαν στο νησί

Δημοσιεύτηκε στις 11 Μαΐου 2021

Την επέκτασή του στην κυπριακή αγορά με το άνοιγμα δύο καταστημάτων κοινοποίησε, μόλις τον περασμένο Μάρτιο, το Mailo’s Τhe Pasta Project και... δεν άργησε να κάνει πράξη τα σχέδιά της! 

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Το Mailo’s Τhe Pasta Project, όπως λέει και το όνομά του, είναι ένα εξειδικευμένο concept που δημιούργησε μια νέα κατηγορία στην street food αγορά. Συγκεκριμένα, είναι το μοναδικό κατάστημα σε όλη την Ελλάδα που εισήγαγε το κοινό στο street pasta, την ολόφρεσκη και φρεσκοκομμένη pasta στο χέρι.

Η καινοτομία του Mailo’s – Τhe Pasta έχει ήδη χτίσει φανατικό κοινό που ακόμα και την περίοδο της καραντίνας απέδειξε την αγάπη του. Μετά λοιπόν από έναν περίπου χρόνο επιτυχημένης πορείας το Mailo’s – Τhe Pasta Project μεγαλώνει και επεκτείνεται σε Αθήνα αλλά και στην Κύπρο, με το άνοιγμα νέων εστιατορίων, τα οποία είναι προγραμματισμένα να λειτουργήσουν το επόμενο διάστημα.

Στην Κύπρο, το πρώτο εστιατόριο της ελλαδικής αλυσίδας θα λειτουργήσει σύντομα στο ανανεωμένο The Mall of Egkomi στη Λευκωσία.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mailo's Cyprus (@mailos_cyprus)

 

O Mailo, η φιγούρα που δεσπόζει σε κάθε γωνιά του Mailo’s - Τhe Pasta Project, είναι πραγματικός σκύλος και ανήκει στον Νίκο Μουτσουρούφη, τον εμπνευστή του concept. Αγαπώντας τη μαγειρική, δούλεψε από πολύ μικρός σε μεγάλα εστιατόρια της Αθήνας, βραβευμένα με αστέρια Michelin. Τελειώνοντας την Le Monde, εργάστηκε στο Greenhouse του Λονδίνου δίπλα στον Γάλλο σεφ Arnaud Bignon.

Το μεγάλο του πάθος όμως, ήταν και είναι τα ζυμαρικά. Δηλώνοντας λάτρης του είδους, δεν μπορούσε να αρκεστεί με τίποτα λιγότερο πέρα από το τέλειο. Ταξίδεψε, λοιπόν, στη Γένοβα για να μάθει απ’ τους καλύτερους την παρασκευή των φρέσκων χειροποίητων ζυμαρικών και στη Ρώμη για να βιώσει τη ζεστασιά της ιταλικής τρατορίας. Τελικά, αποφάσισε να μεταφέρει όλη αυτή την εμπειρία της ιταλικής γαστρονομίας στο κέντρο της Αθήνας, παντρεύοντάς την με την street food κουλτούρα.

Πρόκειται λοιπόν για ένα concept φρέσκο, μοναδικό, προσιτό και διαχρονικό, όπως η αγάπη για την ιταλική κουζίνα και τη μακαρονάδα… κι εμείς απλά ανυπομονούμε να το δοκιμάσουμε! 

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close